Zile... pline, Loc de spovedanie
![]() ![]() ![]() |
Zile... pline, Loc de spovedanie
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Zambeste, maine va fi mai rau!
![]() ps Frumos povestit, bravo! |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Te pricepi 'te dreaq......la scris!
![]() PS: Mi-a plăcut faza cu bărbații fără burtă. ![]() LE: În contextul ăsta ar merge de minune: This post has been edited by Lostboy: 5 Feb 2010, 21:17 |
--------------------
.
.
.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
hmm, de vreo 3 zile depanez la servici ceva cod si nu gasesc problema, cre'ca s-a bagat satana in el, cred ca luni o sa aduc un sobor de preoti sa sfinteasca tot codul
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si cum spuneam, ca nu se terminase inca ziua...
Azi trebuia sa ma intalnesc cu cineva si dau sa sun. Ia telefoanele de unde nu-s. Suna de pe fix, poate erau pitite prin vreun buzunar. Nu, imi cazusera aseara in break cand sa vin acasa si breaku plecat cu tata la tara. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Tu esti chiar ghinionist ...
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Naaaah, doar distrat sau neatent
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Corect
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Bun topicul. Bag si eu ce am pe suflet daca nu-i cu suparare.
Am la munca o colega bortoasa in doua luni cu niste fite in ea de zici ca maine il scoate pe ala mic. Parca e invalida nu gravida. Din intamplare se face ca in birou avem un TV, care pana acum statea pe un post de stiri sau pe ceva de muzica, mai in surdina. Ehhh, acum sta pe toate telenovelele si emisiunile de teleshoping. O zi obisnuita a colegei, sau mai bine zis fostei colege ca e mai mult de forma, e dupa cum urmeaza: dimineata isi face cafeaua si baga in ea haleala, de zici ca n-a mancat o saptamana, asta in timp ce butoneaza telecomanda sau vorbeste la telefon. Apoi, cand isi termina cafeaua si haleala, pleaca sa isi mai cumpere ceva ca ala micu e in crestere. Vine peste vreo 2 ore, se aseaza iar comod in scaun si baga, iar, in ea ce si-a luat. Pe la 14 se duce la masa, ca ii e foame lui ala mic. Vine peste alte 2 ore, se invarte putin, mai butoneaza la TV, se plange ca e greu sa fii bortoasa si ma intreaba daca poate sa plece acasa, de parca eu sunt seful. Ii zic sa se care si sa vina peste 2 ani si cate luni mai are pana naste. Acum nu-mi mai raspunde, ca cica nu trebuie sa se enerveze. Chestia e ca nu am nimic impotriva femeilor gravide, dar respectiva persoana intrece cam toate limitele cu fitele ei. Nu mai ai voie sa deschizi putin geamul ca o trage la spate, daca vii cu ceva fructe la tine risti sa iti sara la gat ca vezi dom'le e prea puternic mirosul si o deranjeaza, daca vii de la fumat iti face observatie ca mirosi a tutun. La noi in birou e cel mai cald, ca stai in maneca scurta si curg apele pe tine, iar daca trebuie sa te duci in alt birou te imbraci cu canadiana. Macar, la partea cu munca, nu e cine stie ce diferenta, ca nici inainte nu prea se spetea, dar fitele ei...no comment. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Razi tu razi, dar nu-ti doresc o asemenea colega.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Te plangi cam devreme. Sa te vad prin luna 3-4 cand de regula se manifesta balonarea flatulenta.
A ei, nu a ta. ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Era un topic dedicat colegilor de birou:
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=58836&hl=colegi |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Se imput din ce in ce lucrurile. Zilele mele incep sa fie tot mai pline de stres. Pe strada ma pandesc radarele (vezi noile radare), la munca ma pandesc controalele, care s-au intensificat (octombrie-opc/ianuarie-sanepid+garda(2000 lei amenda ca ora de la casa de marcat era eronata cu o ora si 15 minute)/ februarie-itm+garda . M-am cam saturat de controalele lor tematice. Este din ce in ce mai greu sa faci ceva in tara asta. Clienti slabut-slab dar cheltuieli berechet, ...si mai vin si japcarii astia.
![]() Marty mai stai ma in romania? Noroc ca mai incasez niste chiriute ca chiar ma doborau necazurile, .....jalnic an. Acum am inchis pentru inventar, sa reiau de la capat verificarile: fise de magazie, fisa postului, programarile concediilor, ora de la casa, codurile de casa bla bla...... ![]() ![]() This post has been edited by fost membru: 7 Feb 2010, 12:13 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
cat e amenda standard? 10 milioane la oficial si 5 milioane neoficial?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
cand mi-au deschis usa, (garda,) mi-au dat 2000 lei (astia nu au plata la jumate in 48h) si au zis sa fiu multumit ca-i numai atat..... ca nu am ora de la casa reglata, la neoficial nu cunosc mercurialul.
![]() This post has been edited by fost membru: 7 Feb 2010, 12:30 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Ar fi bine sa ceri detalii...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Si eu am cotizat miercuri la GFR 10 meleoane.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
fost membru |
![]()
|
Exact asta spun, RAZIE dupa RAZIE, am si un plan....nu cine stie ce....intrepridere individuala.....ca are mai putina hartogaraie. Si mai am un plan, pentru dupa criza, magazin virtual.....sper sa fie si controalele virtuale.
![]() This post has been edited by fost membru: 7 Feb 2010, 13:16 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Visule... iti inteleg suferinta.
