Stand up comedy, va uitati la asa ceva??
![]() ![]() ![]() |
Stand up comedy, va uitati la asa ceva??
slider2 |
![]()
|
||
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
L-ai uitat pe Seinfeld, cred că el a fost printe primii care au făcut popular acest gen de spectacol.
![]() Îmi plac show-urile de gen, dar uneori glumele sunt mai greu de înțeles de către cineva care nu vorbește nativ engleza, sau nu trăiește în SUA. Mai buni mi se par cei care nu sunt americani, și care au glume mai ușor digerabile. Cât despre ce se încearcă pe la noi - Cafe Deko - mi se par că abuzează cam mult de vulgaritate... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
intr-adevar trebuie sa ai anumite notiuni despre cultura americana, black & latino, dar sunt foarte putine glume pe care nu le-am inteles.
de comicii romani am uitat sa mentionez, ca am vazut si cateva secvente din showurile lor si nu pot spune ca m-au dat pe spate, unele glume chiar daca sunt bune, parca n-au acel farmec care ar trebui sa te atraga... seindfeld nu mi-a placut, nu stiu exact de ce, dar nu ma face sa rad chiar asa de tare. comparat cu cat razi la mecia, iglesias sau dunham, e mic copil. la ce comici straini (dar care nu sunt americani) te referi?? |
--------------------
symboala
neagra
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ron Josol ar fi un exemplu. Alte nume nu mai țin minte, dar mai sunt câțiva mexicani de origine.
--------------------------------------------- Nu numai de cultură, dar se fac aluzii la poiticieni, vedete, magazine de acolo... This post has been edited by C a t a l i n: 2 Jan 2010, 15:00 |
--------------------
-
-
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Recomand si George Carlin
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
slider2 |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 2 Jan 2010, 14:55) Ron Josol ar fi un exemplu. Alte nume nu mai țin minte, dar mai sunt câțiva mexicani de origine. --------------------------------------------- Nu numai de cultură, dar se fac aluzii la poiticieni, vedete, magazine de acolo... pai carlos mencia, pablo francisco, freddy soto, gabriel iglesias, sunt toti mexicani, ma rog de origine latino, ca nu sunt chiar din mexic... george carlin mai mi-a fost recomandat. o sa ma uit. |
--------------------
symboala
neagra
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Păi da, tocmai asta am zis, că mi se par mai tari cei care nu sunt de origine americană, și asta se aplică și în cazul britanicilor, cu indienii...
|
--------------------
-
-
|
|
j00hn |
![]()
|
![]() די פאלגענד Group: Members Posts: 268 Joined: 21 August 08 From: beijing ![]() |
sunt si in romania cei de la Deko Cafe...sunt chiar foarte tari.am vazut cateva show-uri si m-am prapadit de ras
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Clima
- B-XX-XXX bah esti nebun la cap ??? :O:O:O:O incredibil
|
|
slider2 |
![]()
|
QUOTE(j00hn @ 2 Jan 2010, 15:27) sunt si in romania cei de la Deko Cafe...sunt chiar foarte tari.am vazut cateva show-uri si m-am prapadit de ras ![]() QUOTE(slider2 @ 2 Jan 2010, 14:53) de comicii romani am uitat sa mentionez, ca am vazut si cateva secvente din showurile lor si nu pot spune ca m-au dat pe spate, unele glume chiar daca sunt bune, parca n-au acel farmec care ar trebui sa te atraga... 2 Jan 2010, 15:31: ma uit acum la ron josol, e destul de bun tipul... This post has been edited by slider2: 2 Jan 2010, 15:31 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Dennis Miller cu ale sale "rants", Jeff Foxworthy, Bill Engvall, Larry the Cable Guy, Jim Gaffigan, Emo Philips (genial ca umor al absurdului), Carlin bineinteles, este "the esential", Bill Hicks, John Pinette, etc.
