Nokia E63 + Nokia LD-4W, ce soft sa instalez?
![]() ![]() ![]() |
Nokia E63 + Nokia LD-4W, ce soft sa instalez?
vet |
![]()
|
||
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Avand in vedere ca e symbian, nu prea ai multe optiuni. Garmin sau Sygic driver
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
De alaltaieri Nokia ofera OviMaps GRATIS, cu navigatie inclusa. Vuieste internetul pe tema asta
![]() http://www.gsmarena.com/nokia_blesses_all_...n-news-1397.php |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.394 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
SI cum merge? L-a incercat cineva? Cum e harta pentru Romania?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Legat de aceste softuri de navigatie, ce se intampla in cazul primirii unui apel? Se inchide aplicatia de navigatie sau asteapta terminarea apelului?
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
fiind un sistem de operare multi tasking, toate aplicatiile iti raman deschise. Cand te suna cineva si esti pe modul gps, iti apare convorbirea pentur a putea raspunde. Dupa ce termini de vorbit, aplicatia de gps va reveni pe ecran.
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Satelitii la care era conectat GPS-ul raman?
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
Alydor |
![]()
|
da, continua sa ruleze in background...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Atentie cu garmin ca iti papa bateria mai repede... are o mica problema. Eu l-am sters si sunt satul de el...
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
zanga |
![]()
|
Multumesc pentru lamuriri !
rtBK - aceeasi problema si la Sygic Drive? |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
nu am verificat, dar din cate stiu e o problema Garmin si atat.
ideea e ca exista programe care sa dezactiveze problema... numai ca uneori se activeaza singura sau o uiti... si te trezesti fara baterie cand iti e mai drag ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.394 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu zice nimeni cum merge ovimaps? Mai ales ca e si free acum.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
g0dz3uS |
![]()
|
![]() God Dj Group: Members Posts: 220 Joined: 1 April 08 From: Calarasi-Bucuresti ![]() |
eu am garmin ultima versiune 50050 ...merge brici,harta romaniei foarte detaliata
sygic nu are harta romaniei detaliata,dekt basemap ![]() |
--------------------
Dacia / Opel
Solenza 1.4 MPI / Astra H 1.4-16v
2003 / 2005
- CL-01-TIP Foarte multe idei,prea putini bani pentru ele !!
|
|
Alydor |
![]()
|
am instalat eu pe E72 nokia maps. Deocamdata baietii mai au de lucru la acoperire. Oricum fiind free e avantajos daca ai un nokia.
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
shpeedy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 6 December 04 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Break
|
|
Alydor |
![]()
|
la 7.54 e harta buna. E chiar mai buna decat la igo (in unele zone) . Ultimul release 7.8 are doar 3 Mb, deci ceva comparativ cu tom-tom. Se pare ca s-au apucat si astia sa refaca hartile de la zero
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
A folosit cineva Ovi Maps ceva mai mult? Cum se descurcă comparativ cu iGo de ex?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Alydor |
![]()
|
Chiar ieri am descarcat ultima versiune a hartii care a crescut de la 9 mb la 22 Mb. In Brasov cel putin din cat am vazut, fata de harta anterioara care stia doar drumurile principale, harta noua are aproape toate strazile. Inca nu a ajuns la nivelul mio/igo, dar baietii vad ca se misca repede. In 3 luni au scos update de harta, mult mai complexa fata de cea anterioara. Daca o tin tot asa, pana la sfarsitul anului prevad ca romania va fi acoperita in proportie de 90%
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Cam asta am văzut și eu jucându-mă tot ieri cu un N5230. Și BG cam tot 25mega are, GR are chiar vreo 65. Da' întrebarea rămâne: a dus pe cineva din A în B, eventual și pe afară?
7 Jun 2010, 19:25: Revin... Poate-s eu mai tembel. Pe nokia.ro, mare promoție chipurile la "harti ovi cu navigație și harti nationale incluse", chipurile venind la pachet cu, de ex, N 5230 cu care m-am procopsit acu' trei zile. Bineînțeles că nu avea așa ceva instalat. L-am instalat ad labam cu Nokia Ovi suite împreună cu hărțile RO, BG și GR. Toate bune și frumoase până la stabilirea unui traseu propriu-zis, când aplicația vrea să se conecteze la Ovi store, probabil pentru achiziția unei licențe. Ei, aci sunt un pic pierdut: cum naiba navigația e gratuită (cică e promo până la 30.06.2010) dacă tre' să mă conectez la magazin? ![]() This post has been edited by DragosP: 7 Jun 2010, 18:25 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
poate se face cont gratis pe ovi, descarca ceva net si porma pa.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
DragosP |
![]()
|
Am făcut asta deja. De unde, se încăpățânează să mă trimită la magazin. Acu' ori eu nu înțeleg ce scrie la nokia.ro, ori are ceva cu mine softul.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Alydor |
![]()
|
pai softu tu nu-l dadusi jos pe calculator si de acolo l-ai mutat in tembelefon? Ca eu toate operatiile le-am facut de pe calculator. Si nu a vrut sa ma trimta la ovistore. Cand ii dau sa ma duca la cucuietii din deal imi scrie "cautare offline" si se pozitioneaza pe adresa.
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
DragosP |
![]()
|
Între timp i-am făcut un upgrade de soft de la V12 și ceva la V20 și ceva (care vine cu Ovi Map 3.x) și acu' se pare că merge ok. Doar că e a dreaq de ciudată modalitatea de setare a destinației, sau cel puțin așa mi se pare mie.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Alydor |
![]()
|
cam da. Ca sa cauti o locatie treci in felul urmator. Localitate strada numar scrise pe acelasi rand. De exemplu Brasov lunga 130
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
DragosP |
![]()
|
Și eventual țara... Era mai mișto la versiunea cu care a venit telefonul, acolo se introducea cam iGo style.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
milik08 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 18 March 07 ![]() |
cine imi poate da si mie garminul cu harta romaniei si/sau sygicul? am nevoie pentru un nokia e63 si nu gasesc cele necesare. multumesc anticipat, cu stima!
|
--------------------
Renault
Laguna II VFIBG0
2004
- 55zav Laguna II, 120 CP 1,9 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 08:55 |