Dacia Duster obține primul succes în Andros Trophy
![]() ![]() ![]() |
Dacia Duster obține primul succes în Andros Trophy
Sp!ke |
![]()
|
||
![]() Membru dreptaci Group: Members Posts: 421 Joined: 13 October 07 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV 1.5 DCI 77kw & Logan 1.4 MPI 55kw
2007/2009 Laureate Renault Logan... by Dacia...
|
|||
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Foarte bine, bravo lor. Parca si in Germania este un Logan Cup. Sau aia era in Franta? |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
B-64-MVP |
![]()
|
![]() ::: M V P ::: Group: Members Posts: 183 Joined: 14 May 09 From: BUCURESTI ![]() |
Dacia Rulez ce sa mai !!!!!!!!!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2006 / AMBITION
- B 64 M V P
|
|
Sp!ke |
![]()
|
![]() Membru dreptaci Group: Members Posts: 421 Joined: 13 October 07 From: Bucharest ![]() |
Usurel... sa nu ne imbatam cu apa rece... Dacia Duster participa la trofeul asta doar pentru a-si promova noul model si nimic mai mult. Tehnologia de pe duster-ul asta n-o s-o vedem pe o masina de serie nici peste 20 de ani...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV 1.5 DCI 77kw & Logan 1.4 MPI 55kw
2007/2009 Laureate Renault Logan... by Dacia...
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Spike, stiu treaba asta. Pe de alta parte niciuna dintre masinile care fac snow racing/ice racing sau cum s-o numi, nu au mare lucru in comun cu cele de serie. Vireaza cu toate 4, caroseria e din plastic usor, sasiul e compus din bare, in fine, eu parca asa-mi aduc aminte decand urmaream cursele alea (pe cand "noul Astra" era Astra G
![]() E limpede ca e o chestiune de PR, insa eu aplaudam initiativa de a intra in motorsport si nimic mai mult. Daca mai si castiga, tant mieux. |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Da, chiar daca n-au nimic in comun masinile de competitie Andros cu cele de serie, sa castigi o astfel de cursa sau si mai bine, campionatul, este un mare plus de imagine pentru producatorul respectiv.
In cazul nostru, stim sigur ca Dacia n-a ridicat nici macar un deget la constructia masinii de competitie Andros, (totul fiind orchestrat de tatal Renault Sport si partenerii sai) insa nici nu se putea sa lanseze mai bine noul Duster decat prin victorii la Andros. Va dati seama ce vor defila baietii la Geneva? |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.066 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Mai corect ar fi inca o victorie pentru Alain Prost.
Grig |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Alain Prost a reușit clasarea pe locul 2 în prima zi(12 decembrie 2009) și primul loc în cea de-a doua zi(13 decembrie 2009) în Andorra.
În clasamentul general ocupă locul doi. Asta ținând cont că a plecat cu 60kg lest în prima zi, respectiv 40 kg lest în cea de a doua zi. QUOTE Sur le Trophée Andros, les pilotes qui montent sur le podium doivent embarquer du lest pour la course suivante : le premier d'une course embarquera 60 Kg, le deuxième 40 Kg et le troisième 20 Kg. This post has been edited by Squirrel: 14 Dec 2009, 11:09 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(prosport) Alain Prost și Dacia, pe podium la Trophee Andros! Multiplul campion mondial de Formula 1, Alain Prost, a terminat pe podium în finalele etapei a treia a turneului Andros, disputată pe Alpe d'Huez. În ambele finale ale etapei, Prost și Dacia Duster s-a clasat pe locul trei al podiumului. În urma acestei etape, Alain Prost se situează pe locul secund în clasamentul general al Trophee Andros, cu un total de 446 de puncte, la 12 de liderul Jean-Phillipe Dayrut. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Bravo.....si pilotul si masina isi spun cuvantul.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
asgard1955 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nu vrei totusi sa ne spui ce este cu slabiciunea asta pentru Duster?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Nu știu de unde atenția sporită a lui asgard1955, însă eu unul chiar sunt interesat de Duster dacă vine „asortat” cu un preț rezonabil (maxim 13.000€ pentru un 4Ś4 1,5dci@85 CP sau 105CP). Am un portofel dictator!
