Mocheta din Logan
![]() ![]() ![]() |
Mocheta din Logan
lm_lgn |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 13 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
Oltcit
Club
- ss
|
|||
Ushba |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 13 April 05 ![]() |
La mine mocheta este cam de 0,5 - 0,6 cm, este intinsa perfect atat in interiorul masinii cat si in portbagaj. In legatura cu oglinzile laterale, poate nu ti le-ai reglat sau nu ti-ai reglat scaunul, pentru ca se vad in totalitate indiferent daca stai mai relaxat sau mai batos. Oglinda centrala este mai ingusta si nu ofera o vedere panoramica foarte buna.
|
--------------------
Logan Amb
Logan Amb
- NA
|
|
Maro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 19 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Oglinda din dreapta nu se vede "toata" decat daca stai pe bancheta din spate. Este recunoscuta aceasta greseala de proiectare...Altceva?
- lipsa manerului la porbagaj - proasta proiectare a mecanismului de stergere a parbrizului; - vibratiile galeriei de evacuare ?! - lipsa filtrului de aer/polen=>mult praf in interior; ... |
-------------------- Toate bune!
|
|
lm_lgn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 13 April 05 ![]() |
QUOTE(Ushba @ 14 Apr 2005, 11:46) La mine mocheta este cam de 0,5 - 0,6 cm, este intinsa perfect atat in interiorul masinii cat si in portbagaj. In legatura cu oglinzile laterale, poate nu ti le-ai reglat sau nu ti-ai reglat scaunul, pentru ca se vad in totalitate indiferent daca stai mai relaxat sau mai batos. Oglinda centrala este mai ingusta si nu ofera o vedere panoramica foarte buna. scuze.....colegul de care vorbeam are varianta cea mai ieftina....se poate ca la modelele mai scumpe sa fie o mocheta mai calitativa? Nu de altceva insa izoleaza fonic....si rezista mai bine.... |
--------------------
Oltcit
Club
- ss
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
legat de izolat, nu prea cred ca are legatura cu mocheta din masina.
despre rezistenta, ce ai de gand sa cari cu ea? saci de nisip? ![]() oricum cea din portbagaj o poti acoperi cu ce vrei tu sau sa pui sub ea un placaj pentru rezistenta suplimentara |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
da voi ce inaltime aveti de nu vedeti oglinzile laterale?...eu am 1,70 si staucu scaunul ridicat la maxim si destul de aproape de volan dar totusi vad ambele oglinzi foarte bine...
creca suntem ca off-topic cu discutia asta despre oglinzi... ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
Daxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 423 Joined: 1 October 04 From: Iasi ![]() |
Da..e adevarat ca oglinda din stinga are o portiune "invizibila" pentru sofer..dar ne-am obisnuit, nu?
![]() In rest..iti poti gasi o pozitie la volan care sa fie ok din toate..de vedere. In cazul meu, cel putin (1.83, 78 kg) asa este.. Poate ca era mai bine daca se putea cobori mai mult scaunul soferului, dar... ![]() This post has been edited by Daxx: 14 Apr 2005, 22:43 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
soryn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 17 February 05 From: Cluj-N ![]() |
QUOTE(lm_lgn @ 14 Apr 2005, 11:37) Tocmai ce m-am hotarat sa-mi iau un Logan si am rugam un coleg sa-mi arate masina. Am ramas surprins de calitatea mochetei din masina si din portbagaj....este extrem de subtire si nu se muleaza pe suprafete....de asemenea face "burta" in portbagaj. Intrebarea este daca asa este la toate Logan-urile produse pana acum....sau colegul a fost mai putin norocos. (mocheta are grosine de cca 3mm. Inca ceva interesant .... m-am asezat pe scaunul soferului si cand m-am uitat in oglinzile laterale....stupoare.....din cauza profilului geamului....pur si simplu nu pot vede cca 10% din oglinda....ce se fac cei care conduc cu volanul in brate.... Ce alte ciudatenii ati mai observat? ![]() Da, la colegul tau i-au pus o mocheta mai subtire ,la ceilalti e groasa de 1 cm si armata cu tabla, ![]() ![]() |
--------------------
renault
megane
2016
- cj xx xxx
|
|
Andt |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 2 February 05 ![]() |
apropo de mocheta, am si eu o mare problema, un om mai putin grijuliu ca sa nu il fac altfel, care nu si-a spalat incaltarile inainte de a se urca in masina, a agatat o guma si nu stiu cum a reusit sa o lipeasca asa de bine incat a prins o bucata de covoras si un colt de mocheta, de pe covoras am reusit eu sa eu sa scot guma aia nenorocita, aveti ceva re
![]() ![]() |
-------------------- |
|
mirceacd |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 6 October 04 ![]() |
Mocheta este intradevar cam subtire. O mocheta mai groasa ar insonoriza mai bine masina. O sa incerc sa pun o pasla mai groasa sub mocheta.
Am 1,93 si vreo 104 kg dar vad perfect in oglinzile laterale pe care le consider super. Nu am nici o zona pe care sa nu o vad. Oglinda centrala o consider insa inutila. Nu poti vedea aproape nimic in ea. |
--------------------
Dacia
Logan Pref. 1,4
- MS xxx
|
|
rdesign |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 25 December 04 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
- DJ 2810 Am facut atat de multe in viata incat nu stiu daca o sa ies la pensie popa sau medic ginecolog!
|
|
Andt |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 2 February 05 ![]() |
multam fain pentru idee, am sa incerc maine
cat despre oglinzi, si eu care sunt mai mic de statura reusesc sa vad destul de bine:D |
-------------------- |
|
soryn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 17 February 05 From: Cluj-N ![]() |
Una peste alta ,eu cred ca mocheta este de buna calitate si se curata usor
|
--------------------
renault
megane
2016
- cj xx xxx
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
Mie nu mi se pare subtire. Dar alta este problema pe care vreau s-o spun. Mi-a cazut scrum (jar) de la tigara pe ea si in cateva secunde (pana am tras pe dreapta) s-a gaurit. Banuiesc ca materialul din care este facuta este in proportie de aprox. 90% din plastic. Asa ca mare atentie.
|
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Acum ne apucam sa deschidem cite un topic si pentru fiecare surub din Logan?
![]() Sa nu mai vad topicuri pe teme fara sens, pentru ca vor ajunge direct la gunoi. Asta deocamdata ramine... pina cind, mai vad eu ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:30 |