[CUMPAR]Caut depozit cu produse din fier, care debiteaza si indoaie la apcand
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR]Caut depozit cu produse din fier, care debiteaza si indoaie la apcand
autom |
![]()
|
||
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|||
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Acum 5 ani era unul pe Timisoara, nu stiu daca o mai functiona. Nu cunosti pe nimeni prin zona, sa arunce un ochi?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
Buna informatia,
Poti sa fii mai precis? Eventual, daca ai timp, inseamna-mi cumva pe o harta onlien a bucurestiului. Multumesc mult! |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
lucifer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 9 April 05 From: Bucharest Dr. Taberei ![]() |
Magazinul de pe Blvd Timisoara mai exista si se afla intre Plaza Romania si liceul PTTR , gard in gard cu statia de pompieri . Ca si reper e o spalatorie auto galbena inaintea acestui magazin cum vi dinspre Plaza . Daca am drum pe acolo o sa-i intreb daca presteaza ceea ce vrei tu .
|
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
autom |
![]()
|
![]() ![]() ![]() Multumesc mult. Daca totusi ai drum prin zona, arunca o intrebare...... |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
lucifer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 9 April 05 From: Bucharest Dr. Taberei ![]() |
Am trecut azi prin zona , nu am avut unde sa opresc , dar am vazut cum se numeste firma si ceva numere de telefon . Acum sper sa nu se considere reclama dar postez aici un link : http://profilometal.ro/
|
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
autom |
![]()
|
![]() ![]() Si eu ieri , datorita serviciului, am fost pe acolo. foaia de tabla de 1,5 mm ( cam la limita pentru ce vreau eu) costa 90 de roni iar manopera de debitat si indoit tot 90. Pentru un coltar de 10cm/10 cm/12,5 cm vine pretul de11,25 x2=2,25 roni bucata. Acum am element de comparatie. Multumesc mult pentru ajutor. ![]() ![]() Totusi, daca mai aveti alte idei, va rog sa postati. |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
lucifer |
![]()
|
Ai mai putea incerca pe Prelungirea Ghencea , intre intersectia cu Str . Brasov si blocurile Primavara , venind dinspre Stadionul Steaua , pe partea stanga sunt fel si fel de magazine cu materiale de constructii , cherestea , etc . Poate gasesti si acolo .
|
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
autom |
![]()
|
Da, am gasit de vanzare in Obor la pretul de 1,5 roni bucata ceea ce realizez eu cu 2,5 roni. Deci, clar nu se merita sa muncesc pentru ele.
Multumesc celor care mi-au dat idei si au scris pe forum... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Off-topic: "utilajul" pe care-l cautai se numeste abkant. , nu apcand. Sper sa nu te superi pt. "interventie"
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 13:58 |