nu merg avariile si semnalele
![]() ![]() ![]() |
nu merg avariile si semnalele
andu911 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Restul luminilor sunt in regula ? Sa nu ai un scurt sau lipsa masa. Mai verifica si toate mufele sa fie bine infipte si neoxidate.
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
Devils |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 394 Joined: 20 April 04 From: Targu-Mures ![]() |
|
--------------------
Audi
- B4
- 1994 1.9 TDI Z1 90CP
- MS 03 CNP Cei care sunt buni FAC, ceilalti VORBESC despre asta.
|
|
tase |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 23 August 04 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(andu911 @ 7 Apr 2005, 01:10) dacie 1310, an 90, sigurante bune, releu semnalizare bun, comutator avarii bun, dar nu functioneaza nici avariile nici semnalele...becurile si ele bune... poate stie cineva de la ce e, merci problema identica, siguranta de la semnalizare arsa. stiu ca ai zis ca sint bune dar ai verificat atent? si eu am crezut initial ca e altceva dar dupa o privire mai indeaproape am vazut ca era totusi arsa siguranta. This post has been edited by tase: 7 Apr 2005, 12:31 |
--------------------
dacia
1310 tx Cisco IOS uses BGP to find out how much it sucks.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
am fost la service, a costat 50 k + 50k spaga...mi-a dat alt releu si a mai facut ceva pe la firele alea...nu stiu ce, n-am stat sa mai intreb ca a durat 5 min.
|
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 00:12 |