Proteste ale studentilor, ---inca un topic despre alegeri---
![]() ![]() ![]() |
Proteste ale studentilor, ---inca un topic despre alegeri---
skija |
![]()
|
||
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cum bre studentii, adica tinerii portocalii si democrati care stiu totul despre comunism desi s-au nascut in 89, si pun la zid PSD nici ei nu stiu de ce, ca e cul probabil?!?!
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE Mostenirile lui Iliescu: De la PCR la PSD, de la UASCR la UNSR Demonstratie in fata Palatului Cotroceni: circa o suta de studenti, legati de Uniunea Nationala a Studentilor din Romania, protesteaza impotriva rezultatului alegerilor. Nu le place Traian Basescu, l-ar fi dorit pe Mircea Geoana, cu ai sai body guarzi de tip tonton-macoute, in fruntea Romaniei. E dreptul lor. Dar nu ma pot abtine sa nu remarc similitudinile flagrante de metode intre actualii demonstranti, folosind amenintari si incercand sa intimideze fortele de ordine, si ciomagarii utecisti in fruntea carora si-a facut nefasta ucenicie Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD. In genere, la ora actuala, organizatiile studentesti sunt cele care se opun autoritarismului de extrema stanga ori dreapta. In Venezuela, studentii sunt in fruntea luptei societatii civile impotriva despotismului lui Chavez. Iata ca o organizatie studenteasca din Romania, direct legata de PSD, a decis sa reinvie sinistrele traditii ale “Tineretului Progresist” nascocit si manevrat de Gheorghiu-Dej si Ana Pauker in perioada 1945-1948. O organizatie care a atacat continuu Tineretul Liberal si National-Taranist. Un instrument totalitar care a inghitit ce mai ramasese din Tineretul Social Democrat. Unul dintre groparii Tineretului Social Democrat, colaborationistul Misa Levin, fugea peste cateva luni din Romania. Altii aveau sa putezeasca prin inchisori. Traiesc inca destui martori ai actiunilor teroriste ale politrucilor utecisti din subordinea lui Iliescu, Petre Gheorghe, Cornelia Filipas, Virgil Trofin. Cred sincer ca a sosit in fine momentul sa se scrie istoria organizatiei comuniste studentesti, sa se spuna cine a condus-o, cand, si cu ce consecinte. Nu putem lasa un giulgiu al uitarii sa acopere la infinit aceste ignominii. Probabil ca Mircea Geoana nu are habar de aceste detalii istorice. Nici nu ar avea nevoie de ele: el ii ingaduie mentorului sau, Ion Iliescu, sa-si savureze acum, la batranete, retrairea momentelor de deplorabila satasfactie din junetea sa “revolutionara”. Cand aplica orbeste directivele moscovite de distrugere a pluralismului politic si a oricarui spatiu de autonomie civica. Mi-i pot inchipui pe fostii lideri/activisti ai UASCR (Uniunea Asociatiilor Studentilor Comunisti din Romania) Stefan Andrei, Ion Traian Stefanescu, Pantelimon Gavanescu, Constantin Bostina, Tudor Mohora, Ani Matei, Octav Cozmanca etc urmarind incantati aceste clipe rusinoase. Jenant, extrem de jenant acest comportament al “purtatorilor de flamuri rosii”. Pe scurt, revoltator. http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-6711663...-tismaneanu.htm |
--------------------
...
...
...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Tovarasul Volodea ar trebui sa taca dar ca tot neamul lui mananca scatol cu polonicul pen`ca actiuni din astea faceau kominternistii evrei rusi ca tatal si mama lui protejati ai Anei Pauker. Ca si Brucan evreul sovietic cu nume romanizat n-are caracter si face pe marele anticomunist el care este un produs si un profitor al comunismului. Cand au plecat din Ro el cu matiuska lui s-au dus intai la colegii de comintern ai tovarasei prin America Centrala si de acolo in USA unde a fost sprijinit de seful PCUSA care culmea se zice ca avea influente la serviciile secrete americane
![]() ![]() ![]() Ceva si despre famile(despre morti numai de bine dar nu cand sunt dintre cei care au nenorocit o tara ![]() ![]() Mi-e greata de asemnea taratoare care manjesc inca pamantul. ![]() Astia sunt oamenii lui Bassecu pe care unii dintre voi il idolatrizati si il opuneti lui Ilici. Amandoi deseuri ale societatii ridicate de vartejurile unor vremuri tulburi FMCC fosti actuali si viitori ![]() This post has been edited by bion: 11 Dec 2009, 12:19 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
bai nene.. se poate realiza in Romania ce se realizeaza in Grecia (de ex.) ori de cate ori se supara studentii? sau e foc de paie?
