pierd bani pe la pompa servo 16 16v
![]() ![]() ![]() |
pierd bani pe la pompa servo 16 16v
16v |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 5 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
logan
16 5
2006
- nt84agr
|
|||
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
nu schimba nici o pompa. pierzi ulei asa mult incat scade din borcan? sau e putin umeda pompa?
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
16v |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 5 February 10 ![]() |
nu pierd ulei
gajiie cand virez max merge greu stationat ,dupa ce accelerez isi revine merge usor ma intereseaza daca se schimba pompa servo fara sa deranjeze AC This post has been edited by 16v: 8 Feb 2010, 23:27 |
--------------------
logan
16 5
2006
- nt84agr
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.051 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca se poate schimba pompa de servo fara demontarea conductelor de AC. Intr-adevar, la 16V e cosmar din cauza spatiului stramt, dar daca n-au loc sa o scoata in sus poate fi scoasa prin partea de jos a motorului dupa ce dau scutul jos. Nu pot sa ma uit acum la MCV ca e plin de zapada, dar din amintiri eu zic ca merge.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
merge sigur si fara sa demontezi conducte AC , mcv sau berlina sub capota sunt la fel . E cam scumpa pompa , eu stiu de 1115 la Brasov , manopera e buna , mai trebuie 1 l ulei , ai fortat-o cumva in capat de tura de ai stricat-o? ai ramas inzapezit sau ceva de genul? si dupa ce se incalzeste functioneaza absolut normal? Verifica si pe sita din vasul de expansiune daca s-a depus ceva span metalic , daca straluceste ceva pe acolo inseamna ca s-au uzat paletele.
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
naurel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 2 July 09 From: Slatina ![]() |
Am patit si eu la fel ,e de la o mica sonda pe care am gasit s-o cumpar cu 130 ron (la dacia service e 299 ron) si a durat s-o schimbe 3 min.
|
--------------------
dacia
logan
2005 ,1.4 Laureate, Verde cameleon
- ot-12 xxx
|
|
phara |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 17 February 07 ![]() |
@ naurel: poti fi putin mai explicit? poate o poza?
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambiance
|
|
alexys |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 28 February 06 From: Topoloveni ![]() |
freonul n-are ce sa te coste, sunt obligati sa il recupereze, asa ca ramane doar manopera.
|
--------------------
KIA
Sephia
1996
- AG-11-LPG
|
|
naurel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 2 July 09 From: Slatina ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
2005 ,1.4 Laureate, Verde cameleon
- ot-12 xxx
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
pe condnucta care merge la caseta? daca da se cheama presostat
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 12:16 |