CARTI, ce ati citit si ce recomandati
![]() ![]() ![]() |
CARTI, ce ati citit si ce recomandati
daciafan |
![]() ![]()
|
||
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
/
/
/
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
atunci poti sa te masturbezi !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
omg cei cu topicu asta
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
N-are rost sa vorbim de as, dama, popa, juvete........alea le-a citit toata lumea. Alea 1,2,3,4......n-are rost sa le citesti prea mult ca nu-s interesante. Ar mai fi si alte carti sa inteleg ?
![]() |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Horia-Roman Patapievici, Neagu Djuvara - Inapoi la argument
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
hai mai c@taline, ca tu cu thefastone si markos aveati planuri de un topic pe aceasta tema....
ca sa spargem gheata ![]() in curs de citire (50% citit) - singur pe lume de hector malot, din colectia adevarul. urmeaza cei 3 muschetari. iar ultimele carti citite: - management financiar, victor dragota - economie, gogoneata constantin - gestiunea financiara a intreprinderii, stancu ion - international economics, paul krugman - asigurari si reasigurari, tanasescu paul - fundamentarea investitiilor publice, tatu lucian - mai continui?? ![]() |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Yes, i remember acuma. Cartile ie de fapt foile alea multe lipite la un capat intr-un cotor asa.....nu ? Pai in cazul asta, uite, eu am citit Capra cu 3 iezi. Foarte interesanta carte, o intriga nemaintalnita si niste personaje atat de pitoresti........
![]() Ar mai fi Alba ca zapada si cei sapte pitici, ![]() |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
TheFastOne, ejbat.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(TheFastOne @ 20 Feb 2010, 00:13) Povestea P$#%% de Ion Creanga este din nou o carte foarte interesanta. l-ai cunoscut personal pe Creanga? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
TheFastOne |
![]()
|
Sigur. Cu el am baut pana ne-am imbatat
![]() |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
Markos |
![]()
|
asa se explica de unde s-a inspirat, cu cartea aia.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
TheFastOne |
![]()
|
Ma, nu stiu, io mi-am facut datoria de prieten, l-am sfatuit sa nu scrie o astfel de carte ca nu da bine la publicu' feminin, ca-i sar organizatiile feministe in cap, ca-si ruineaza cariera, da' el nu si nu ca o scrie si-o publica (e rau tare de bautura
![]() ![]() |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Mai haios e ca cel ce-a deschis topicul nu s-a bagat cu nicio carte. E si normal, Mircea Badea-i ocupa tot timpu'.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca afla dan kalibra de topicu' asta, o sa-l umple de titluri.
Eu nustiu daca am citit 10 carti la viata mea, majoritatea fiind romane politiste slabute. Singurul lucru notabil a fost c-am citit Shogunu' in trei zile ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
77licu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.130 Joined: 28 December 07 From: Bacau ![]() |
Cartea de telefoane,cea de bucate și mersu' cefere-ului ar fi ultimile deschise și cetite.penultimele ar fi 'Cei trei...+ După 20 de ani' de Dumas și 'Revanșa' de Jack Hild.
De recomandat,citiți orice are coperți și zace prin bâlboteci și librării. |
--------------------
Dacia
MCV
.
- BC
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
|
--------------------
/
/
/
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Foarte tare!!! O recomand!
PS: ca sa o intelegeti mai bine trebuie sa cititi si celelate volume din serie! This post has been edited by kaspersky: 21 Feb 2010, 02:02 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:39 |