Avarie si fuga de la locul accidentului, Nelamuri
![]() ![]() ![]() |
Avarie si fuga de la locul accidentului, Nelamuri
millian03 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 31 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
BMW
320
2004 BMW 320, 2004, 2.0d, 150 CP
|
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
ca fapt divers, daca nu schimba usa tot raman dovezi.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
millian03 |
![]()
|
asa m-am gandit si eu.. dar totusi daca schimba si usa nu se poate observa nimic :-?? politia de ce nu actioneaza mai repede ?! daca are ala pile? X(
|
--------------------
BMW
320
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Daca are ala pile, inverseaza semnele de circulatie. Sau n-ai auzit, in Romania, de treceri de pietoni mutate si de morti vinovati?
In mod normal, ma gandesc ca orice ar face masinii, tot ar trebui sa se cunoasca. Dar aici probabil ca tine de bunavointa gaborilor. Oricum nu inteleg atitudinea astora. Intrebare. Tu n-ai o janghina de telefon parat cu care sa fi facut instantaneu cateva poze, sau chiar un filmulet? Iti trebuie le scoti, nu-ti trebuie "te razi" de ele pe PC. Nu stiu daca pot constitui dovada in instanta, dar macar isi dau gaborii seama ca nu bati campii si stiu cum sa-l ia pe ala. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
O fi aceeasi vectra alba care mi-a distrus mie primul scenic tot p-acolo?
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Eu zic sa ai rabdare. Ai facut tot ce se putea face intr-o asemenea situatie. Ce ai vrea ?!... sa te duci peste ala in casa sa-i dai una-n cap. Stai linistit in banca ta si, spera ca se va face dreptate.
Succes ! |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
millian03 |
![]()
|
Victoras2001: Din pacate uitasem telefonul cu camera acasa si il luasem doar pe cel de serviciu care e un NOKIA 1208
![]() R19/16v: Daca are la numar PH58AUR si e vectra d-aia din 90 91 92 etc... s-ar putea sa fie tot aia. Avani: si eu consider ca am facut ce trebuie si tocmai din cauza asta vreau sa am si castig de cauza.vreau sa ii arat aluia ca nu s-a pus cu un pusti de 22 de ani care habar n-are pe ce lume traieste si ca ma poate face cum vrea el.si da... i-as fi dat una in cap dar m-am ponderat pe moment. |
--------------------
BMW
320
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Parca mirificul care a fost suparat pe scenicul meu avea PH10DEN
![]() Cert e ca RCA n-a avut si tare-s curios de unde a scos cei 10k eur pe care-i voia asiguratorul... |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
eu tot nu inteleg de ce fac unii chestiile astea.. ma gandesc ca nu au rca, dar dupa, cand se linistesc, nu se gandesc ca mai bine discuta cu omul? pe mine daca m-ar lovi unu si mi-ar spune "frate, nu am rca, hai sa imi fac rca si mergem maine, poimaine, cand intra ala in vigoare" as zice ok. i-as opri ceva garantie, apropiat de reparatie "la baieti", gen 100 de euro pt o aripa indoita, si ne-am regla.
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(Marian66 @ 22 Jan 2010, 00:44) "Ca ei e jmekeri si ii doare-n pla de lege si de fraeri ca ei e bazati si are pile". Si cum la noi pulitia e formata in mare parte din specimenele descrise anterior, tu, ca cetatean model, taci si-nghiti ca altceva n-ai ce face. Mai poti sa-ncerci s-o faci pe justitiarul, dar tot tu ti-o iei in bot la sfarsit. Singura varianta ar fi sa-i omori, sa-i arunci undeva si dup-aia sa te rogi sa nu afle nimeni. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
millian03 |
![]()
|
ma...eu l-am verificat pe asta care m-a lovit pe http://cedam.csa-isc.ro/ si acolo arata ca nu este asigurat.dar nu cred ca era asa handicapat ca stiindu-se vinovat si fara rca sa faca tam-tam ,sa spuna ca sunt eu vinovat si mai ales sa ma lase sa plec la pulitie.probabil era vreo eroare pe acolo.
oricum eu sunt dispus sa nu mai sun la pulitie pana saptamana viitoare (ca asa mi-a zis gaboru ala la telefon) dar cand o sa sun miercuri ,joi si imi zice ala ca nu s-a rezolvat nimic pana atunci imi readuc aminte ca traim intr-o tara de tot kktul si clar o sa merg mai departe pana cand cine trebuie imi va da dreptate...ca am! |
--------------------
BMW
320
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
nu te lua dupa cedam...
