Burj Dubai, cel mai inalt zgarie-nori din lume
![]() ![]() ![]() |
Burj Dubai, cel mai inalt zgarie-nori din lume
membru_DC |
![]()
|
||
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Este superb, dar cred ca la ultimul etaj sau de unde este filmat al 2-lea clip mi-ar fi frica sa stau....imi vine rau....
Oricum este impresionant! |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
vdaniel |
![]()
|
![]() Dacia si atat Group: Members Posts: 267 Joined: 24 March 09 From: moldova di nord ![]() |
destul de impresionant
![]() |
--------------------
dacia
1310
1999
- bt-www respir deci traiesc
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
O porcarie.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Am trecut pe lângă el când era în construcție... Ca realizare inginerească, e o capodoperă. Ca aspect, comparând cu alte construcții din zonă, nu e foarte impresionant, dar probabil că e foarte dificil de proiectat ceva atât de înalt care să arate și "bine"...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
La cutremure cum se descurca?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
vedem
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Aici sunt banii dumneavoastra.
Banii de benzina, adica. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
La cutremure medii se descurca mai bine ca un bloc comunist din Bucuresti. Astfel de cladiri au in interior o sfera mare undeva sus care la cea mai mica inclinatie a cladirii(chiar si la curenti foarte mari produsi atat natural cat si prin trecerea unui avion de dimensiuni mari-asa spunea documentarul) aceasta sfera se misca in sensul opus inclinatiei pentru a stabiliza cladirea... este foarte interesant fenomenul si bine gandit. Oricum parerea mea ca la un cutremur mare, devastator cade cu tot cu sfera.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
mai frumoasa este casa republicii!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
mi se ridica paru' de pe maini cand vad cladirea asta, foarte tare
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(argon @ 6 Jan 2010, 13:11) daca nu are renault nici o implicare cat de mica..mi se pare normal. Mie mi se pare un masterpiece arhitectural. Nu are nicio treaba cu Renault. Mi se pare o alta chestie grandomanica tipic arabeasca. Si la ce bun, cand sunt in falilment? Ce utilitate are cand nu au nici macar un spatiu inchiriat? |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 22:25 |