DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Panouri usi zgomotoase

Tudor B
post 24 Aug 2003, 20:10
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Cluj-Napoca

Datorita demontarii repetate a panourilor de pe usi (montaj inchidere centralizata, montaj boxe, ungerea usilor in interior cu vaselina, schimbat inchidere centralizata deoarce prima s-a dus, schimbarea difuzoarelor cu altele mai serioase, ungere macara), in special pe fata, "piulitele" de plastic, aflate pe usa, in care se prind suruburile care tin panourile sunt distruse si aproape toate nu mai tin suruburile stranse, acestea invartindu-se in gol in loc sa se stranga. Acum trebuie sa dau muzica tare ca sa nu mai aud galagia de la panouri, cel mai tare suna panoul de la sofer. Cum sa procedez sa le reduc la tacere?

--------------------
DACIA GOLAN Laureate 1.4 MPI - CJ 00 TUD
"Wellcome to the desert of the real"
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Marty
post 25 Aug 2003, 07:52
Post #2

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Datorita demontarii repetate a panourilor de pe usi (montaj inchidere centralizata, montaj boxe, ungerea usilor in interior cu vaselina, schimbat inchidere centralizata deoarce prima s-a dus, schimbarea difuzoarelor cu altele mai serioase, ungere macara), in special pe fata, \"piulitele\" de plastic, aflate pe usa, in care se prind suruburile care tin panourile sunt distruse si aproape toate nu mai tin suruburile stranse, acestea invartindu-se in gol in loc sa se stranga. Acum trebuie sa dau muzica tare ca sa nu mai aud galagia de la panouri, cel mai tare suna panoul de la sofer. Cum sa procedez sa le reduc la tacere?

Da-le jos, sa vezi ce liniste se face! laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Acu', lasind gluma la o parte, nu stiu cum e sistemul de prindere la DSN: cu kiplinguri sau cu fluturasi de plastic ? Oricum, ambele chestii se gasesc de vinzare, deci, cumpara-ti alea, schimba-le si scapi de zdranganeli

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
bogdan_o
post 25 Aug 2003, 22:41
Post #3

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

From: Bucuresti

Nu poti sa inlocuiesti piulitele alea de plastic cu unele mai rezistente, metalice? Poi sa descrii cum arata piulitele respective? Eu as avea o idee dar nu sunt sigur asa ca te rog sa le descrii mai amanuntit.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
Tudor B
post 26 Aug 2003, 21:06
Post #4

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Le-am denumit impropriu piulitze si nu cred ca se pot pune de metal. Am incercat sa dau una jos sa ma duc cu ea la magazine dar nu am reusit. Piesa are 2 urechi care o data trecute prin tabla agatza pe partea cealalta si nu se mai pot scoate (cel putin nu usor). Piesa mai are o gaura in care se infileteaza surubul. O piesa simpla dar care da multa bataie de cap :x .

--------------------
DACIA GOLAN Laureate 1.4 MPI - CJ 00 TUD
"Wellcome to the desert of the real"
+
post 27 Aug 2003, 10:04
Post #5

Group:

Warn: (0%) -----

Piesele alea sint patrate pe exterior si se infig in tabla usii si au o gaura pe mijloc unde se infileteaza holzsurubul. Cind intra holzsurubul, piesa se umfla pe exterior si se fixeaza bine de tabla. Scoate una de la masina, du-te cu ea in Vitan la baieti, arat-o si-ti dau ei de-alea cite vrei, si eu am cumparat, se folosesc in multe locuri la Dacia.

--------------------
User is offlinePM
+
post 27 Aug 2003, 10:07
Post #6

Group:

Am uitat ca ai incercat sa o scoti si nu ai reusit. Scuze. Ca sa o scoti trebuie sa o impingi din interior spre afara, cu forta si stringi in acelasi timp cele doua margini ale ei aflate in interior, alea care o fixeaza cind bagi surubul. Impinge tare, n-ai ce strica !

--------------------
User is offlinePM
+
Valentin
post 27 Aug 2003, 13:52
Post #7

Membru

From: Bucuresti

Am si eu o intrebare: gaura din tabla unde intra chestiile astea de plastic e patrata? Daca da, cat e latura patratului? Eu am vazut si am de unde sa fac rost de un fel de piulite-prizonier metalice care sunt facute special pentru acest lucru si care intra, din cate m-am documentat eu, in gauri patrate cu latura de 8 sau de 9 mm deci......

--------------------
+
post 28 Aug 2003, 10:08
Post #8

Group:

Gaura patrata are cam 8-9 mm latura -nu am masurat, ci asa din ochi. Oricum nu are mai mult de 10, iar daca sint mai mici le iei un pic cu pila. Stiu ce piulite vrei sa folosesti : probabil de-alea patrate captive in carcasa de tabla dar de-alea pt. surub mai mic de M5 nu ( cred ca ) gasesti deci trebuie sa largesti si gaura din panoul de usa. Sfatul meu e totusi sa mai cauti de-alea originale. Ieri nu am vazut ca esti din Cluj si am pomenit de Vitan - care e in Buc. cum stii - si imi cer scuze. Dar eu cred ca gasesti si in Cluj asa ceva , imposibil.

--------------------
User is offlinePM
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 00:27
Forum Renault