broasca infundata
![]() ![]() ![]() |
broasca infundata
costi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DSN/SLZ
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Banuiesc ca a infundat tabla din jurul incuietoarei. Dai jos fata de usa, scoti incuietoarea, si cu un patent, eventual o carpa pusa in capatul lui, poti sa indrepti repede tabla.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Tu te refereai in interiorul broastei. Eu am inteles marginea ei. Nu cred ca poti face ceva in privinta asta pentru ca din cate imi aduc aminte broasca este capsulata. Poti eventual sa incerci sa scoti batul de chibrit. Dar nu inteleg de ce te deranjeaza. Nu ai inchidere centralizata? Eu nu am folosit niciodata broastele din fata pentru ca deschid usile din inchiderea centralizata, deci se deschid toate si se inchid toate in acelasi timp.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Si daca ramai fara baterie la cheie pe undeva pe drum? E cam nasol, iar mai departe daca se schimba o broasca ar cam trebui schimbate toate... sau poti sa te chinui sa vei daca poti sa scoti obiectul strain din broasca... cine stie, poate reusesti...
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
Maskatu |
![]()
|
Mai are usa de la sofer + hayonul, deci are pe unde sa intre in masina, nu asta este problema. Decat sa schimbe toate broastele si incuietorile doar pentru broasca infundata, mai bine se duce la munte cu banii aia. Totusi nu ne-a spus daca are sau nu are inchidere centralizata.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
oricum majoritatea sn nu au incuietoare pe dreapta a mea nu are, cred ca numai cele din 2001 au, avand portiere de nova
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
Maskatu |
![]()
|
Se poate ca cele fara incuietoare pe dreapta sa fie si cu usi de solenza. Nu stiu sigur daca chiar toate care nu au incuietori in dreapta au si usa de solenza.. poate ca au pus si usi de nova dar nu au mai dat gaura pentru incuietoare...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
ale mele nu sunt ca alea de nova cum am vazut ca sunt ale tale sunt ca cele de la solenza
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
arogant |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 10 January 10 ![]() |
S-ar putea sa gasesti doar set (butuc contact, Yala usa, yala hayon si buson rezervor) care nu cred ca este deloc ieftin. Doar buson rezervor costa cam 25 ron
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 Clima
- b02dsn
|
|
costi |
![]()
|
Ok multumesc de pareri, o sa incerc s-a scot si s-o desfund (broasca) si o sa va tin la curent.....
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:05 |