Reparatie pe Garantia Dacia, Cu probleme!!!
![]() ![]() ![]() |
Reparatie pe Garantia Dacia, Cu probleme!!!
juann |
![]() ![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 3 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan
2008/Preference
- is 01 abc
|
|||
Marso |
![]()
|
![]() ***Membru*** Group: Members Posts: 547 Joined: 1 September 06 From: Bu***esti ![]() |
Insista pe garantie. Mai devreme sau mai tarziu se va rezolva
![]() PS: Daca masina era nedeplasabila ai un nr. de urgente pe luneta spate... suni acolo la dacia asistenta si te rezolva ei (cel putin teoretic) Succese! |
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2006 Gri Perla + GPL Renault Megane Privilege 1.6 16V Bleu
MCV Laureate 1.5 DCI 2007 Gri Platine |
|
juann |
![]()
|
Bine spus ca "cel putin teoretic".
|
--------------------
DACIA
Logan
2008/Preference
- is 01 abc
|
|
diag |
![]()
|
Membru simplu Group: Members Posts: 133 Joined: 22 November 09 ![]() |
Din cite stiu,un contactor rotativ aibag volan este mai scump de 80 Roni,daca s-a facut sesizare in garantie,inseamna ca cazul este in atentia Dacia, eu zic ca trebuie asteptat dupa piesa respectiva,pentru a fi montata de reprezentanta.Fiind vorba de element de securitate nu recomand schimbarea ei la ''coltul blocului'' pe de o parte deorece la o greseala posibil declansarea unuia sau mai multor airbag uri,sau in cazul mai fericit nu va functiona sistemul (la asemenea reparatie se recomanda blocarea calculatorului de airbag cit tine reparatia),pe de alta parte ce este si mai important,daca se schimba aceasta piesa in alta parte decit reprezentanta si ulterior se constata acest fapt,atunci posibil ca sa fie pierduta garantia la partea electrica a masinii,daca nu chiar la toata masina.Cum se constata aceasta?Exista moduri de a afla aceasta.
Daca in perioada de garantie va tenteaza asemenea ''iesiri'' atunci sa fiti pregatit si pentru ce-i mai rau,pierderea garantiei. Ori e alba.ori e neagra,alegerea e a voastra. |
--------------------
Suzuki
GSX R 1000
2003
|
|
juann |
![]()
|
@diag si eu imi doresc sa se repare la reprezentanta dar vad ca dacia ma amina cu piesa respectiva
![]() |
--------------------
DACIA
Logan
2008/Preference
- is 01 abc
|
|
diag |
![]()
|
Nu te amina pentru ca nu au timp de reparatie,o fac deoarece nu au piesa inca de la aprovizionare,reprezentanta nu o avut-o pe stoc si acum depinde de altii cind o s-o primeasca.
Dar suna la vocea clientului si cere termen,cind va fi piesa? Suna si a doua oara,este dreptul tau.Nu vreau sa invat pe nimeni, dar trebuie un pic miscat apele. |
--------------------
Suzuki
GSX R 1000
2003
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(juann @ 3 Feb 2010, 19:30) e, as, cum sa fi avut cineva asa ceva pana acum? Pai ce, se strica ceva la dacii pe garantie? Noooo... Cred ca sunteti primul care apeleaza la garantie. Informativ, sunt oameni aici care au schimbat motorul pe garantie pentru ca mergea prost, si lumea se teme de un contactor de airbag. Sa fim seriosi. Tactica de lupta e una simpla: pisare cu telefoane si mailuri zi de zi pentru a cere stadiul rezolvarii problemei. Legat de schimbarea contactorului rotativ de airbag, am si eu indoieli ca poate fi depistat ca nu a fost schimbat in service. Doar poate prin faptul ca nu apare in istoricul masinii. Sau pe baza vreunei eori in calculatorul de airbag. Dar daca le stergi...Il iei in brate pe " nu s-a schimbat" si fa-i ceva, daca poti. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
diag |
![]()
|
Totul este posibil,..... pina la proba contrarie.
Valabil pentru ambele tabere. This post has been edited by diag: 3 Feb 2010, 21:57 |
--------------------
Suzuki
GSX R 1000
2003
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
diag |
![]()
|
Cod defectiune memorizat de calculator airbag chiar daca este sters ramine numarul de stergeri in el.Si asta zice ceva,sau nu?