Nu conteaza ca e ptr. PSD sau ptr. PD.. conteaza ca se ia atitudine! Rasare vreun Guevara printre studenti? Macar un Havel... Ar trebui sustinute de catre populatie aceste manifestari? le ia cineva in seama? |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Adevarul e ca asta-i tot ce va mai lipsea in Bucuresti, niste incendieri de masini, cladiri si tot restul.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Cat timp au primit bani pentru protestul ala, nu. O suta de persoane e putin. Numai studentii din Brasov cand faceau greva, stiu ca in fata Rectoratului ne stransesem mai mult de 2000 de persoane.
Asta e o cioaca. Inca ceva: se pare ca unii studenti primesc bani ca sa posteze pe forumuri. |
--------------------
-
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
si eu sunt student. Cine imi da bani?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cu banii e greu, dar un ban s-o mai gasi...
![]() This post has been edited by corbex: 11 Dec 2009, 13:09 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
skija |
![]()
|
mda.. pur romanesc..
poa' sa se inchida topicul... ne doare la basca... Cum dracu' s-o fi facut revolutia din '89 cu spiritul asta al nostru? La noi nici la meciuri nu se strang mai mult de 15.000 de oameni.. ce sa mai ceri de la o manifestatie sociala? PS: In Romania, orice subiect ai deschide, primesti inevitabil intrebarea: si.. ne iese si noua ceva? sau: cat costa? Nu vom ajunge nicaieri... va rog.. inchideti topicul... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu te supara, dar aia n-a fost demonstratie studenteasca! A fost doar o manipulare mai nereusita decit o ejaculare precoce.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(skija @ 11 Dec 2009, 13:23) ![]() tocmai vroiam sa-ti spun ca au mai fost unii acum vreo 20 de ani care s-au culcat in fata tancurilor zicand ca-s revolutionari si crezand ca ce fac ei acolo chiar are vreo legatura cu vointa si binele poporului. ![]() |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.488 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Sunt de-acord cu corbex... Am prins perioada de glorie a grevelor studentesti... se bloca ditai bulevardul cand ieseam la plimbare. la cela mai "slabe" manifestari eram macar 1000 de oameni.
Plus ca e o mica diferenta intre studentii din '89 si cei de-acum. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
skija |
![]()
|
bai.. n-a fst.. dar putea fi... Daca se mai adunau cativa (1000-2000) sigur iesea ceva... Dar problema e ca la noi, cum ziceam mai sus, vine intrebarea "cat imi iese daca vin" sau mai degraba stau in camere, baga Vijelie si se joaca WOW in retea, gandindu-se ca oricum se duc in spania la parinti cand termina facultatea.
In vremea studentiei mele, cand se punea de o greva, pai ieseam frate.. (2000-2002). Si eram cu miile in victoriei si iesea iures (ca se duceau liderii nostrii beti/mahmuri la negocieri cu Ciorbea, e partea a doua...) Da' e clar ca nu mai are rost discutia... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
corbex |
![]()
|
Pe vremea voastra cind faceati o demonstratie, descopereati singuri motivele pentru care s-o faceti, nu va erau transmise din afara.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.488 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Pai tu-ti dai singur rapuns la intrebare. Ce-o fi mai probabil?
Or fi iesit ca i-o platit cineva s-o faca, sau din prea rau ce-au dus-o cu oricare? L.E. QUOTE 100 de persoane s-au dus cu un coșciug și o cruce .... Presa centrală de miercuri scria că la Cotroceni ar urma să aibă loc astfel de proteste și că în spatele lor s-ar afla liderul PSD București, Marian Vanghelie. C-o fi Vanghelie, c-o fi altcineva, e clar ca nu ei... really sorry... Care drac de student strange bani de-un cosciug sa-l duca la Cotroceni? Daca macar mi-ati spune ca era plin cu sticle de bere si se-alimentau din mers... This post has been edited by bucatzel: 11 Dec 2009, 13:50 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(skija @ 11 Dec 2009, 13:33) bai.. n-a fst.. dar putea fi... Daca se mai adunau cativa (1000-2000) sigur iesea ceva... Dar problema e ca la noi, cum ziceam mai sus, vine intrebarea "cat imi iese daca vin" sau mai degraba stau in camere, baga Vijelie si se joaca WOW in retea, gandindu-se ca oricum se duc in spania la parinti cand termina facultatea. In vremea studentiei mele, cand se punea de o greva, pai ieseam frate.. (2000-2002). Si eram cu miile in victoriei si iesea iures (ca se duceau liderii nostrii beti/mahmuri la negocieri cu Ciorbea, e partea a doua...) Da' e clar ca nu mai are rost discutia... Prezent! In alta ordine de idei: ne poti explica ce e aia o greva a studentilor? Ca la ce a folosit, am bagat de seama toti. ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
