DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cum pot dezactiva alarma si semnalele luminioase

tomanflorin
post 3 Mar 2010, 15:12
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Buna ziua.Stie cineva cum pot dezactiva luminile de la avarie ale alarmei?Am taiat firele de la goarna, deci nu mai am sunet, insa dupa ca armez si dezarmez din cheie usile(am si inchidere centralizata), cand deschid portiera pleaca luminile de avarie!Am fost la electrician si mi-a spus ca exista un releu al luminilor de avarie care trebuie scos, singura problema este ca nu l-a gasit nicaieri.Am incercat sa resetez calculatorul-nimic.Am resetat cititorul de chei-nimic,Am scos de sub volan a doua mufa(electricianul mi-a zis ca e de la blocul de lumini-un releu cred)si iarasi-nimic.Singura solutie, dupa ce dezarmez din cheie si luminile incep sa clipeasca este sa apas butonul de deschidere centralizata de pe bord si luminile se opresc.Unde e releul de la alarma?Mentionez ca sunt al 2lea propietar si ca am o Supernova din 2002 clima cu alarma din fabrica.Multumesc mult si anticipat.Astept orice raspuns sau idee;sunt disperat, am 2 luni de cand incerc sa repar problema si nu ii dau de cap.

--------------------
Dacia Supernova Clima 2002 - gl 61 blc
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Maskatu
post 3 Mar 2010, 15:13
Post #2

Logan 0.9 TCE

Group: Moderatori DaciaClub
From: zuzu

De ce nu le lasi asa? Cu ce te deranjeaza clipirea avariile la incuiatul/descuiatul usilor? blink.gif

--------------------
Dacia Logan 0.9 TCE - 2019 - ---
+
pician90
post 3 Mar 2010, 19:03
Post #3

fost Membru posesor de JumpJet.

From: Din centrul Ardealului

asta e problema? ...sincer..schimba mecanicul parerea mea..incearca cauti schema electrica..si vezi ce fire ies din modulatorul alarmei pentru "avarii".. daca gasesti alarma ..din cate am inteles ..e ascunsa bine.
uite schema ..sper sa iti fie de ajutor..incearca sa..deconectezi acele 2 fire..si vezi daca mai face schema_alarma.jpg ( Size: 140.27k ) Number of downloads: 377

This post has been edited by pician90: 3 Mar 2010, 19:09

--------------------
ex : dacia super nova 2002
am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
+
serviccom
post 3 Mar 2010, 19:12
Post #4

Unii parca au doua maini stangi!

From: Wolverhampton

Pai daca nu ai nevoie de alarma, poti scoate modulul de la alarma si termini balciul. Acesta se gaseste in spatele consolei centrale in partea de jos a aerotermei, ii scoti conectorul si ai terminat cu alarma. Da altii isi monteaza alarme pentru mai multa siguranta si tu o dai jos?

--------------------
Renault Trafic SL27 DCI 2006 - PE06 ZXZ
+
Maskatu
post 3 Mar 2010, 19:44
Post #5

Logan 0.9 TCE

Group: Moderatori DaciaClub
From: zuzu

Schema care ai pus-o tu acolo nu este de la alarma pe care o are super nova din fabrica, anume COBRA 8265. Este de la o cu totul alta alarma.

Firele ce duc spre semnalizari sunt :
-pinul 5 rosu, la semnalizare dreapta, respectiv
-pinul 7 albastru, la semnalizare stanga

--------------------
Dacia Logan 0.9 TCE - 2019 - ---
+
tomanflorin
post 21 Mar 2010, 23:45
Post #6

Membru incepator

QUOTE(serviccom @ 3 Mar 2010, 19:12)
Pai daca nu ai nevoie de alarma, poti scoate modulul de la alarma si termini balciul. Acesta se gaseste in spatele consolei centrale in partea de jos a aerotermei, ii scoti conectorul si ai terminat cu alarma. Da altii isi monteaza alarme pentru mai multa siguranta si tu o dai jos?
*

Am rezolvat-o!Multumesc mult pt.ajutor!Am gasit pana la urma modulul, intradevar e mai accesibil sa ajungi la el prin dreapta-pe la scaunul"mortului", eu am cautat-o la sofer...

--------------------
Dacia Supernova Clima 2002 - gl 61 blc
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 19:26
Forum Renault