Bec plafoniera
![]() ![]() ![]() |
Bec plafoniera
justmechiry |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 27 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|||
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
o scoti cu totul bagi o surubelnita mica si tragi de ea. iti cade in mana
![]() DAR NU doar capacul becului ... ci cu totul |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
Zapacitu` |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 7 February 10 ![]() |
Ce ai patit ai becul ars s-au vrei sa-ti pui si tu ca celalt coleg leduri albastre?
|
--------------------
Dacia Super Nova
Confort
2002 confort
- b-67xxx
|
|
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
la mine imi cade singura plafoniera
![]() dau in o groapa mai sanatoasa....si ma trezesc ca imi cade plafoniera....si asta .. mai tot timpu...nu numai cateodata... |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
nenestean
cand ai dato jos ai strambat tablita aia ![]() |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
justmechiry |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 27 August 09 ![]() |
PLafoniera are 3 pozitii , inchis, temporizator, si aprins . Insa in momentul de fata pe langa faptul ca nu mai functioneaza becul , nu pot modifica pozitia. Merge doar pe mijloc , temporizator si aprins, cand dau pe inchis nu merge
|
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai strambat lamelele ...
|
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
![]() Membru Oficial Group: Members Posts: 1.865 Joined: 11 November 09 From: Romanian City Life ![]() |
QUOTE(nenestean @ 7 Feb 2010, 19:01) la mine imi cade singura plafoniera ![]() dau in o groapa mai sanatoasa....si ma trezesc ca imi cade plafoniera....si asta .. mai tot timpu...nu numai cateodata... In caz ca nu ti ai rezolvat problema, tin sa te anunt ca acolo(sub capacul transparent,) ai o gaura pentru un surub / holsurub. Pune-l, infileteaza-l, si nu-ti va mai cadea niciodata! bafta. |
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
Se dezmembreaza 1998/1999 Dezmembrez Dacia Nova Gt (carburatie) 1998 - culoare alba
Dezmembrez Dacia Nova GTI (injectie) 1999 - culoare gri sobolan Piese, in stare buna! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 23:47 |