QUOTE(V a L y O @ 7 Feb 2010, 09:54) e prea puternic mirosul si o deranjeaza, daca vii de la fumat iti face observatie ca mirosi a tutun. Mananca la micul dejun o portie tripla de fasole cu ceapa. Asezoneaza totul cu ridichi neagre. Asteapta pana se acumuleaza presiune, si de fiecare data cand ii vine sorocul, du-te pana langa ea s-o intrebi ceva. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
fost membru |
![]()
|
Azi am fost la registrul comertului, sa-mi suspend activitatea la SRL-ul meu. Jale cu J de la ainJtain. Cine mama darcu a inventat slinoasa asta de BIROCRATIE? Imi vine sa urlu.
Sa incep cu inceputul, procedura de suspendare a activitatii ar trebui sa fie simpla. Sa fie un functionar, sa verifice daca in fata lui este administratorul si sa-l intrebe ce vrea sa faca. Atat. Dar nu la noi este asa: " Costuri pentru suspendarea firmei la ONRC (taxe si tarife) Costurile aferente înregistrării în registrul comerțului a mențiunii de suspendare a activității sunt de aproximativ 250 de lei, astfel: TAXELE DE REGISTRU: - taxa de mențiune (30 de lei), - comision transmitere declarație-tip pe propria răspundere (10 lei), - taxă depunere declarație (30 de lei), - taxa certificat constatator (30 lei /certificat eliberat conform Legii nr. 359/2004, pentru fiecare certificat listat, - comision transmitere spre publicare în Monitorul Oficial (10 lei); TAXE DATORATE ALTOR AUTORITATI: - 20% ( se virează la fondul de lichidare gestionat de Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență ), - 5% ( se virează fond pentru Buletinul Procedurilor de Insolvență ), - tariful pentru publicarea în Monitorul Oficial a actelor pentru care legea prevede obligativitatea publicării în valoare de 100 lei/pagina conținând 2000 de semne incluzând și spațiile (se virează la Regia Autonomă Monitorul Oficial ), - taxa judiciară de timbru de 39 de lei (se constituie venit la bugetele locale), - timbrul judiciar în valoare de 0,3 lei. IMPORTANT: Pentru suspendarea activității unei societăți comerciale, la registrul comerțului se depune: - cerere de înregistrare – model si ghid completare - hotărârea adunării generale a asociaților/acționarilor/decizia asociatului unic privind suspendarea temporară a activității societății comerciale (original) – link - certificatele constatatoare emise în baza declarațiilor-tip pe propria răspundere pentru autorizarea activității, conform Legii nr. 359/2004 (acolo unde este cazul), declarația-tip pe propria răspundere din care să rezulte că persoana juridică nu desfășoară la sediul social sau la sediile secundare ori în afara acestora activitățile declarate o perioadă de maxim 3 ani " Momentan sunt pierdut undeva pe drum, e al treilea drum pe care l-am facut la registrul comertului datorita faptului ca "functionarii" de acolo sunt foarte scumpi si incompleti la vorba. Singrul lucru clar pe care mi-l tot repeta, este ca au birou(cu taxa, normal) de consultanta si redactare. Si eu le-am spus ca eu inchid firma pentru ca nu am bani si ca m-am saturat de cati tot vin si cer, de aia nu am sa le dau nici lor. Asa ca imi mai zic ca nu am ceva....ma duc le aduc....apoi zic ca ceva nu se potriveste, ma duc remediez....incerc sa fiu calm ....dar nu am reusit mereu. ![]() ............ grea viata asta , azi, s-a terminat programul, nu am reusit sa depun actele.....poate maine. ![]() (asta fac toata ziua raahti astia de functionari, inventeaza proceduri, de te doare mintea, prin care te fac la buzunar. ![]() a doua zi (continuare) This post has been edited by fost membru: 11 Feb 2010, 17:04 Attached File(s) ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
fost membru |
![]()
|
Ma simt foarte naspa azi. Sunt incarcat de tensiune, am sa ies mai tarziu la o plimbare pe jos. Poate ma mai relaxez. Azi mi s-a pus pata pe un dobitoc. Am cedat (partial), de obicei nu-i bagam in seama, azi nu stiu ce s-a intamplat, prea am pus la suflet. Nici nu stiu cine-i vinovat, dar nici nu ma intereseaza....
......am oprit in spatele unui opel, de plictiseala/nerabdare, mama naibi de ce, m-am apropiat mai mult de opel. (nu am atins) Intrigat soferul acetuia imi arata un deget, de fapt s-a facut ca-si aranjeaza oglinda centrala cu degetul mijlociu. ![]() ![]() ![]() Aceasta fapta nu ma caracterizeaza, (chiar mi-e rusine de ce am facut, mai bine spus de cum am raspuns, la un rahat de deget) fiind pentru prima data cand ma enervez atat de tare. Chiar ma ingrijorez, atat de mult s-au adunat grijile si stresul din cauza afacerilor, in primavara asta, ca vad ca am pierdut controlul. ![]() Hai dati si voi. ![]() This post has been edited by fost membru: 27 Feb 2010, 20:30 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Daca la sfarsit totul se termina cu bine, n-ai de ce sa-ti faci mustrari de constiinta...
Dedicatie ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
fost membru |
![]()
|
da-ti...... da da, n-am gandit. Corectez., eram prea prins in intamplare.
This post has been edited by fost membru: 27 Feb 2010, 20:41 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 22:50 |