Mai avem codul de pe piesa,data fabricatiei,producatorul piesei,toate sint informatii care sint verificate de cei de la garantii. In fine,de ce sa cheltuie omul bani cind ii sint schimbate pe gratis, daca asteapta dupa reprezentanta. This post has been edited by diag: 3 Feb 2010, 22:54 |
--------------------
Suzuki
GSX R 1000
2003
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(diag @ 3 Feb 2010, 22:01) In fine,de ce sa cheltuie omul bani cind ii sint schimbate pe gratis, daca asteapta dupa reprezentanta. Poate ar mai fi si alte ratiuni, nu de ordin financiar. Ti-ai pus vreodata problema in felul asta? Totusi daca respectivul a CUMPARAT un echipament de siguranta poate ar fi bine ca acesta sa il protejeze...zic si eu. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Eu zic ca asta cu identificarea unei piese schimbate in afara retelei oficiale e mai simpla: cand schimbi ceva pe garantie intr-o reprezentanta primesti o nota de reparatie in care spune ce s-a schimbat, si hartia aia e semnata si stampilata. Ca hartia aia s-ar putea obtine, la o adica, si pe usa din spate, e alta poveste, dar, tot la o adica, tot cu final nefericit.
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
diag |
![]()
|
Eu inteleg foarte bine pentru ce este acea piesa,de aceea trebuie cerut socoteala celor de la reprezentanta.Am gindit ca o saptamina, sau cit au zis ca vine piesa,nu este asa de urgent incit sa fie nevoie neaparat de cumparat o piesa pe cont propriu.De aceea am scris ca e alegerea detinatorului masinii.
|
--------------------
Suzuki
GSX R 1000
2003
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
si sa fim seriosi cu cei 80 de ron , e undeva la 350 lei piesa, te mai motiveaza cu un activade dezactivare airbag si inlocuirea propriu zisa a piesei si stergere eventuale defectiuni memorate inca vreo 100 de lei ... ca sa nu mai punem la socotela ca sunt 2 tipuri de contactoare rotative pe logan si pagubitul nostu isi cumpara un smen cu 80 de lei facut pe vapor dupa care constata ca maneta de semnalizare nu mai revine la zero la rotirea volanului si ca panglica se rupe ca cineva a montat rotativul in parcarea blocului cu rotile partial bracate. Fii mai responsabil si tine de garantia aia care e dreptul tau.
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Stau prost cu stocurile. Le-au redus la maxim din cauza crizei si apar situati din astea. Altii asteapta 9 zile un injector de K9K, piesa mult mai banala decat contactorul ala.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Adica in vremuri de "criza" masinile se strica mai rar sau pur si simplu au inceput sa apara si alternative la preturile alea imeeenseee ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu, in vreme de criza nu ai bani de tinut imobilizati in stocuri. Si reduci stocurile. Stocuri reduse, rezulta timpi mari de asteptat piesele.
E mai clar acum? This post has been edited by einstein1984: 4 Feb 2010, 12:56 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu. Lipseste elementul cheie: cererea
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
juann |
![]() ![]()
|
Azi am insistat cu telefoane la dacia si surpriza.... am fost sunat in acesta dupaamiaza de catre cei de la dealer-ul de la mine din localitate ca au primit azi piesa. Ma duc miine dimineata sa o rezolve. De cind au dat comanda cei de la dealer la dacia si pina cind au primit efiectiv piesa a durat fix 2 saptamini
![]() This post has been edited by juann: 4 Feb 2010, 21:27 |
--------------------
DACIA
Logan
2008/Preference
- is 01 abc
|
|
diag |
![]()
|
Hmmm, inseamna ca nu m-am inselat prea mult cind am aproximat timpul de asteptare pentru acel contactor rotativ de airbag.Vad ca lucrurile se cam indreapta.Bafta.
|
--------------------
Suzuki
GSX R 1000
2003
|
|
juann |
![]() ![]()
|
Azi am rezolvat problema la dealer si totul e ok. Singurul inconveniet ar fi timpul de asteptare pina la rezolvarea problemei de 2 sapt. in rest toate bune. Se poate inchide.
This post has been edited by juann: 5 Feb 2010, 19:03 |
--------------------
DACIA
Logan
2008/Preference
- is 01 abc
|
|
diag |
![]()
|
Si alti pot sa aiba asemenea probleme,lasati sa mai citeasca,poate se conving intr-un fel sau altul.
|
--------------------
Suzuki
GSX R 1000
2003
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
dealerul nu are nici un interes sa nu-ti schimbe piesa ca doar banii ii recupereaza de la Uzina . Vand piesa si vand manopera uzinei inapoi . Cum a zis Einstein , probabil service-ul respectiv nu tine banii blocati in piese si in special nu in acelea care se cer rar.
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
klaus |
![]()
|
Banii ii recupereaza daca piesa este intr-adevar stricata, ca nu deconteaza dacia asa, pe ochi frumosi.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 00:46 |