Asigurare RCA
![]() ![]() ![]() |
Asigurare RCA
andreea80 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 1 March 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2009
|
|||
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
in afara de faptul ca nu are treaba cu logan-ul... am doua observatii:
- daca faci RCA unde e mai ieftin nu iti pasa de colegii de trafic pe care o sa-i lovesti; ei nu o sa-si poata face masina ca lumea din cauza respectivului asigurator; fa-ti un rca ca lumea la o firma ca lumea - da o sa platesti mai mult |
--------------------
.
.
.
|
|
CristiJ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 22 November 07 ![]() |
Tot respectul pentru colegii din trafic, dar RCA mai este si cu teapa. Difera binisor preturile si mai ales discounturile, asa ca daca ai putina rabdare poti gasi un RCA bun. Am fost lovit de un BCR-ist si mi-au reparat masina fara nicio problema din partea asiguratorului. Vezi daca te avantajeaza. Bine ar fi sa incerci sa-ti faci asigurarea la reprezentanta lor, sa nu te trezesti ca ai o hartie fara valoare si in caz de necaz sa dai din colt in colt.
Drum bun si sa nu ai nevoie sa folosesti RCA-ul |
--------------------
Renault
Live
benzina 0,9
- B - xx - xxx
|
|
canon |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 21 April 06 From: TARGU-JIU ![]() |
pt bcr am optat si eu. 164 ron ieri
|
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE +
2006/I Evolio S1200
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Pentru cel mai ieftin RCA adresati-va unui broker.
Pentru a doua intrebare, cititi in sectiunea Asigurari si Daune. S-a discutat pe larg si in amanunt problema. Se inchide! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 11:11 |