QUOTE(skija @ 11 Dec 2009, 13:33) bai.. n-a fst.. dar putea fi... Daca se mai adunau cativa (1000-2000) sigur iesea ceva... Dar problema e ca la noi, cum ziceam mai sus, vine intrebarea "cat imi iese daca vin" sau mai degraba stau in camere, baga Vijelie si se joaca WOW in retea, gandindu-se ca oricum se duc in spania la parinti cand termina facultatea. vezi bre ca WoW se joaca pa' net nu in retea, in retea se joaca un cantar-straic pa' rejie laiv ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
skija |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 11 Dec 2009, 15:44) Prezent! In alta ordine de idei: ne poti explica ce e aia o greva a studentilor? Ca la ce a folosit, am bagat de seama toti. ![]() Situatia ideala: atunci cand tineretul isi da seama ca viitorul lor e de ca*cat, si ca nu pot spera la mai mult din cauza jigodiilor care ne conduc (stanga, dreapta, centru... toti) si simt ca le ajunge cutitul la os si ies in mod deliberat si organizat in turma si fac scandal sa-si cera DREPTUL LA UN VIITOR MAI BUN!!! (pot fi si impinsi de la spate de organizatii politice, dupa care, in cel mai pur stil romanesc sa intoarca armele si sa se pis*e si pe aia...). Dar ptr. asta tre' sa se trezeasca si Bucurestiul si Timisoara si Clujul si Iasul si Craiova si Constanta (centrele universitare mari). Spre norocul nostru nu prea mai sunt mineri care sa vina sa imprastie creiere... Spre norocul "lor", studentii nostri sunt prea comozi/puturosi/delasatori... PS: la cate jocuri de strategie si shotere se joaca "astia mici", i-ar face franjuri pe jandarmi... "FIRE IN THE HAALLLLL!!!!", "yes mi'lord", "work, more work..." This post has been edited by skija: 11 Dec 2009, 18:02 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(skija @ 11 Dec 2009, 18:00) la cate jocuri de strategie si shotere se joaca "astia mici", i-ar face franjuri pe jandarmi... ba io cred ca ar lua'o la sanatoasa la primu pulan. This post has been edited by Markos: 11 Dec 2009, 18:19 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
@skija Tineretul studios n-a pus botul nici in `89(intrau in vacanta ca si acum
![]() @markos ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(zax @ 11 Dec 2009, 13:29) ![]() tocmai vroiam sa-ti spun ca au mai fost unii acum vreo 20 de ani care s-au culcat in fata tancurilor zicand ca-s revolutionari si crezand ca ce fac ei acolo chiar are vreo legatura cu vointa si binele poporului. ![]() Pai, situatia de acuma sufera vreo comparatie cu ce a fost acum 20 de ani? Sau, unii va visati revolutionari de meserie, precum sudamericanii? Sau poate ecologisti radicali? Anarhisti, ceva? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
Pe studenti ii doare-n pix, cita vreme iau bursa intocmai si la timp si sint lasati sa mearga si la serviciu si la scoala.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Protestele astea sunt la fel de reale ca alea anticomuniste de 1 Decembrie.
|
--------------------
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
@corbex s-o crezi tu ca bursele studentilor au venit la timp si intregi! si daca se duc si la cursuri si la muna si mai au si un loc de munca din partea mea brava lor! jos palaria!
btw in complex leu niciun student n-a reusit sa voteze ca deh venisera multi oameni care nu erau din bucuresti cu spirit civic sa voteze! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
@markos poti sa-i spui si asa eu prefer sa spun mirajul sectiei speciale...
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
corbex |
![]()
|
Blestemul locului. Daca treci pe acolo te imbolnavesti de spirit civic mai dihai decit de tuberculoza la "Lebada".
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ciorapel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 435 Joined: 31 December 08 ![]() |
Eu nu stiu cum unii pot vorbi despre "revolutia" din 1989; cum o pot numi revolutie nu stiu, dar sunt sigur ca se-nseala. Nu vreau sa ma bag in filozofii, dar nici atunci, nici acum, nu ies in strada de buna voie. Intr-adevar, atunci s-a iesit in strada de buna-voie, dar startul a fost dat de altii [ daca ne aducem aminte de prima tentativa, de la Brasov, din `87 ].
Acum, cand avem ce manca, cand suntem cat de cat democrati, cand nu suntem foarte cenzurati, NU VOM IESI IN STRADA sa facem revolutii. Sunt student, la facultate de stat, si va GARANTEZ, ca daca maine se va declansa un protest spontan anti-sistem, FOOOAAARTE putini studenti vor fi acolo. In 20 de ani s-au schimbat multe, acum ne conducem dupa premisa : "Da-o-n **** masii, cu ce ma afecteaza ?". Daca ai avea de ales RADICAL (comunism/democratie) si ai fi furat, atunci ai iesi in strada; dar cand miza e atat de MICA, degeaba. P.s. Eu sunt anti PSD dintr-un singur motiv : stau in Constanta, si stiu cate manevre a facut PSD-ul aici; |
--------------------
r
m
2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 08:42 |