DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Frine !

FLIPPER
post 18 Aug 2003, 14:06
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

Salut.

Am creat acest subiect nou tocmai pentru ca sa cititi cit mai multi si a lua aminte.
Am dus masina la un garaj ca sa mi-o stropeasca pe dedesubt cu ulei (in loc de terosonare - dat cu ulei, apoi mers prin locuri cu praf). Bun. Dar cind m-am dus s-o iau tipul care mi-a aranjat-o mi-a spus ca a gasit ceva foarte ciudat la una din conductele de frina de linga roata din dreapta fata, o deficienta care cindva, mai devreme sau mai tirziu, s-ar fi putut sa ma coste viata. Mi-a spus ca acea conducta e pozata exact peste un pliu de la imbinarea elementelor de caroserie si ca avea deja urme de rosaturi, deci, in timp as fi putut ramine fara frine. I-am spus ca asa am cumparat-o si a zis ca o timpenie mai mare ca modul asta de pozare n-a vazut de cind e el mecanic. Acuma, eu n-am verificat, am mers pe incredere, mai ales ca omul nu a facut-o ca sa cistige ceva in plus, (il rugasem inainte sa se uite cu atentie pe dedesubt, ca doar o punea pe rampa). Mi-a spus ca a montat o bucata de cheder intre conducta si pliul caroseriei si ca sa n-am grija ca asa n-are moarte.
Atentie, deci, verificati-va si voi traseele conductelor de frina, poate cine stie, remediati ceva cit mai e timp...

--------------------
MAY THE FORCE BE WITH YOU...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Marty
post 18 Aug 2003, 14:10
Post #2

Membru cu privire de ansamblu

Group: Members
From: Corbu

Conducta de frina sau racordul de cauciuc care se duce la etrier ???

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th June 2025 - 22:18
Forum Renault