arde roata
![]() ![]() ![]() |
arde roata
contabilosu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 24 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Nova GT
Dacia Nova GT
1998
- ot-69-kam
|
|||
Stormy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 18 August 09 ![]() |
E posibil sa ai apa in instalatie. Noaptea ingheata si dimineata ramane pistonasul blocat pana se incalzeste.
This post has been edited by Stormy: 5 Jan 2010, 20:04 |
--------------------
Dacia
Logan MCV SL Prestige Plus 0.9
2019
|
|
PH65EDI |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 27 July 09 ![]() |
daca ai schimbat numai etrierul nu ai facut cine stie ce ....trebuie schimbat si pistonul ...sau incearca sa cureti pistonul pe care il ai (nu cu smilgher)...ca daca ai depuneri pe el nu lucreaza bine si ramane blocat ...din pompa nu cred ca e ...pentru ca ramaneau amandoua blocate, iar pedala de frana era din ce in ce mai sus ... sau se poate si ce a zis Stormy, dar sunt sceptic ... nu in instalatie ...ci sa ai condens pe discurile de frana si sa se lipeasca placutele de frana (a patit cumatul meu) ...in instalatie nu prea are cum sa ajunga apa pentru ca sunt garniturile pe acolo si totodata sunt ceva zeci de atmosfere adica gheata se sparge si se comprima de nu se vede...si daca se topeste gheata ...se topeste la 1 grad ...adica nu prea are cum sa friga roata
![]() parerea mea e sa scoti etrierul ....sa te ajute cineva ...si sa bagi aer comprimat pe unde intra lichidul de frana in etrier (cu pompa de bicicleta).... si vezi cum lucreaza pistonul ...daca iese repede ...si intra la fel de repede la loc ...inseamna ca nu e de acolo ...si sa te uiti in distribuitor ...daca iese greu ...inseamna ca pistonul nu lucreaza bine ....sa ai grija ca pistonul sare destul de urat din etrier ...sa nu te lovesti ... mult succes !!! This post has been edited by PH65EDI: 5 Jan 2010, 21:46 |
--------------------
Dacia
Nova GT
1996
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
Am avut aceasi problema, am vrut sa curat pistonul si sa pun garnituri noi dar pistonul avea joc in etrier exagerat (ca scobitoarea in cana
![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 13:07 |