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
daca ai cumparat masina de curand si esti inca cu primu rca, apare numai dupa seria de sasiu
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Io mi-am facut-o la sfrsitul lunii decembrie si-mi apare la cedam.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Petea |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 31 August 05 From: Iasi ![]() |
Eu zic sa nu te stresezi. Sotia mea s-a "ciocanit" usor cu un nene care nu avea asigurare si nici la politie nu dorea sa mearga. In fine, sotia a fost singura la politie si dupa vreo 2 saptamani de asteptare a sunat ... taman nenea recalcitrantu'. Omul fusese chemat la politie si i se spusese ca amenda pentru nedeclararea accidentului era 2 000 RON si a fost sfatuit sa cada la pace cu nevasta-mea. Reparatia a costat 1 300 RON asa ca omul a economisit 700 RON. Plus ca nu l-a mai intrebat nimeni de ce nu are RCA.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
- is Eten Glofiish x500 + iGo Romania 2006
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
As vrea sa fac o mica precizare. Fiind vorba de un accident soldat numai cu pagube materiale, nu poate fi vorba de "fuga de la locul accidentului" asa cum scrie in titlul topicului.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Precizarea ta pica in cazul in care cel care a plecat nu se prezinta in maximum 24 de ore la Politie. Ca idee fuga de la locul accidentului si nedeclararea la Politie in 24 de ore se sanctioneaza cu amenda + suspendarea permisului de conducere pe o perioada de 90 de zile.
|
--------------------
.
.
.
|
|
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
un mizerabil ai gafat-o asta e!plateste m-ai ales daca ai nu ai oprit la STOP e prima regula care-ti intra la cap in scoala
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
gaby007 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 12 May 10 ![]() |
anul trecu a intrat si in mine unul intr-o noapte de mi-a infundat o usa si aripa spate si nu a oprit. avea si faza lunga si nu am observat decat o parte din numar dar stiam modelul si cam din ce an era masina. ajuns la sediul politiei de pe raza localitatii in care se intamplase asta au spus ca nu am martori si ca oricum respectivul nu va recunoaste si s-au grabit sa imi dea deviz de reparatie. uite asa am fost nevoit sa scot 800ron din buzunar
This post has been edited by gaby007: 13 May 2010, 20:10 |
--------------------
BMW
318
1993
|
|
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
Millian, ne-ai lasat balta? Mai departe?
|
--------------------
Renault
Trafic
Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi
- SB 10 KXF With under cover face.
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
dupe o saptamana te duci la nenea militianul, si i zici ca daca ei nu sunt un stare sa-l gaseasca pe ala, il gasesti tu, ca tie iti trebuie rcu-ul lui sa-ti repari masina, si aduci tv-ul pe iei sa vada ca tot omul de rand tre sa le duca infractorii sub nas......
o sa ramai surprins cat de repede o sa se miste lucrurile. va trebui sa fie sanctionat si cu amenda, precum si suspendarea permisului pe 30 de zile, primind o dovada de 15 zile, cu drept de circuletie. eu sunt de pare ca tipul era putin afumat, si asta l-a facut sa nu mearga la militie, dupa care a dat uitarii "las ca-si face fraieru' masina, pe banii lui"... |
--------------------
REnauLT
LAguNA
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
millian03 |
![]()
|
salutare ,
revin din nou aici cu o alta problema dar ca sa nu mai deschid alt topic am ales asa. sa va povestesc ce mi s-a intamplat in seara asta. am venit de la munca si am parcat masina pe trotuar in fata blocului ,am intrat in casa si dupa ce m-am linistit ma asez frumos pe calculator ,navigand....dintr-o data ,din bucatarie, aud ca tipa mama "Ionut iesi afara ca ti-a lovit masina iar!".ma luasem deja cu mainile de par si ma apucase un car de draci.ies in fata blocului si vad pe trotuar un tico facut zob...ma uit la masina mea si de la departare nu zaresc nimic ,uimit ma apropii de masina si analizez amanuntit situatia :bara fata infundata ,far stanga din nou rupt ,bara spate sparta...totusi ,nu reusesc sa imi dau seama cum a reusit tico-ul sa ajunga in starea aia si masina mea neavand avarii majore...si ma uit in jur ..in fata mea era un alt clio bicorp proptit in alte 2 masini parcate perpendicular..ma duc in fata la clio si asta facut ...aproape zob..desteptul cu tico a venit pe interzis (cica cu vreo 70kmph) in viraj si din sens opus venind o alta masina a incercat sa o evite si a acrosat clio care fiind pe liber luat-o la vale stergand cu usile spoilerele masinilor aflate perpendicular,ajungand pana la urma si la a mea ...a mea a luat-o si ea la vale si s-a oprit fix intr-un alfa romeo parcat in spatele meu. durerea vine acum...idiotul ,inconstientul ,handicapatul care conducea tico e un amarat de vreo 17-18 ani care pana mai ieri umbla in slapi si cu pantalonii rupti in cur si jegos nu avea permis ,luase masina de curand de la o firma in faliment si la o verificare sumara s-a constatat ca aceasta avea itp-ul expirat din 2008. a venit ambulanta ,l-au luat la spital pentru recoltarea probelor biologice ,s-a constatat ca nu era baut si pe la 8,30 suntem sunati (pagubitii ,cei 5) sa ne prezentam la sectia de politie de pe oilor.ajunsi acolo am predat actele masinilor cu buletinele si permisele ,a facut militianul autorizatii de reparatii pentru daune si am fost sa fac copie dupa o fisa care cica vine la dosarul penal al aluia."soferul "idiot nu a reusit sa faca rost de actele masinii si se pare ca handicapatul nu are nici asigurare si ca pe deaspura e lipit pamantului. ce putem sa facem in situatia asta?ce ma sfatuiti ? sa mergem in instanta in caz ca nu ne recuperam daunele de la asiguratori care probabil nu exista?putem castiga ceva ...sau pur si simplu ma judec degeaba sau in cel mai rau caz ii da prostului zile sau luni de parnaie si noi ne trezim si cu masinile lovite si cu timp pierdut si cu bani cheltuiti aiurea prin tribunale. astept si eu sfaturi de la dvs.ce sa fac? va atasez si niste poze. BObNi.jpgBOgMA.jpgO0Bk0.jpgBOlLS.jpgO0IOr.jpgv0y5A.jpg |
--------------------
BMW
320
|
|
rtBK |
![]()
|
oboseala, n-am citit foarte atent.
