Problema pompa servo-directie, se aude un zgomot ciudat
![]() ![]() ![]() |
Problema pompa servo-directie, se aude un zgomot ciudat
adicorbos |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 720 Joined: 3 December 07 From: brasov ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
rapsodie 2003
- bv 87 car
|
|||
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
salut.
raspunsul este DA , daca completezi cu ulei servo ... nu va mai harai... dar vezi pe unde il pierzi , daca pe la conducta de joasa presiune... ( virezi maxim stanga si te uiti pe la sofer jos daca e plina de ulei pe acolo ) sau incearca sa iei la ochi furtunele de la butoias si vezi pe unde sunt pline de ulei...pentru ca pe undeva il pierzi ![]() |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
adicorbos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 720 Joined: 3 December 07 From: brasov ![]() |
cred ca pierd ulei pe langa pompa, m-am uitat la ea si este putin murdara
mai am o intrbare daca tot suntem la pompa de servodirectie, se gaseste de cumparat doar rulmentul de la pompa, ca i-mi "scartaie" |
--------------------
dacia
solenza
rapsodie 2003
- bv 87 car
|
|
AsmVax |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 20 April 06 From: Bucharest ![]() |
Mi s-a intamplat si mie odata si era fisurata conducta aia de aluminiu de la servo.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- - I sell suicide solutions!
|
|
adicorbos |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
rapsodie 2003
- bv 87 car
|
|
Marius_Jay |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 8 February 10 From: Galati ![]() |
am avut si eu problema cu conducta de servodirectie de aluminiu, ar fi fost 300 Ron sa o cumpar.. pentru ca e compusa din 3 piese aluminiu si 2 furtune groase.
Insa eu am reparat-o la un atelier de sudura, mi-a facut o mansa in jurul fisurei, si merge perfect ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-Scala Renault Megane 3 Privilege 1.4 Tce
|
|
AsmVax |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
|
|
adicorbos |
![]()
|
Imagine0080.jpg ( Size: 315.67k )
Number of downloads: 742
Imagine0081.jpg ( Size: 390.86k ) Number of downloads: 837 Imagine0082.jpg ( Size: 511.62k ) Number of downloads: 803 am completat astazi cu lichid, mi-a intrat 350ml am facut si niste poze sa vedeti pe unde i-mi scapa lichidul ce ar trebuii sa fac in cazul asta? |
--------------------
dacia
solenza
rapsodie 2003
- bv 87 car
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
din cate vad la tine ai 2 probleme, una e pompa de servodirectie , curge simeringul , se inlocuieste pompa cu totul ca nu exista chit de reparatie la ea , si a doua este manocontactul de servodirectie cel de jos de pe cadrul motorului. Preturi de reprezentanta pompa undeva intre 850 si 1000 lei si manocontactul undeva la 300 -400 lei , gasesti desigur si o gramada de facaturi , chinezarii si aftermarketuri , piesele tale sunt perfect compatibile cu cele de pe logan . Sunt curios cat ai mers fara lichid, daca ai gripat pompa sau nu, as avea o pompa SH cu mici scurgeri dar nu ca la tine sa ramana vasul gol - undeva la 180 lei si manocontact nou si original de logan la 100 lei , aici se adauga taxe transport prin posta roamana cu ramburs . 10 -20 lei . Daca te pot ajuta cu ceva dintre cele 2 ma anunti . 0765424433
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
adicorbos |
![]()
|
nu stiu cat timp nu am avut lichid in vas, dar de vreo 4 zile a inceput sa se auda acel zgomot.
cand fac rost de bani te anunt |
--------------------
dacia
solenza
rapsodie 2003
- bv 87 car
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
un presostat de import e 30 de lei.cat despre reparat pompe..e o firma din targoviste care repara servodirectii..cauta pe la anunturi,si intreaba la ei.la mine e de 3 ani asa presostatul si nu l am schimbat
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
AsmVax |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
una dintre cele 2 curge mai violent , completeaza cu lichid pana la maxim , e 25-30 lei un litru de ulei si spala cu o pensula cu diluant sau benzina cele doua componente asa cum sunt, fara sa demontezi nimic, si dupa cateva zile mai tragi un ochi pe acolo sa vezi care scurgere e mai urgenta, e posibil ca scurgerile sa fie foarte mici dar in timp indelungat sa se piarda cat sa ramai cu vasul gol.
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
adicorbos |
![]()
|
are cineva idee cum se schimba nanocontactul?
ala e mai ieftin si mi-ar convenii sa-l schimb ![]() |
--------------------
dacia
solenza
rapsodie 2003
- bv 87 car
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
il desfiletezi(foarte greu)si pui unu nou.
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
marian@79 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 26 August 09 ![]() |
acea problema o am si eu dar eu nu am mers cu borcanasul gol.Iar o pompa de servodirectie este 600 ron + manopera am fost astazi la service si am intrebat..
|
--------------------
dacia
solenza
2005
- B-04-tam
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:45 |