Garantie cotiera
![]() ![]() ![]() |
Garantie cotiera
emil_t |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
S-a rupt din senin? la ce masina?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
NU am auzit sa se rupa cotiera pana acum....ai stat pe ea cu toata greutatea ce ai facut?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
C O S T I |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 7 February 08 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
2006-laureat dci [B]dacia[/B][U]
|
|
vyalli |
![]()
|
![]() Pe zona Group: Members Posts: 809 Joined: 16 March 06 ![]() |
Cotiera poti sa ti-o alegi tu ca optiune. Cand iti cumperi masina iti da o lista cu optionale gen( alarma,aparatoro noroi, cotiera diverse bla bla uri pt masina ta ) dar mi se pare mult 500 de ron una cand poti sa ti-o iei din alta parte mai ieftin
![]() |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
- B-xx-JPA Dacia Papuc 1.9D 2005 - B-xx-ABX
ex...Oltcit Club '86 - B-xx-ZNU,Dacia Supernova 2001 |
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
daca e seria limitata easy avea cotiera , alarma si senzori in dos
![]() |
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Daca nu reusesti cu garantia, poate te inspiri de aici.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Ti s-a rupt ca a mea? http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=2151294
Daca da si esti interesat, iti pot spune cum mi-am "revitalizat-o" pe a mea. |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
phara |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 17 February 07 ![]() |
daca demonstrezi ca a fost defect de fabricatie, atunci cei de la Dacia iti vor inlocui cotiera pe garantie. daca nu vor si tu stii ca ai dreptate incearca la protectia consumatorului.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambiance
|
|
emil_t |
![]()
|
era optional, evident era prinsa cu suruburi de ornamentul de plastic de la frana de mana, asta-mi pare a defect din start, dar nu acesta este motivul pentru care s-a rupt. Eu am primit masina cu tot cu cotiera, asa mi-a fost livrata.
parca avea una din incheieturi rupte mai demult, acum a cedat si a doua. Sa-mi rezem mana pe cotiera, si sa tin un detector in ea, eu zic ca sunt conditii normale de exploatare si s-o ridic ca sa am acces la frana de mana. Cel mai probabil ori este defect de design ori plasticul este de proasta calitate si in timp face fisuri. Victoras2001,nnu cred ca pot folosi metoda ta, prinderea incheieturii e diferita decat ce vad eu in pozele tale. paul_damian, da asa e rupta, cele 2 balamle, dar a mea nu a fost data peste cap. Ciudat e ca, daca nu ma insel la inceput a ceda doar una singura, iar dupa ceva vreme a cedat a 2a. |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
C O S T I |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 7 February 08 ![]() |
Daca e cotiera Armster,fi sigur ca nu primesti garantie de la dacia pentru ca nu este produsa de ei ci doar montata optional ca si after market.Dar poate te trimit la armster si te intelegi cu ei. Pe site-ul dacia la optiuni nu este trecuta cotiera
This post has been edited by C O S T I: 22 Feb 2010, 23:01 |
--------------------
dacia
logan
2006-laureat dci [B]dacia[/B][U]
|
|
emil_t |
![]()
|
Daca Dacia nu ofera garantie pentru lista de optionale cu care vine masina (fie si ele montate in service), de ce ii lasa pe dealeri sa vanda si/sau sa faca modificari. Care nu sunt testate daca de ex. au vreun efect in caz de accident.
Oricum, imi pare rau ca mi s-a rupt, as da-o jos, numai ca voi ramane cu 3 gauri in plasticul de la frana de mana :| |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
exista topic dedicat pentru garantie
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 23:52 |