chiar daca se ajunge la judecata, de unde crezi ca o sa iti dea nenea bani? This post has been edited by rtBK: 1 Jun 2010, 23:37 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
millian03 |
![]()
|
|
--------------------
BMW
320
|
|
dacadrean |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 321 Joined: 6 May 07 ![]() |
Cred ca cel mai bine este sa mergi la biserica.
![]() Cand te hotarasti ma contactezi si pe mine sa mergem impreuna. ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007 2.0T Lux Dynamique
- - http://www.reno.ro/index.php?showtopic=255881&hl=
|
|
millian03 |
![]()
|
crede-ma ca am fost si la manastire la busteni ...am si cruciulite in masina...o fac magazin ambulant de cruciulite daca ma ajuta asta.masina mea ,de 3 ani de cand o am a fost lovita de 7 ori din ce imi amintesc eu... o singura zgarietura nu o are provocata de mine ...dar a fost lovita peste tot..pacat de ea....mor cand vad ce se intampla..parca se rupe ceva din mine.am 23 de ani...si de la 18 ani am muncit si am strans 5000 de euro sa imi cumpar masina asta ...a fost o mare realizare pentru mine chestia asta....si tin la ea foarte mult o ingrijesc cu tot ce e mai bun pentru ca doar eu am muncit pentru ea......dar se intampla d-astea si mor...imi vine sa ii omor pe toti
|
--------------------
BMW
320
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
daca vinovatul are RCA, repari masina pe asigurarea lui
daca nu are RCA, incerci la http://www.fpvs.ro/ Fondul de Protecție a Victimelor Străzii.............garantează, în condițiile legii, despăgubirea persoanelor care au suferit prejudicii în urma unor accidente produse de autovehicule neasigurate sau neidentificate și despăgubește persoanele prejudiciate dacă acestea nu sunt despăgubite de cei care le-au prejudiciat; nu este necesar ca persoanele păgubite să facă dovada că au întreprins demersuri pentru recuperarea prejudiciilor de la persoana vinovată; •dacă accidentul cauzator de prejudicii a fost provocat de un vehicul neasigurat, din categoria celor pentru care legea din România prevede obligativitatea încheierii asigurării R.C.A., se garantează și se plătesc despăgubiri atât pentru daune materiale cât și pentru vătămări de persoane și decese; pentru daune materiale nu se garantează și nu se despăgubește o parte din daună de100 Eur/echivalent în lei, care reprezintă franșiza ce rămâne în sarcina persoanei păgubite; This post has been edited by Smiley: 2 Jun 2010, 09:48 |
-------------------- |
|
R19/16v |
![]()
|
QUOTE astept si eu sfaturi de la dvs.ce sa fac? Ardeti-l, sa plateasca si nepotii! |
--------------------
DS
5H
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(dacadrean @ 2 Jun 2010, 00:41) vraja marii. QUOTE(millian03 @ 2 Jun 2010, 00:54) crede-ma ca am fost si la manastire la busteni ...am si cruciulite in masina...o fac magazin ambulant de cruciulite daca ma ajuta lasa crucile si baga un casco... QUOTE(R19/16v @ 2 Jun 2010, 10:48) Corect ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
R19/16v |
![]()
|
Same here, pp ca p-al meu inca il plimba prin tribunale unita...
QUOTE lasa crucile si baga un casco... Cel mai bun sfat! |
--------------------
DS
5H
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th February 2025 - 12:32 |