DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> O noua escrocherie ?, banca virtuala

WUB
post 6 Apr 2005, 15:02
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

Articol in Capital:

http://www.capital.ro/index.jsp?page=artic...31§ion_id=4

Adica eu de buna voie depun niste bani in contul lui "one man show" aceasta firma de apartament (cu un angajat si net de la RDS) "cu experienta in Nord America si Europa" ce se vrea o banca virtuala (alo POLITIA ...se aude ??) . Nu am nici o garantie ca el nu o sa deturneze fondurile spre tari mai calde sau sa gireze cu contul lui alte tampenii...

Iar daca te uiti cine foloseste acest nemaipomenit sistem nu sunt decat tot site-uri ale lui "one man show"....

Le-am scris celor de la Capital sa vad ce imi raspund, desi nu tin mortis...

Iti sta mintea in loc....Astept pareri, desi eu cred ca e o escrocherie...

--------------------
ARR NXT 2002
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
..IcemaN..
post 6 Apr 2005, 15:49
Post #2

membru drept superior

From: Bucuresti-Dristor

nu stiu daca e escroaca tipa....dar cred ca e feminista laugh.gif .....daca va uitati putin pe site o sa vedeti si voi smile.gif

--------------------
Dacia Berlina 1997, 1.4 L - B- -ICE
CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :))
+
litza
post 6 Apr 2005, 16:10
Post #3

Membru autentic

From: Bavaria, DE

Vazusem si eu site-ul ala. Oricum nu e primul articol dintr-un ziar financiar care e scris de amatori. Am mai vazut cateva aberatii si prin alte ziare.

Ati studiat comisoanele la site-ul ala? Enorme fata de oricare banca care iti face card. Da' ai access la cont pe net. Ce conteaza ca banii aia nu mai exista decat ..virtuali, tu poti linistit sa faci ordine de plata de pe net... laugh.gif

--------------------
Dacia Solenza 2003-2018
+
bogdan_o
post 6 Apr 2005, 17:13
Post #4

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

Acces la cont e net poti sa ai si la o banca normala, nu virtuala. POti sa ai acces si de pe mobil daca vrei. Nu zic ca treaba asta este o escrocherie, dar pe de alta parte nici nu poti fi sigur. Au picat ele banci, daramite o firmulita de apartament.

PS Oferte vezi care mai de care, mergandu-se pe principiul ca prost nu e ala care cere ci ala care da.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
cosmin_m
post 6 Apr 2005, 20:59
Post #5

Membru autentic

Investitia de securitate pentru orice inseamna tranzactie financiara online se ridica la peste 100.000 euroi, si asta un sistem minimal, cu soft dezvoltat in-house . Exista niste standarde de securitate care trebuie respectate, ca sa nu mai zic ca o asemenea firmulita face jonglerii cu legile tarii, care spun ca institutiile financiare trebuie recunoscute ca atare de BNR . Simpla capacitate de a efectua tranzactii financiare online presupune existenta unei certificari din partea MCTI, care cere audit de securitate efectuat de un auditor extern ( minim 10.000 euro ).
Nu va aruncatii cu banii aiurea, sunt banci care pun la dispozitie instrumente de plata online.

Cat despre mareata firma Two Rasty, ce servicii ofera ei, puteti sa faceti si voi cu un programas sub licenta GPL numit Nessus. Merge si cu Next->Next->Next.
O firma serioasa de securitate, pe langa exploit vulnerability assesment si penetration testing , te si ajuta sa obtii unele certificate internationale de securitate informationala ( gen. Basel II pentru institutiile financiare ) . Cu alte cuvinte, stau in spatele recomandarilor facute.

This post has been edited by cosmin_m: 6 Apr 2005, 21:01

--------------------
Lada / Logan 1200 / 1.6 8v ABS - B-NN-MMM
+
maddan
post 7 Apr 2005, 08:22
Post #6

Speedy Gonzales

cosmin, sunt complet de acord cu tine. Dar se pare ca la noi, toata lumea face servicii de securitate IT... tongue.gif Prietenii stiu de ce... Sau poate ca nu...

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th July 2025 - 21:40
Forum Renault