sfat accident, fara constatere
![]() ![]() ![]() |
sfat accident, fara constatere
horsewhisperer27 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- fan VAG!
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Se scimbă vasul de ecspansiune.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
desi nu pare, sa stii ca forumul nu se rezuma la sectiunea cafenea, poate te mirai de ce esti luat la misto.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
E un mister pentru mine, ce inseamna kramerii astia la avatar? Ce incercati sa spuneti? Ca mai era unul tot cu kramerita (adica, foarte des aparea personajul in diferite ipostaze)
This post has been edited by fost membru: 16 Feb 2010, 12:53 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
dar tu ce incerci sa spui, ca esti obscur?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(horsewhisperer27 @ 16 Feb 2010, 12:38) cum trebuie procedat? trebe musai reconstituire. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
si tu argoane poate te mirai de ce topicu stim noi care are cate pagini are.
nu este problema mea, vreau sa ajut un coleg, si nu aveam timp de cautat asta pe forum. daca are cineva un sfat, va rog. de argon si de astia ca el sunt satul si le urez numai de bine! p.s. eu l am sfatuit sa mearga la sectia de politie de pe raza sect 6. dar voiam saq mai aud o parere.atata tot. (kramerii sunt niste personaje cu coeficientu de inteligenta extrem de ridicat,dar neintelesi.colegu meu nu avea cont pe forum, si tocmai ii explicam ca aici poate gasi foarte multe informatii si multi oameni saritori.argon, ai toata stima si respectul meu!la maxim!) This post has been edited by horsewhisperer27: 16 Feb 2010, 12:50 |
|
|
argon |
![]()
|
si argon e satul de aia ce posteaza topicuri aiurea unde-i taie capu. Spune-i sa schimbe starteru.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Mentionez, doar intreb, fara interes ascuns, inseamna ceva?
This post has been edited by fost membru: 16 Feb 2010, 12:51 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
argon daca e satul nu are decat sa stea acasa, ca parca la un moment dat scria ca mai are si alta treaba decat sa stea toata ziua aiurea pe net!!!!
citat de altfel de un alt coleg, cu aplauzele de rigoare pt remarca asta extrem de inteligenta. nici el nu sta bine cu starterul. numa ca asta nu se gaseste de schimbat. |
|
|
argon |
![]()
|
daca postai la sectiunea de asigurari si daune probabil ca pana acum aveai raspunsul, aici o sa mai treaca cateva pagini de mistouri reciproce.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
ok, am sunat la politie, si nu se mai poate merge la ei, pt ca deja este incheiat un document amiabil.foooarte misto legea.
ce este de facut? |
|
|
DragosP |
![]()
|
Trebuie vorbit cu niște racheți, dacă cel vinovat se dă pierdut.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da ce inseamna ca "schema accidentului nu e completa"? Ati omis vreun copac din desen?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
O plangere la CSA poate i-ar imbuna pe aia de la BCR Asigurari?
Cu constatarea amiabila atasata in copie? off-topic: de aia nici nu ma gandesc sa aplic vreodata constatarea asta...cat se poate, hai la Politie, nene, indiferent daca sunt eu de vina sau el. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
la politie vinovatul primeste si o palma, sa'i fie învatatura de minte.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DannyY |
![]()
|
Numai daca-i profesor rrom
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
am sa continui acolo unde cu mare mila sa m a sfatuit argon.
incomplet=nu trecusera si pe scema numele strazii.ci numai in declaratie. a sunat la csa.fara rezultat. |
|
|
DannyY |
![]()
|
A mai ramas OTV, dupa ce termina Boc...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
fost membru |
![]()
|
|
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 12:07 |