Probleme..
![]() ![]() ![]() |
Probleme..
gygy |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 13 May 07 From: Iasi ;) ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Colt
1.3 12v
- IS-xx-xxx
|
|||
mitzone |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 24 May 06 From: Bucuresti ![]() |
salut. Exact asa a facut directia si la mine. era de le gheata. Zgomitul infundat era pe dreapta spate; tot gheata.
|
--------------------
Renault
Laguna III GT 4Control
2009
- -- -- --
|
|
gygy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 13 May 07 From: Iasi ;) ![]() |
@ Sonic, de obicei dau ghiata de pe masina si de la aparatori , in alta parte nu am ajuns...
This post has been edited by gygy: 30 Jan 2010, 11:33 |
--------------------
Mitsubishi
Colt
1.3 12v
- IS-xx-xxx
|
|
sonnic53 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 18 May 09 From: Vrancea ![]() |
de obicei e de la zapada care se aduna la oale , si pe dedesupt si inghiata. ai mai dato jos si u ? ...
|
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
arogant |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 10 January 10 ![]() |
Incearca sa dai cu ulei wd 40 la acea ,, cruce " de la axul volan, cea de langa caseta. Eu eram cat pe ce sa-l schimb dar nu am gasit sa cumpar ax volan si am dat cu ulei wd 40 si nu am mai avut probleme. Poti incerca
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 Clima
- b02dsn
|
|
alin mutu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 4 May 09 ![]() |
pai la cat costa axul de la volan nu are rost sa ii mai dai cu ulei 120de lei targ vitan
|
--------------------
dacia
supernova
2002 clima
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:47 |