[VAND] tampon/suport motor hidroelastic megane 2
![]() ![]() ![]() |
[VAND] tampon/suport motor hidroelastic megane 2
NRA |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 18 October 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
fiat
1.8i - 140 cp
2008
|
|||
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
poti sa specifici ca piesa nu este originala......
|
--------------------
------
------
------
|
|
NRA |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 18 October 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ba da e piesa originala cu sigla Reno stantata, poza am copiat-o de pe net din comoditate, dar ai dreptate asa ca am luat caciula in cap si m-am dus la garaj si iata si poze originale:
|
--------------------
fiat
1.8i - 140 cp
2008
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Tamponul asta este pentru motorizarile 1.6 16V si 1.4 16V.
Cati kilometri avea masina? |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
NRA |
![]()
|
Nu am de unde sa stiu km, eu am luat piesa dupa codul original Reno , pe care , mi la dat cineva, si am ramas cu piesa pe cap.
|
--------------------
fiat
1.8i - 140 cp
2008
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Zi-mi dupa ce masina a fost luat,an si motorizare.Sunt interesat foarte serios!
Multumesc! |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 23:17 |