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
asgard1955 |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 10 Jan 2010, 19:34) Slabiciunea vine din faptul ca e singura masina care imi indeplineste conditiile si care as putea sa o cumpar de noua in anii urmatori daca vine la un pret bun. Am postat aici pentru ca vad ca e restrictie de la dacia sa mai vorbeasca careva cu reprosuri la adresa dusterului pe topicul deschis pentru duster. Au citit comentariile de pe forum cat timp vroiau sa isi faca o parere si acum de cand e in fabricatie, daca spui ceva ce nu le convine se inchide topicul- dictatura ce mai. Asa ca astept preturile, lansarea, testele si sa vad ce parere imi fac. Cat despre cel de competitie ce sa zic: pilot Francez, piese renault si nissan si nume romanesc, asa ca daca Prost da vina pe duster da pe Renault si Nissan nu pe Dacia. Am citit pe un alt topic ca eu "mi-am luat-o in bot?" Cand, ca eu nu stiu nimic? Si la care servici? This post has been edited by asgard1955: 11 Jan 2010, 22:12 |
--------------------
Dacia
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
membru_DC |
![]()
|
In a VIII-a rundă a Trofeului Andros, Dacia Duster obine a sasea victorie
Dupa ce s-a plasat al III-lea pe podium in etapa ISOLA 2000 (Franta), Alain Prost a castigat al VI-lea podium. In clasamentul general, pilotul echipei DACIA ocupa locul al-II-lea. Urmatoarea cursa: Lans en Vercors 15-16 ianuarie Altitudine_1420M Lungime___800M |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
asgard1955 |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 12 Jan 2010, 16:57) Ca parere personala, mi se pare exagerata atentia ta fata de masina asta. In fond nu este decat un frigider cu arcuri mai lungi si atat. Asta pentru cei care se asteapta sa fie un fel de Q7 sau un Defender ... Poate ca e exagerata dar daca nu am bani de ML asta e, stiu ca tot dacie e dar macar are o garda la sol mai mare e 4x4 si motorul e renault. |
--------------------
Dacia
|
|
fansuv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 545 Joined: 28 March 09 ![]() |
Formula unu pe gheata arata ca DUSTER E FOARTE BUN.
Plus soferul care este artist. |
--------------------
logan
1.6
2007
|
|
membru_DC |
![]()
|
In cea de-a patra etapa a Trofeului Andros ce s-a disputat pe circuitul Isola2000 din Franta, AlainProst a obtinut cu Dacia Duster locul 3 pe podiumul acestei etape.
Urmatoarea proba a competitiei se desfasoara pe 15-16 ianuarie pe circuitul Lans-en-vercors (Franța). Concursul se termină pe 30 ianuarie, odată cu etapa finală (a-VII-a) de la ClermontSuperbesse. TOP 5 piloți în clasamentul general dupa primele patru etape: 1. Jean-Philippe Dayraut – Skoda Fabia(618 p) 2. Alain Prost – Dacia Duster (593 p) 3. Franck Lagorce – Renault Clio III (574 p) 4. Olivier Panis – Skoda Fabia(571 p) 5. Jean-Baptiste Dubourg – Renault Clio III (567 p) dacia-duster-val-thorens.jpg This post has been edited by membru_DC: 16 Jan 2010, 09:18 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
fansuv |
![]()
|
LOCUL 2 LA GENERAL din 44 masini la formula unu pe gheata. Super bine ca reclama.
http://www.mks2.fr/ANDROS/CH.asp?Nomfich=andros03&Numral=1 |
--------------------
logan
1.6
2007
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
acest trofeu a fost mediatizat f mult pe eurosport acum cativa ani... era f spectaculos....
ciudat ca in acest an... in care dacia participa pt prima data si chiar are succes..... la noi nu au transmis nici o cursa live, inregistrat si in reluare ps si topgear a fost pe un traseu cu masinile lor "speciale" |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
fansuv |
![]()
|
Alain Prost a devenit vicecampion la Trofeul Andros, la volanul Daciei Duster
Prima participare a Daciei la Trofeul Andros a fost una de succes. Trei victorii de etapă și locul al doilea în clasamentul general pentru pilotul francez Alain Prost i-au adus Daciei un bilanț pozitiv în celebra competiție pe gheață, care s-a încheiat pe 31 ianuarie, pe pistele de la Super Besse. DIN 44 DE MASINI. Alain Prost este de părere că intrarea Daciei în concurs a fost un lucru pozitiv pentru Trofeul Andros, dar și pentru sportul auto în general. "Dacă o marcă e low cost nu înseamnă că nu poate da dovadă de performanță și fiabilitate! Am simțit o atitudine favorabilă atât din partea media, cât și din partea spectatorilor, fie că erau pasionați de sportul auto, fie că nu. Dacia beneficiază de un mare capital de simpatie, întărit de această intrare în competiție. Din acest punct de vedere, consider că ne-am depășit cu mult obiectivele". Sursa: Antena3.ro This post has been edited by fansuv: 3 Feb 2010, 19:04 |
--------------------
logan
1.6
2007
|
|
asgard1955 |
![]()
|
Poze din timpul competitiei:
http://www.daciagroup.com/produse/dacia-du...lui-andros.html |
--------------------
Dacia
|
|
membru_DC |
![]()
|
mda, se pare ca Alain va incearca inca odata in sezonul 2010-2011 sa duca Duster pe primu' loc..... probabil ca are clauza cu Renault si vrea sa ia prima de obiectiv
![]() Calendar sezonul 2010-2011: http://www.tropheeandros.com/IMG/PDF/2010/...r_2010-2011.pdf |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 04:53 |