DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> inspectie tehnica si r.a.r

ovidiual3x
post 17 Dec 2009, 14:50
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: pe langa Petroșani...

Buna ziua ,am cateva nelamuriri in legatura cu inspectia ,foarte curand imi va expira ,problema ar fi ca nu e inca pe numele meu si as vrea sa stiu daca ii fac acum inspectia sa pot sa circul ,la anu cand voi merge la rar ,va mai trebui sa fac inca o data inspectia sau ramane valabila si imi face doar identificarea?Va multumesc , o zi buna

--------------------
dacia 1310tx 1986
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
argon
post 17 Dec 2009, 14:54
Post #2

Mesaj semiautomat

poti face inspectia la orice masina, care va fi valabila 2 ani indiferent de proprietarii viitori, dar sa ai talonul si CI(nu conteaza ca au numele proprietarului actual pe ele)

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
ovidiual3x
post 17 Dec 2009, 15:01
Post #3

Membru incepator

Multumesc mult pentru raspuns ,m-am mai linistit acum sad.gif legat de asigurare, va trebui sa o fac pe numele actualului proprietar din cate am inteles,iar daca o fac pe numele lui pe o perioada mai lunga dupa radiere asigurarea nu mai e valabila .As putea avea o alta alternativa? Eu m-am gandit sa o fac pe numele lui pe o luna de zile si atunci la inceputul anului viitor cand fac inscrierea ,fac asigurarea pe numele meu ,e gresit asa?

--------------------
dacia 1310tx 1986
+
Marian66
post 17 Dec 2009, 22:59
Post #4

Membru autentic

From: Bucuresti, Pantelimon

e bine; si e bine ca faci itp-ul acum, ca atunci cand vrei sa scoti certificatul de autenticitate de la rar pt inmatriculare sa ti-l dea repede

--------------------
Dacia / Smart Logan VAN / ForTwo 2009
+
ovidiual3x
post 17 Dec 2009, 23:07
Post #5

Membru incepator

Sunt mult mai linistit ca am facut itp-ul ,legat de asigurare se pare ca la astra (sper sa nu fie considerata reclama) nu se poate face numai pe o luna de zile ,asa ca am facut-o pe 6 luni si cand o voi inmatricula anul viitor voi recupera o parte din bani pe 4-5 luni ,pentru ca ma cunosc cu proprietarul si i se vor restitui banii pe perioada de care am mentionat.O seara frumoasa

--------------------
dacia 1310tx 1986
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th May 2025 - 22:25
Forum Renault