Cauta pe shoutcast in winamp, comedy, sunt cateva posturi on-line care dau numai stand-up. Non-americani buni ar fi Bill Connoly, Jasper Carrot, Ricky Gervais, Russell Peters (canadian de origine indiana foarte funny) si mai sunt destui. Ca sa prinzi tot flavour-ul e indicat sa stii si slang-ul, dar te obisnuiesti rapid si e chiar funny. A, si i-am uitat pe negri, sau "african-americans": Chris Rock, Martin Lawrence, Chris Tucker, mai sunt si altii care nu-mi vin acum in minte. This post has been edited by Garett: 2 Jan 2010, 18:17 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
The Umbilical Brothers. Sunt geniali. Cauta pe net speedmouse
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Chris Rock, Bernie Mac, Cedric the Entertainer, Dave Chapelle, Eddie Murphy, George Carlin, Richard Pryor, toti merita mentionati.
QUOTE(C a t a l i n @ 2 Jan 2010, 14:48) L-ai uitat pe Seinfeld, cred că el a fost printe primii care au făcut popular acest gen de spectacol. ![]() George Carlin, Richard Pryor ... sunt cu mult inaintea lui Seinfeld. This post has been edited by giany911: 2 Jan 2010, 18:52 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Un pic off topic, dar de Stavros Flatly ce parere aveti?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
george_d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 10 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Carlos Mencia a avut un show Mind of Mencia (4 serii) - mie mi-a placut.
|
--------------------
Dacia
1210
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
slider2 |
![]()
|
QUOTE(george_d @ 2 Jan 2010, 23:59) da l-am vazut si pe ala, foarte bun comparat cu showul lui jeff dunham. oricum mencia a mai avut un show, dar un pic mai diferit. se numea funny is funny, si erau prezentati doar comici de origine latino, mencia fiind gazda/prezentatorul, dar avea si el sketch-uri in cadrul showului. de fapt specialul lui din 2007, este de fapt un best of al sketch-urilor lui din cadrul emisiunii funny is funny... This post has been edited by slider2: 3 Jan 2010, 00:06 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
PABLO FRANCISCO.
Catalin, ti se pare treaba cu cei de la Deko Cafe ca sunt vulgari. Si aia de vb in engleza sunt la fel de vulgari. |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
E acelasi lucru numai ca multi nu inteleg in engleza ......
Cafe deko chiar imi plac, i-am vazut si live... fac un show bun |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Unde era poliglotul
![]() Eu am văzut show-ul lui Teo în Brașov, live... Rămân la părerea că abuzează de vulgaritate prea mult. Și cei de afară au glume cu limbaj colorat, DAR AU ȘI ALTCEVA... Cafe Deko numai asta știe, vulgaritate, și exact la fel a fost și în Pheonix în Constanța... |
--------------------
-
-
|
|
am. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 7 March 09 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
Divertis pentru tine
![]() This post has been edited by am.: 3 Jan 2010, 21:15 |
--------------------
sacia
130
1967
- 1-b-2867
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Maersk.....ai iesit tu din casa sa vezi deko ... nu cred... te-ai uitat pe youtube ca nu iesi tu din casa sa pierzi cateva posturi pe forum....ramai in urma.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Next time când vin la Scoica Land, o să-ți ofer privilegiul de a-ți etala cunoștințele folosind un serviciu de internet mobil.
|
--------------------
-
-
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
asta e gen cand eu aveam net pe 3g tu nu avei fix in container
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu bre, e gen presupun că parcă dacă...
|
--------------------
-
-
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Ce legatura are scoica land? .... sau vrei sa zici ca stai la scoica si faci posturi pe forum? Bravo ... si honda si ai telefon cu Wlan.... asa si?
Sony dar vezi tu ... el nu avea fix in container dar acum are honda care o conduce 2 luni pe an ... si are "buton de minus" =)) |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
da da si casco de 2000 euroi maerskieni
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Acum vroiam sa dau edit sa scriu si asta dar ai tastat mai repede....
Si acum o sa scriu eu in locul lui Maersk.... Da ma dar eu din 3 asigurari casco imi cumpar un logan ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Citez un onorabil coforumist:
QUOTE(brvictors @ 30 Dec 2009, 10:37) QUOTE(BeciAcustic @ 3 Jan 2010, 21:52) ...că ești cam... Hai ADIO! Aveți ignore amândoi frații stan și bran! This post has been edited by C a t a l i n: 3 Jan 2010, 21:58 |
--------------------
-
-
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Chiar tu faci Stand up comedy
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 19:13 |