DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> joc volan logan ambiance

tanasecconstantin
post 4 Mar 2010, 09:51
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Am un logan ambiance si de ceva vreme am un joc la volan in timpul mersului,indiferent de viteza.Varianta pneurilor deformate,dezechilibrate etc este exclusa.Uneori cind plec de pe loc si iau un viraj strins volanul are un joc mare,ca atunci cind as avea o galma pe trenul de rulare a unei roti,dar in scurt timp jocul se diminueaza.Ce parere aveti!

--------------------
dacia 1310 li - ph 17 trm
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
EUGEN2008
post 4 Mar 2010, 10:52
Post #2

Membru autentic

From: Brasov

pai daca as fii la fata locului as avea o parere precisa asa nu stiu cum interpretezi tu miscarea volanului. Daca stai pe loc si misti de volan in sus si jos si are joc atunci e rulmentul superior , daca simti jocul in volan doar in momentul rotirii pe loc si mai atenuat putin atunci e rulmentul inferior al coloanei de volan , daca stai langa masina si misti 10-15 grade de volan cu ochii pe roata si roata nu reactioneaza atunci sunt capetele de bara sau un joc foarte mare la rulmentul rotii caz in care ar fi trebuit sa auzi zgomotele prin gropi si denivelari dar vad ca nu ai scris nimic de asta. Deci jocul de la volan poate fi interpretat in mai multe feluri.

--------------------
LOGAN LAUREATE 2006
La omu sarac nici boii nu trag !
+
tanasecconstantin
post 5 Mar 2010, 09:12
Post #3

Membru incepator

Scuze,m-am exprimat gresit utilizand cuvintul "joc" la volan.Sunt miscari oscilatorii ale volanului in timpul mersului,simtite de la viteza de 40 km/h in sus.Am spus ca sunt excluse cauze privind defectiuni ale pneurilor sau a jentilor.

--------------------
dacia 1310 li - ph 17 trm
+
EUGEN2008
post 5 Mar 2010, 10:01
Post #4

Membru autentic

From: Brasov

tu spui ca sunt excluse eu zic ca ai o galma pe unul din cauciucuri sau plasa din interiorul materialului s-a rupt undeva si ai o deformare pe zona de rulare a unuia dintre cauciucuri , nu trebuie sa fie galma cat pumnul ca sa o simti

--------------------
LOGAN LAUREATE 2006
La omu sarac nici boii nu trag !
+
costinn
post 5 Mar 2010, 15:56
Post #5

Membru

poate sa fie numai cauciucul ovalizat tu il echilibrezi mergi un pic cu el si face la fel...

--------------------
dacia logan 1.5 dci 2006
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 00:01
Forum Renault