Probleme cutie : 2,4 si marsarier, nu intra cum trebuie
![]() ![]() ![]() |
Probleme cutie : 2,4 si marsarier, nu intra cum trebuie
Paca |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|||
pcostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 627 Joined: 5 February 08 From: Resita,CS ![]() |
Ai schimbat podul pedalier?
|
--------------------
dacia
1300
-cs
- -------
|
|
Paca |
![]()
|
nu...problema a aparut in seara asta
![]() |
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
pcostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 627 Joined: 5 February 08 From: Resita,CS ![]() |
atunci vezi starea tamponului de cauciuc de pe tija dintre schimbator si cutie.
Bafta! |
--------------------
dacia
1300
-cs
- -------
|
|
Paca |
![]()
|
nu stiu despre ce tampon e vorba....bieleta e fixa dintr-o bucata...o s-o urc maine pe rampa....sper doar sa nu fie din cutie
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
eu crd. ca e din cutie si eu am patiti asa cea si erau de vina ceva craboti cica ii cheama erau rupti.sper sa nu fie si la tine asa
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
Paca |
![]()
|
pai crabotii sunt cate 3 parca pe pinioanele 1-2 si 3-4.ar insemna sa nu intre corect nici intr-o viteza.ce treaba are 2,4 si marsarieru cu crabotii rupti
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
asa am patit eu si erau aia de vina mi ia sch.mecanicu si nu mai am avut treaba.mergea numa a 2-a si a4-a parca imi aduc aminte ca era cealalta dacie
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
cred ca e o bila de la furci cazuta....nu imi vine acum in minte cum ii zice;cand cade una din ele nu iti mai intra ori vitezele de sus ori alea de jos....
ma mai gandesc si revin maine |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
pcostica |
![]()
|
nu cred ca e de la bila aia! MERGE 1, 3 ,5 deci foloseste toate tijele
|
--------------------
dacia
1300
-cs
- -------
|
|
Paca |
![]()
|
merg toate vitezele...1 2 3 4 5 doar ca in 2 si in 4 schimbatorul nu are cursa pana la capat ci doar indeajuns sa cupleze.marsarieru nu intra neam...din 50 de incercari cred ca am reusit de 2 ori dar cand am vrut sa debraiez mi-a aruncat schimbatorul inapoi.din timonerie nu e...am schimbat bieleta de schimbator.chiar nu stiu ce ar putea sa fie...inca astept sugestii
P.S : mai adaug faptul ca ieri s-a blocat pe liber la o trecere de pietoni...nu mai intra in nicio viteza(am uitat sa relatez acest fapt...poate fi important) This post has been edited by Paca: 8 Jan 2010, 15:36 |
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
pirvumark |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 472 Joined: 30 September 09 ![]() |
cand bagi 1, 3, 5 de fapt tragi de tijele din cutie. cand bagi 2,4, R impingi. baga-te sub masina si vezi daca nu cumva ti-a iesit burduful de protectie de la selector(ala care protejeaza semeringul de la capac) si atunci cand bagi in a 2a, 4 sau R de fapt te lupti sa-l comprimi.
o idee. nu costa nimic. baga-te sub ea. uite si aici Attached thumbnail(s) Pag.jpg ( Size: 341.57k ) Number of downloads: 393 |
--------------------
dacia
1310
1987/tx/1289cc
- GL-03-ZVI
|
|
Paca |
![]()
|
o sa ma uit si eu....mecanicul s-a uitat cand mi-a schimbat bieleta la schimbator...n-a depistat nicio problema.sincer...nu cred ca e burduful ala pt ca am tras de schimbator spre 2 si 4 respectiv marsarier insa pur si simplu nu reuseam sa-l mai trag macar cativa mm adica nu e ceva elastic...se opreste si atat.
azi am mai plimbat-o pana la o rampa si inapoi...am nimerit de cateva ori marsarieru. This post has been edited by Paca: 9 Jan 2010, 20:12 |
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
tom79 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 17 January 10 ![]() |
QUOTE(Paca @ 9 Jan 2010, 13:16) o sa ma uit si eu....mecanicul s-a uitat cand mi-a schimbat bieleta la schimbator...n-a depistat nicio problema.sincer...nu cred ca e burduful ala pt ca am tras de schimbator spre 2 si 4 respectiv marsarier insa pur si simplu nu reuseam sa-l mai trag macar cativa mm adica nu e ceva elastic...se opreste si atat. azi am mai plimbat-o pana la o rampa si inapoi...am nimerit de cateva ori marsarieru. trebuie dat capacul de la cv jos,vf daca ai ghidurile de la capac,bila de blocaj la a 5-a si limitare. vf uzura cauttatorului si al tijelor de la furci.atentie la montaj sa nu o uiti in vreo viteza si daca tijele se aliniaza perfect |
--------------------
dacia
1994 berlina
1994 berlina
- ct 94 ela
|
|
raul93 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 2 January 09 ![]() |
salut! am si eu o intrebare: cutia in 4 trepte cu planetare scurte este de fuga sau de tractiune
|
--------------------
dacia
berlina
99
- DJ 04 KPC
|
|
Paca |
![]()
|
intradevar...trebe data jos cutia...am incercat sa ies din parcare intr-o seara si gheata fiind am patinat f mult ...am facut un km si cand sa intru pe o strada nu mai intra deloc in nicio viteza...am reusit pana la urma si sa vezi surpriza...mergea marsarieru...2 si 4 mergeau corect pana la capat
![]() |
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Uita-te atent sub ea, vezi si podeaua daca e rupta, si apoi treci la cutie.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
Fantastik |
![]()
|
![]() get rich or die trying... Group: Members Posts: 786 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Paca @ 6 Jan 2010, 22:18) cutia are 2 luni de cand a fost desfacuta si reparata...avusese probleme la sateliti. in treapta 2 si 4 nu intra cum trebuie...intra doar jumatate daca pot spune asa...cupleaza(nu ramane pe liber) dar schimbatorul nu are cursa pana la capat cum ar trebui.in marsarier ma chinui cateva minute ca sa nimeresc.in 1 3 si 5 intra corect.astept sfaturi,mc Eu am avut aceeasi problema.. am mers o zi doar cu 1 3 5 a fost de la sincroane |
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 EUropa Decat pe jos mai bine cu Dacia....!!!
|
|
Paca |
![]()
|
e din cutie...n-are treaba podeaua,nu-i rupta,n-a fost sudata.problema a aparut brusc intr-o seara.
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 18:24 |