Idee radio zu
![]() ![]() ![]() |
Idee radio zu
Bejenaru Ionut |
![]()
|
||
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
2005, ful opshan, 1.6 16v
- Numar de Bacau. Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
N-am bani de amenda
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
O imbecilitate ca si radio ZU
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Aia doi de dimineata mi se par absolut cretini si lipsiti de orice fel de haz.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Corect, aia vroiam sa spun si eu
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Eu ma duc. Nu cu masina personala ci impreuna cu un prieten. Dar ma duc
![]() Circul fara rovigneta ![]() |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
tdi se potriveste perfect cu lipsa rovignetei ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
N-am platit-o niciodata si nici n-am de gand
![]() ![]() |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
Imi place ideea , dar nu ma duc.
Imi plac buzdugan si morar , fac emisiuni frumoase, nu stiu cei doi de mai sus de ce nu le plac, sunt curios ce posturi de radio asculta ei. This post has been edited by razvan_3asy: 21 Jan 2010, 18:27 |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
magic si trinitas ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(razvan_3asy @ 21 Jan 2010, 18:25) Repet, ca poate nu am fost destul de explicit mai sus: pentru mine aia sunt 2 penibili fara niciun farmec, cu glume rasuflate si jenante! Recunosc ca n-am ascultat nicio emisiune de-a lor, dar acu' ceva vreme ii bagau in direct la stirile A1 de dimineata. Nu-mi amintesc sa-mi fi smuls vreodata macar un zimbet, doar grimase de dezgust.Radio acasa nu ascult, dar ma uit cu mare placere la 'neata cu Razvan si Dani. Oricum, pe vremea cind ascultam radio dimineata, Dobro si Craio erau de departe numarul 1 in topul meu. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
am. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 7 March 09 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
|
--------------------
sacia
130
1967
- 1-b-2867
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(adită @ 21 Jan 2010, 18:30) Ia sa vedem, care parte a propozitiei "mi se par" n-ai inteles-o? "Mi se par" inseamna ca MIE imi par, adica MIE INSUMI, cu alte cuvinte asta e parerea MEA, nu ca ei sunt giurumele pentru toata lumea! Bineinteles ca au si ei publicul lor tinta, ce la OTV nu se uita lumea?This post has been edited by Marty: 21 Jan 2010, 18:39 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
TheFastOne |
![]()
|
Nu e cazul sa comparam radio zu cu OTV. Pe de alta parte te uiti emisiunea celor cu adevarat penibili, si-anume razvan si dani ?
![]() |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
Marty |
![]()
|
Ce, nu e scris destul de citet mai sus? Da, ma uit la Razvan si Dani, mi se par foarte haiosi. Ca tu-i consideri altfel, e exclusiv problema ta!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
am. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 7 March 09 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
Varza si Razvan si Dani
|
--------------------
sacia
130
1967
- 1-b-2867
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
da' e buna aia, bruneta.. cu tate mari.. cum naiba'i zice?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
Daniela Crudu...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
asa ma
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Nici mie nu-mi plac Razvan si Dani, chiar daca nu m-am uitat niciodata la emisiunea lor...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
am lucrat o perioada la 21 in bacau, si imi placeau, pana am aflat cum aranja buzdugan farsele. dimineata eu ascult carcotasii, mi-e imi plac mai mult.
|
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Exista om să nu-i placă Buzdu și Morar? Aaaa, vă uitați la răsuflații ăia de cârcotași. Doamne ferește.....de Răzvan și Dani deja no comment. La ''În puii mei'' presupun că nici nu ați încercat. E greu să distingi un umor ce atinge anumite teme cu un umor grosolan cu a mia glumă despre băsescu sau cum s+a mai bâlbâit Esca....
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Uite ce recomanda cei de la Zu:
QUOTE O solutie de evitare a problemelor este achizitionarea celei mai ieftine rovignete – rovigneta de 7 zile. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Ba, mie imi placea radio21 cand eram prin anul I de facultate. Acu mi se par penibili, plus ca melodiile de la radioùl lor se repeta. Ascult cu mare placere Profm, Smart FM, Magic FM, Guerilla, One FM. Cat despre ratatii aia 2, no comment, cu farsele si cu toate concursurile lor ... hai sa fim seriosi....
This post has been edited by FLP: 22 Jan 2010, 05:07 |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:07 |