Pierd lichid de servo pe la borcan
![]() ![]() ![]() |
Pierd lichid de servo pe la borcan
Mathias |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 22 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza 1,4
2003 Hatchback
|
|||
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
N-am mai auzit sa pierzi ulei pe la capac si nu stiu cum ca din vas nu sare in capac, nivelul e mult mai jos. Oricum, poti incerca sa dai un strat de banda de teflon in jurul filetului de plastic...
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
sky79ct |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 27 November 07 ![]() |
Cine stie de cat lichid e nevoie in vederea inlocuirii totala a acestuia?
Acelasi lucru as vrea sa stiu si ptr lichidul de frana. |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
alexandrusiri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 830 Joined: 18 December 07 From: iasi ![]() |
pt lichidul de frana mie mi-au trebuit cam 500 ml.
This post has been edited by alexandrusiri: 29 Jan 2010, 10:52 |
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
sky79ct |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 27 November 07 ![]() |
adica 2 bidoane ?
parca are 250 ml... al meu are o culoare cam ciudata si cred ca ar trebui sa il schimb.. |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
se face maroniu, este ceva normal in timp
Atunci cand se achizitioneaza lichid de frana este bine sa se ia ceva in plus pentru o aerisire cat mai buna. Oricum este foarte ieftin. This post has been edited by IRONICK: 29 Jan 2010, 11:32 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
1 litru pt servodirectie , 500 ml lichid de frana
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
dacia de ce nu retrage solenzele cu probleme ca sa le repare ... ati vazut cum actioneaza straini si mai ales japonezi mai nou ...
Mereu slz a avut asemenea probleme legate de servo. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
sabinmq |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 22 March 07 ![]() |
Salut
Mathias la mine a curs pe la capac numai cand bocanul era umplut la maxim cu ulei, adica nivelul uleiului era pana la gatul unde se infileteaza capacul...Atunci cand faceam o pauza ma mai uitam la nivelul se ulei sa vad daca este cazul sa mai completez si vedeam ca o parte din ulei curgea pe la capac, oricat de strans ar fi fost acesta...... Era perioada cand aveam scurgeri la directie si la drumuri lungi pentru a nu avea surprize umpleam pana aproape la refuz "borcanul" cu ulei...asa cum am spus mai sus. Incearca sa respecti nivelul de maxim indicat pe vas si cred ca nu o sa curga in afara pe la capac. 30 Jan 2010, 09:29: OFF: djasu82 - nu este singura problema tehnica, de conceptie....adauga pe langa asta si celebrul pasaj roata spate, probleme cu cheile/UCE...pentru aceste defecte tehnologice, de constructie fabricantul este obligat sa le rezolve pe cheltuiala lui....asa se procedeaza acolo unde vrem sa ajungem si noi.... This post has been edited by sabinmq: 30 Jan 2010, 08:29 |
--------------------
dacia
solenza clima
2003 exista teorii infirmate de experimente dar niciodata experimentele nu pot fi infirmatate de teorie
"Atitudinea conteaza!!!" |
|
JOHN123 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 26 September 09 ![]() |
Si la mine se intampla ceva similar, dar la rezerv. de lichid de frana: l-am mostenit de la 'fostul' plin ochi, iar acum, dupa n zile de frig, da pe dinafara pe la capac (daca lasi in ger o sticla de sticla plina cu apa, dar inchisa ermetic, se saprge, nu-i asa?)
![]() |
--------------------
SOLENZA
1.4MPI
2004, CLIMA Sandero Stepway 0.9 TCE
"Nimic din ce-i omenesc nu mi-e strain"(Terentiu) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:24 |