votati marirea alocatiei pentru copii !
![]() ![]() ![]() |
votati marirea alocatiei pentru copii !
george_scala_2004 |
![]() ![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
...
...
...
|
|||
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
De parca da cineva doi bani pe site-uri gen petitiionline sau asa ceva!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Nu cred ca site-ul acela va avea vreun efect. In primul rand, din cate imi aduc aminte, la orice petitie online, cei ce "voteaza" trebuie sa introduca macar numele si o serie de buletin sau ceva de genul.
In al doilea rand ... "Mai 876545 voturi si cererea noastra va fi aprobata de guvern!". Nici o cerere nu este aprobata de guvern asa batand din palme... ea trebuie sa treaca printr-o comisie, apoi prin parlament si porcarii de genul. Pai daca era asa mare smecherie cu petitiile astea, facea toata lumea petitii cu ce nu ne convenea, ne strangeam 1-2 milioane si dadeam click si gata....... hai sa fim seriosi ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu votez o bataie de joc, nici nu merita click-ul, ce faci cu 100 de lei intr-o luna pentru un copil?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Eu i-am luat un laptop din ãla cu cifre ºi litere.
40 ºi ceva parcã, nu ºtiu exact, nu-i vãd. ![]() This post has been edited by Lostboy: 7 Jan 2010, 10:25 |
--------------------
.
.
.
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Profesorii nu au primit marire cu lege in vigoare, crezi ca pustii vor primi alocatie mai mare de pe urma unei petitii online?
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Petita online nu are nici o treaba cu realitatea.
http://www.happyfish.ro/culisele_parlament..._voteaza_o_lege |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(argon @ 7 Jan 2010, 10:22) nu votez o bataie de joc, nici nu merita click-ul, ce faci cu 100 de lei intr-o luna pentru un copil? ![]() Da si mai nou e obligat statul sa iti intretina copii ? ![]() Nu iti permiti sa ii asiguri tot ce are nevoie, nu faci copil ! This post has been edited by Shush: 7 Jan 2010, 12:27 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
QUOTE(Shush @ 7 Jan 2010, 12:27) Da si mai nou e obligat statul sa iti intretina copii ? ![]() Nu iti permiti sa ii asiguri tot ce are nevoie, nu faci copil ! tu de unde ai aterizat nene? din 1800 toamna se da o alocatie ptr. copii... asa cum batranii iau pensie, copii iau alocatie... ptr. simplul fapt ca "invata si vor munci, si vor produce bani si se amortizeaza investitia"... Da, statul e obligat sa-ti intretina copii si chiar sa-ti faca o phelatie daca e nevoie. Ca d-aia e stat. (sper sa nu te reproduci vreodata) |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Shush @ 7 Jan 2010, 12:27) Da si mai nou e obligat statul sa iti intretina copii ? ![]() Nu iti permiti sa ii asiguri tot ce are nevoie, nu faci copil ! nu e obligat, nici n'am pretentia asta, am zis eu ca vreau marire? dar vezi si tu alocatiile in statele UE din care cica facem parte. Cu alocatia actuala mai trebuie sa pun de la mine pentru o pizza 2 persoane, ca asta fac cu ei. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
QUOTE(argon @ 7 Jan 2010, 13:33) nu e obligat, nici n'am pretentia asta, am zis eu ca vreau marire? dar vezi si tu alocatiile in statele UE din care cica facem parte. Cu alocatia actuala mai trebuie sa pun de la mine pentru o pizza 2 persoane, ca asta fac cu ei. Altu care da alocatia copilului la crajma. |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
@skija : Statul e obligat sa asigure copiilor acces la educatie de calitate si gratuita si la un sistem medical modern. Daca s-ar mari alocatiile foarte mult iar o sa se faca copii doar pentru alocatie.
Si stai linistit, pana nu o sa consider eu ca am suficiente posibilitati sa ii ofer unui copil tot ce ii trebuie si tot ce isi doreste, nu "ma voi reproduce". (nu cred ca as suporta ca acesta sa imi ceara o ciocolata sau o anume jucarie si sa fiu nevoit sa il refuz din lipsa de bani) |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
QUOTE(Shush @ 7 Jan 2010, 13:48) @skija : Statul e obligat sa asigure copiilor acces la educatie de calitate si gratuita si la un sistem medical modern. Daca s-ar mari alocatiile foarte mult iar o sa se faca copii doar pentru alocatie. Si stai linistit, pana nu o sa consider eu ca am suficiente posibilitati sa ii ofer unui copil tot ce ii trebuie si tot ce isi doreste, nu "ma voi reproduce". (nu cred ca as suporta ca acesta sa imi ceara o ciocolata sau o anume jucarie si sa fiu nevoit sa il refuz din lipsa de bani) Uita ca mai exista si oameni "cu capul pe umeri" (fara nicio urma de ironie/sarcasm)! Sincere felicitari pentru modul in care judeci ! ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
nu stiti nimic despre copii, si daca ramane gandirea asta o sa aveti un copil foarte rasfatat, desi sper sa nu va reproduceti niciodata.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
Shush |
![]()
|
Asa e nu stiu mai nimic despre copii, dar stiu ca daca as avea un copil as vrea sa creasca cel putin la fel de bine cum am crescut eu.
Ce e gresit in a iti rasfata propriul copil ? |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
argon |
![]()
|
QUOTE(MadHawk1 @ 7 Jan 2010, 13:00) Bre Nea Gaz Rar, nu toti sunt "pomanagii" care se vaita apoi ca au copii dar nu au ce sa le dea! Think about it! ![]() cine s-a vaitat bre? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(Shush @ 7 Jan 2010, 14:01) Asa e nu stiu mai nimic despre copii, dar stiu ca daca as avea un copil as vrea sa creasca cel putin la fel de bine cum am crescut eu. Ce e gresit in a iti rasfata propriul copil ? Daca "rasfatul" e cu "masura" nu e nimic rau! ![]() QUOTE(argon @ 7 Jan 2010, 14:02) cine s-a vaitat bre? ![]() OK. Inseamna ca poate nu am inteles eu bine ce ai vrut sa spui in postul anterior! Mea culpa! ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
cu cat ii dai mai multe si tot ce-si doreste vrea mai multe, ca la femei, oricati bani ai avea, asa ca niciodata nu vei avea suficient, mai trebuie sa spui si stop. Sunt destui care au crescut modest si au ajuns cineva, spre deosebire de aia tinuti in puf care-s prosti gramada si nu s-ar descurca fara parinti.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Shush |
![]()
|
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Mai bine nu votez decat sa stimulez toate pirandele sa faca cate 6-8 copii ca sa le pape alocatia platita de...mine.
|
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Dar matale crezi cã-i place?
Hmmm...noroc cã are și nevasta unul și i-am spus cã ãla e mai bun. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 01:36 |