Intrebare despre alcool izopropilic
![]() ![]() ![]() |
Intrebare despre alcool izopropilic
RIVE |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan
1.2 16v E5 2011 sedan
Logan SL Plus 0.9TCe E6 2018
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pt dacia ta recomand 2+2.
desi ar fi bine sa faci o revizie la sistemul de alimentare decat sa dai banii pe aditivi(verificare furtune/coliere/filtre). |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
RIVE |
![]()
|
QUOTE(ydaniel @ 27 Jan 2010, 19:18) pt dacia ta recomand 2+2. desi ar fi bine sa faci o revizie la sistemul de alimentare decat sa dai banii pe aditivi(verificare furtune/coliere/filtre). Nu la a mea e problema. Intreb daca se foloseste acest aditiv si la masinile pe motorina. Pe prospectul de la 2+2, reiese ca se foloseste la benzina si motorina. Deci, doresc sa stiu daca cei cu motoare diesel folosesc acest aditiv iarna. |
--------------------
Logan
1.2 16v E5 2011 sedan
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pt motorina recomand:power service-diesel fuel suplement.
desi la motorinare pb nu e cu apa ci la frig,ca apar cristalele de parafina si obtureaza filtrele. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
RIVE |
![]()
|
QUOTE(ydaniel @ 27 Jan 2010, 19:43) pt motorina recomand:power service-diesel fuel suplement. desi la motorinare pb nu e cu apa ci la frig,ca apar cristalele de parafina si obtureaza filtrele. Am inteles ce vrei sa spui cu acel aditiv care subtiaza motorina iarna. Iarna, in tancurile statiilor peco dar si in rezervoarele masinilor se formeaza condens, deci la la masinile diesel. Intrebarea este deca dieselari folosesc alcoolul izopropilic in rezervor pentru eliminarea condensului (apei) care poate ajunge si pe tevi, blocand alimentarea motorului. |
--------------------
Logan
1.2 16v E5 2011 sedan
|
|
ydaniel |
![]()
|
eu nu am auzit.oricum cam toate filtrele de motorina au decantor pt apa.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
RIVE |
![]()
|
|
--------------------
Logan
1.2 16v E5 2011 sedan
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
alcool tehnic 1 litru la plin la dieselare si n-ai treaba...asta daca nu vrei sa cobori cu galeata cu apa fiarta si ibricu
![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:04 |