sunete in mers
![]() ![]() ![]() |
sunete in mers
silviu_best |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 17 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1988 TLX 1,4 BC-04-BUR
|
|||
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
O indicatie iti pot da - ma gandesc ca poate ai aceeasi problema ca mine care mi-e lene s-o rezolv (din cauza frigului).
Daca bataia se aude in timpul mersului numai, poate fi de la (1) cutie (ceva pinioane sau diferential uzat - cazul meu) sau (2) planetare varza. Daca bataia se aude si cand stai pe loc, nu e d-acolo, ci de la motor de undeva: axul de la pompa de apa, cuzineti uzati, joc in lagarele axului cu came, etc. PS: Daca nu gasesti singur de unde vine bataia, mai bine du-te la un mecanic, macar sa-ti spuna de unde este si cam cat te-ar costa s-o repari. This post has been edited by dacia_slk: 5 Jan 2010, 20:54 |
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
pirvumark |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 472 Joined: 30 September 09 ![]() |
cred ca e din cutie. dar nu prea pot sa-ti zic cum si ce. trebuie auzit sa ne putem da o parere sau explica un pic mai detaliat. sau planetarele cum a zis colegul. sunt multe
|
--------------------
dacia
1310
1987/tx/1289cc
- GL-03-ZVI
|
|
DJ_AndutzuBT |
![]()
|
As vrea sa fiu multumit de Dacie! Group: Members Posts: 73 Joined: 18 September 08 ![]() |
sigur e din articulatie (un pivot)
|
--------------------
Dacia
1310
1994
- BT-02-DZI Vreau sa fiu multumit de Dacie!
|
|
al1n |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 416 Joined: 1 August 08 From: Iasi ![]() |
salut,
am si eu o problema asemanatoare. se aude un sunet infundat, odata cu crestera vitezei acesta se intensifica, nu se aude la curbe doar la drum drept. am ridicat masina pe cric, singura roata care are joc e cea pe dreapta fata si acolo aveam pivotul superior uzat. acum cineva mia zis ca a cedat pivotu( a tras si el de roata), cam cat ar costa sa il schimb intr-un service ca pe vremea asta nu se poate lucra in aer liber??? |
--------------------
Dacia/Renault
Berlina 1.4/Symbol Expression 1.2 16v
'99/2010
|
|
Marisan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 5 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Verificati si bucsele de la tirant, sunt doua pe o parte si doua pe partea cealalta. Am avut asa ceva pe partea dreapta, o bucsa fisurata si se auzea ca o piesa metalica intr-o cutie de conserve.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 14:21 |