DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Zgarieturi

komisacroS
post 22 Aug 2003, 22:30
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Bistrita

In prima saptamana m-am ales cu o zgarietura pronuntata, facuta intentionat cu un cui, pe toata capota spate. Apoi au mai aparut si altele accidentale, dar mult mai mici si nesemnificative. Azi m-a agatat in parcare un aro si mi-a zgariat si masca fata.
Aveam de gand sa-mi revopsesc capota spate toata, dar de 3luni la Dacia Service Bistrita nu a venit codul vopselei mele de la Pitesti. Am aflat azi ca zgarieturile s-ar putea scoate cu un spray, care cica face minuni (intinde cumva vopseaua). Voi ce ziceti se pot scoate zgarieturile cu un spray sau ar fi bine sa revopsesc capota spate?

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Marty
post 22 Aug 2003, 23:18
Post #2

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

daca ai CASCO, vopseste tot hayon-ul. daca n-ai CASCO, vezi si tu in ce dispozitie financiara esti: ori il cirpesti, ori il vopsesti tot

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
Liviu
post 23 Aug 2003, 00:10
Post #3

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

sau il lasi asa cum este .. considera zgarietura respectiva ca un fel de ... "botez" ... altele nu or sa mai apara ... dupa cum spunea cineva ... "aia prefera "panza" virgina pentru a-si exersa "arta" " smile.gif

Eu am o zgarietura destul de urata pe portiera dreapa spate ...
Am dat cu putina vopsea cat sa nu prinda rugina si gata ... asa o las sad.gif.

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
klaus
post 23 Aug 2003, 08:26
Post #4

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Daca e vorba de spray, nu poate fi decat vopsea, mai rar diluanti la spray.
Substantele de reparat zgarieturi sunt un fel de ceara, care nu fac decat sa dizolve local vopseaua si sa o intinda putin. Exista si din astea colorate, ca sa nu dizolve vopseaua prea mult (stratul de vopsea diluat este mai subtire, deci mai putin rezistent).
Pretul unei ceri de reparat zgarieturi este de cca. 400 K lei. Dar nu este indicata pentru zgarieturi profunde.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
MMihai
post 23 Aug 2003, 14:39
Post #5

Membru autentic

From: PITESTI

Ar fi bine sa revopsesti toata capota (daca zgarietura e mare), dar poti folosi si spray-ul insa nu uita sa dai usor cu grund inainte sa spreiezi locul, daca nu il cureti bine si dai decat cu spray o sa iti apara rugina in cateva luni.
Bafta!

--------------------
Renault Megane III 1.6 16V 110cp Noir Nacre
+
komisacroS
post 23 Aug 2003, 21:19
Post #6

Membru incepator

From: Bistrita

daca ai CASCO, vopseste tot hayon-ul. daca n-ai CASCO, vezi si tu in ce dispozitie financiara esti: ori il cirpesti, ori il vopsesti tot

Am CASCO. Porblema ii ca nici o vopsitorie recomandata de Asirom (din Bistrita) nu are si nu poate prepara vopseaua care imi trebuie mie, nici macar Dacia Service Bistrita. Astia de la service de 3 luni imi tot zic ca sapt viitoare le vine vopseau de la Pitesti si pe langa asta chiar daca le-ar veni nu prea am incredere in calitatea serviciilor lor. Totusi dupa multe cautari am gasit o vopsitorie care ar putea prepara vopseaua dar Asiromu nu lucreaza cu ei ca cica is shnapari. Ghinion. Asa ca ori mai astept, dar nu as astepta prea mult sa nu dea rugina, ori incerc cu ceva spray da nu-s convins ca ar fi o sol buna sau ca ar iesi treaba buna. Daca as gasi o vopsitorie cu preturi normale care sa aiba vopseaua as vopsi. Astia mi-o cerut 3 mil pt zona de sub parbriz spate. (mi se pare cam mult mai ales ca Asiromu nu-mi da bani pt ei)

--------------------
+
Marty
post 24 Aug 2003, 03:10
Post #7

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

ia si tu niste lac de unghii si acopera zgarietura. apoi pui mina pe telefon, suni la VC si incepi sa-i ameninti cu OPC-ul si nerespectarea termenului de remediere a defectiunilor (intrucit ai comandat vopsea de la ei, intra la remedieri defectiuni)

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 01:43
Forum Renault