DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Meniu service radiocasetofon ?, Cum setez functia LOUDNESS ?

mbirton
post 13 Feb 2010, 18:28
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut,
Am in loganul meu casetofonul original marca Renault model 22DC229/62. Dupa cum probabil stiti nu are in meniul audio functia LOUDNESS si nici setari avansate de egalizare, doar ceva simplu cu +/- la bass si treble.
Stie cineva daca loudness se poate activa, poate dintr-un meniu ascuns? Am observat ca daca apas simultan 2 butoane din cele 6 de la presetarile radio imi apar pe ecran diverse cifre si litere, dar nu le stiu semnificatia.

Are cineva un link catre un manual de service sau macar o descriere a functiilor ascunse ?
Multumesc !

This post has been edited by mbirton: 13 Feb 2010, 18:29

--------------------
Dacia Logan 2005 Diesel Preference - BV44MMM
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tzepesch
post 7 Mar 2010, 16:05
Post #2

Japan Jupan

Group: Members
From: Bucuresti

tii apasat pe SRC mai mult timp
si intra in meniu expert

acolo ai AF on/of, Loud, Rear on/off, etc

daca vrei curbe de egalizare functie de rezonanta si acustica masinii, tii apasat in timp ce merge 2 si 5 dca nu m insel. Intra in modul bruiat, o sa merga radioul si osa bipaie. lasa-l in pace vreo 2 min, apoi iti cere iar codul cassului, apoi incepe sa te intrebe una alta. curbele de sonoritate sunt pt clio, megane, laguna, twingo, etc. de la 0 la 5. 0 nici una, 5 cea mai buna, laguna mi se pare. ai si setare pt zona de receptie, tu ii dai pe Others, adica Europa.

gasesti pe torrente manualele de service, si la logan si la solenza. incerca filelist.ro

bafta

This post has been edited by tzepesch: 7 Mar 2010, 16:10

--------------------
Dacia DELTA GALIDI Station Wagon 1982 - 1310 - 4VIT. - B-xx-xxx
De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele

Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus +
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 10:04
Forum Renault