joc volan logan ambiance
![]() ![]() ![]() |
joc volan logan ambiance
tanasecconstantin |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 4 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310 li
- ph 17 trm
|
|||
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
pai daca as fii la fata locului as avea o parere precisa asa nu stiu cum interpretezi tu miscarea volanului. Daca stai pe loc si misti de volan in sus si jos si are joc atunci e rulmentul superior , daca simti jocul in volan doar in momentul rotirii pe loc si mai atenuat putin atunci e rulmentul inferior al coloanei de volan , daca stai langa masina si misti 10-15 grade de volan cu ochii pe roata si roata nu reactioneaza atunci sunt capetele de bara sau un joc foarte mare la rulmentul rotii caz in care ar fi trebuit sa auzi zgomotele prin gropi si denivelari dar vad ca nu ai scris nimic de asta. Deci jocul de la volan poate fi interpretat in mai multe feluri.
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
tanasecconstantin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 4 November 05 ![]() |
Scuze,m-am exprimat gresit utilizand cuvintul "joc" la volan.Sunt miscari oscilatorii ale volanului in timpul mersului,simtite de la viteza de 40 km/h in sus.Am spus ca sunt excluse cauze privind defectiuni ale pneurilor sau a jentilor.
|
--------------------
dacia
1310 li
- ph 17 trm
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
tu spui ca sunt excluse eu zic ca ai o galma pe unul din cauciucuri sau plasa din interiorul materialului s-a rupt undeva si ai o deformare pe zona de rulare a unuia dintre cauciucuri , nu trebuie sa fie galma cat pumnul ca sa o simti
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
costinn |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 19 February 10 ![]() |
poate sa fie numai cauciucul ovalizat tu il echilibrezi mergi un pic cu el si face la fel...
|
--------------------
dacia
logan 1.5 dci
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:01 |