dacia cabrio, unicat in lume, sau "nou subiect de caterinca"
![]() ![]() ![]() |
dacia cabrio, unicat in lume, sau "nou subiect de caterinca"
adostar |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 419 Joined: 12 October 04 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
gaz
cazan
1980
- gaz/porc
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
1. nu vad pretul
2. pana si-n libertatea s-a vorbit de ea (si asta acu vreo 2 ani) 3. s-a discutat si para-discutat pe forum ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Sal.Mi se pare mie sau e facuta dintr-o Dacia papuc??Si s-a mai discutat despre asta, e un topic intreg.Erau poze cu o dacie cabrio facuta dintr-o berlina.
![]() ![]() |
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
adostar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 419 Joined: 12 October 04 From: Galati ![]() |
Nu este masina mea !!!! am gasit-o pe autovit. Pretul este 15.000 euroi
![]() |
--------------------
gaz
cazan
1980
- gaz/porc
|
|
Lolek |
![]()
|
QUOTE(adostar @ 4 Apr 2005, 09:33) bai nene, ori suntem noi dusi cu capul si asta are carburator de 24 karate si poarta si placa de argint la cap, ori pur si simplu anuntul e la misto (si atunci mai c-as intelege gluma cu persoana fizica). oricum, eu cel putin l-am savurat. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Lolek, pentru a posta un anunt pe autovit.ro trebuie sa dai un sms care costa 1,8 USD. Eu sunt chitros, n-am dat sms nici pentru masina mea, daramite pentru o gluma.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Lolek |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 4 Apr 2005, 09:46) Lolek, pentru a posta un anunt pe autovit.ro trebuie sa dai un sms care costa 1,8 USD. Eu sunt chitros, n-am dat sms nici pentru masina mea, daramite pentru o gluma. ![]() Mda. multam de indiciu. Cum zicea Kusturiza, Balcanii sunt ultima rezervatie naturala a Planetei. Iata ce specii rare isi au habitatul pe aici. ![]() This post has been edited by Lolek: 4 Apr 2005, 09:50 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
milu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 23 April 04 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Duster 1.5 dCi
&
Logan 0.9 TCe
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Spuneti-mi si mie linkul in care s-a mai discutat despre aceasta masina pls.Va zic multumesc anticipat.
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 13:43 |