[VAND] jenti aluminiu cu anvelope, pentru Megane2
![]() ![]() ![]() |
[VAND] jenti aluminiu cu anvelope, pentru Megane2
bibicu3 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 23 November 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2
2006/expresion
- if/77/dsd
|
|||
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
Pune poze cu fiecare, mai ales cu cea usor ciobita.
Un pret fara cauciucuri? |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
Asteptam poze!
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
bibicu3 |
![]()
|
am pus 2 poze, una cu janta ciobita si una cu janta buna, celelalte 2 bune sunt identice si nu le-am mai pozat.
nu le dau separat, imi pare rau. Attached thumbnail(s) HPIM2902.jpg ( Size: 1.09mb ) Number of downloads: 1535 HPIM2903.jpg ( Size: 1.08mb ) Number of downloads: 1716 |
--------------------
renault
megane 2
2006/expresion
- if/77/dsd
|
|
chroma |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 616 Joined: 15 December 09 From: CRAIOVA (PRAZBURG) ![]() |
|
--------------------
dacia
sandero
2008 under construction
|
|
tzavalau |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 445 Joined: 9 February 08 From: Petrosani ![]() |
prinderea in 4 prezoane?
|
--------------------
KGM
Korando
1.5Tgdi Black/2024 /C300
- HD 55 BXL Cugetare: "Românul e un fel de om care se supără dacă nu îl inviți, și dacă îl inviți nu vine".
Sursa: "Moftul Român",10 iunie 1901 |
|
bibicu3 |
![]()
|
jentile sunt pe 4 prezoane.
nu este nevoie de altele, sunt compatibile cu cele de la jentile de tabla. 5 Mar 2010, 22:37: sunt din bucuresti, pentru cei interesati This post has been edited by bibicu3: 5 Mar 2010, 22:37 |
--------------------
renault
megane 2
2006/expresion
- if/77/dsd
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
Sunt interesat de ele, da-mi un pm cu id-ul de messenger te rog sa vorbim, daca intri, daca nu te voi suna eu.
|
--------------------
Renault
Megane III
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
- N-am...
|
|
Renaultouille |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 384 Joined: 8 October 07 From: Bucuresti / Rm. Valcea ![]() |
sigur nu vrei sa le dai separat ?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 / 1.6 16v
2004 Pt cei ce merg cu ceata aprinsa doar ca sa fie un bec aprins in bord...imbratisati un pom!
|
|
bibicu3 |
![]()
|
Imi pare rau, ma repet dar asta este, nu doresc sa le dau separat pentru ca asa mai rau ma complic.
Eu am facut rost de altele pe 17 si as vrea sa le dau unui coleg forumist tocmai pentru ca stiu ca sunt bune iar eu am fost foarte multumit de ele. De altfel, am un program destul de ocupat si nu am timp sa stau prin vulcanizari ca sa le desfac, mai ales ca abia le-am echilibrat. Eventualul cumparator ar putea la rindul sau sa vinda anvelopele, pentru a-si recupera o parte din investitie. Mentionez ca jentile si anvelopele le-am cumparat tot impreuna de la un prieten in vara anului trecut contra sumei de 1500 lei, astfel incit consider ca suma solicitata este rezonabila. Pentru colegul care mi-a solicitat un PM, sa sti ca nu am reusit sa ti-l trimit intrucit administratorul forumului m-a anuntat ca nu am destule posturi pentru a folosi aceasta functie, mai mult nu am adresa de mess. Daca doresti, putem discuta la telefon si iti pot da toate detaliile de care ai nevoie. |
--------------------
renault
megane 2
2006/expresion
- if/77/dsd
|
|
Renaultouille |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 384 Joined: 8 October 07 From: Bucuresti / Rm. Valcea ![]() |
eu ma refeream la faptul daca dai 1 bucata janta + anvelopa (ast daca nu vrei sa dai anvelop jos)...poate am fost inteles gresit
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 / 1.6 16v
2004 Pt cei ce merg cu ceata aprinsa doar ca sa fie un bec aprins in bord...imbratisati un pom!
|
|
catalyn_grigore |
![]()
|
Membru si atat. Group: Members Posts: 239 Joined: 14 September 09 ![]() |
salutare. sunt si eu interesat de jante.tzi-am lasat pm
|
--------------------
Renault
Megane 2006 Hatchback 1.6 16V /
xenon/tuxedo/cc/incalzire scaune/+diverse
- fara
|
|
TheSomeone |
![]()
|
![]() Cea mai tare Dacie este un BMW 335i Group: Members Posts: 149 Joined: 23 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut, si eu sunt interesat de o bucata sau de toate.
Poate ne intelegem toti, si ia fiecare cate una ![]() @chroma ms pentru pont. ![]() Ai pm. Salut This post has been edited by TheSomeone: 9 Mar 2010, 08:58 |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2012
|
|
bibicu3 |
![]()
|
Scuze pentru absenta.
Le-am dat deja unui coleg forumist. Bafta in continuare. |
--------------------
renault
megane 2
2006/expresion
- if/77/dsd
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 16:02 |