[CUMPAR]Cumpar cheie, [CUMPAR] cheie clio 3
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR]Cumpar cheie, [CUMPAR] cheie clio 3
xtremex |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 17 January 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III
2006 1.4 16v dotari destule
|
|||
toporas |
![]()
|
![]() Schizofrenic Group: Members Posts: 1.611 Joined: 21 December 06 From: Bucuresti ![]() |
pai clio 3 e cel care a aparut de curand in 2009....de la modelul asta vrei ?
Eu am una de la un clio symbol 2007-2008. |
--------------------
Vand anvelope
iarna si vara
noi si sh Care a fost primul barbat care a spus: "E nevoie de o femeie in casa!"?
Raspuns: Mesterul Manole |
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
Paremi-se ca clio III a aparut in 2005 !
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
xtremex |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 17 January 10 From: Bucuresti ![]() |
modelul a aparut in 2005 ..v arianta face-lift a aparut in 2009 si clio 3 difera de simbol ..eu vrea o cheie bruta k cip de la cei care le aduck de afara s au de nu stiu unde ..k de programat se face la reprezentanta
|
--------------------
Renault
Clio III
|
|
Mario2114 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 11 January 09 From: HD ![]() |
incearca sa vb cu spiridon,rezolvi sigur,id viorelspiridon@yahoo.co,are ceva cheie,cam pt orice masina!!!!
|
--------------------
Dacia
Sandero 1.4 mpi
2008
|
|
xtremex |
![]()
|
veve patrou am citit msg de la tine nu am cheie ..eu am doar o cheie si o mai o vreau si pe a doua ....are 2 butoane ce care o am
|
--------------------
Renault
Clio III
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
ia o cheie de pe okazii si du-te la veve patronu' sa ti-o programeze
e baiat de incredere - recomand! |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
xtremex |
![]()
|
nu am gasit de loc pe okazii
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
o cheie deja programata se poate reprograma?
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
krokos |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 12 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Vezi aici
|
--------------------
Renault
Megane Estate 1,5dci 110cp
2012
- Numar mic
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
citeste tu mai bine aici
nicolae22 post 5 Jan 2010, 18:09 Post #105 Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti De ce nu se poate : excl.gif O cheie sau cartela deja memorata pe o masina nu poate fi refolosita pe alta masina. MCU din cartela sau cheie este virgin inainte de programare iar dupa ce se face programarea se inchide. Cartela sau cheia odata programata se poate sterge si reprograma doar pe masina pe care a fost programata prima data. Memoria cartelei sau a cheii dupa ce a fost programata contine urmatoarele date : Numar VIN ID cheie Cod UPH Culoarea masinii Data inregistrarii cartelei pe masina Data cand a fost condusa ultima oara masina cu acea cartela Nr de km afisati pe bord Pe pagina anterioara era scris de doua ori lucrul asta... -------------------- dacia logan ambiance 2007 - B Chei pentru poarta Raiului : stoc 0 |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
krokos |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 12 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Aleksanders eu i-am raspuns initiatorului, dar tu ai postat in acelasi timp. Si eu am pierdut o cheie si va trebui sa fac alta.
![]() This post has been edited by krokos: 5 Feb 2010, 14:26 |
--------------------
Renault
Megane Estate 1,5dci 110cp
2012
- Numar mic
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 15:43 |