Honda greenchallenge, concurs de condus eco
![]() ![]() ![]() |
Honda greenchallenge, concurs de condus eco
bicosu |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2007
- B-*******
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Da' de concursul "Logan MaxBlueChallenge" n-ai auzit nimic? iar l-au aminat pe saptamina viitoare? E un concurs haios, fiindca nu se poate conduce la consum minim, se va conduce la misto maxim.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Intai tre sa te cheme in persoana.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
M-am inscris si eu. Jocul de pe site este o prostie curata
![]() Avand in vedere ca am reusit sa scot un 4.2 % cu Supernova ![]() ![]() POWEEEEEEEEEEEER ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
bicosu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Jocul de pe site este doar pentru a mai filtra participantii, concursul adevarat se va tine la dealer.
Eu cu Logan-ul de 1.6 am scos 4.1 mixt ![]() This post has been edited by bicosu: 9 Mar 2010, 15:25 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2007
- B-*******
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
N-am avut rabdare sa merg incet in Timisoara
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
adica concursul asta organizat de honda e deschis si pentru masini nemecanizate? M-ar tenta..
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
bicosu |
![]()
|
Si eu zic la fel, mai ales cand imi arata 15% iarna in aglomeratia din Buc.
De fapt consumul era sigur sub 3 ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2007
- B-*******
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
bicosu |
![]()
|
Doar la OMV, unde este prea scumpa, din pacate...
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2007
- B-*******
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pt. meseriasii care scot consumuri mici....trebuie sa stie ca mai este o mica chichita....nu castiga cel care scoate cel mai mic consum ci cel care obtine cel mai bun raport viteză-consum.
succesuri. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
bicosu |
![]()
|
Citeste regulamentul si o sa vezi ca va castiga cel care scoate consumul minim. Asa a fost si anul trecut. Au scris astia gresit in reclama.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2007
- B-*******
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu anu' trecut stiu ca a fost cum zice tribunul, a fost C a t a l i n in concurs si explicase. In fine, interesant, sa vad cand imi fac si eu chef de partea de pe net, ca sa am o sansa sa fiu sunat dupaia...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
bicosu |
![]()
|
Si eu am fost in concurs anul trecut, dar cel mai bine cititi regulamentul afisat pe acel site si va veti lamuri.
Bafta! LE: M-am uitat pe regulament si este specificat clar ca va castiga cel mai mic consum, bineinteles in limita de timp stabilita de la inceput. This post has been edited by bicosu: 10 Mar 2010, 11:43 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2007
- B-*******
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
jack cred ca v-ar lamuri cel mai bine ... el a castigat anul trecut.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(tribunul @ 10 Mar 2010, 10:25) Pt. meseriasii care scot consumuri mici....trebuie sa stie ca mai este o mica chichita....nu castiga cel care scoate cel mai mic consum ci cel care obtine cel mai bun raport viteză-consum. succesuri. La asta-s doctor. Asa o viteza-i bag ca nici n-are timp sa consume ceva si am si ajuns. ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
Am bifat ceva aiurea in chestionaru' ala. Cica 45 de puncte, sigur am dat click gresit ca l-am completat in paralel cu "instructiunile", deci teoretic n-aveam ce sa gresesc.
Acu' sa-mi fac chef sa joc dracia aia de joc si sa dau invitatii la 10 prieteni, etc. Poate primesc si eu un telefon. Nici nu visez la "marele premiu", suficient ar fi sa ma cheme p-aici la o selectie, chiar sunt curios cum m-as descurca. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Salutare,
M-am inscris si eu la concurs. As fi vrut si data trecuta sa particip dar am aflat prea tarziu. Acum am obtinut un scor de 82 de puncte din 100. Am pierdut 10 puncte la chestionar, nu am realizat (decat prea tarziu) ca am 10 minute la dispozitie si am pierdut timpul aiurea cu diverse activitati, si am gresit 2 intrebari. Si avand in vedere faptul ca nu poti repeta testul am pierdut 10 puncte pretioase, asta e, sunt undeva pe locul 20. Sper sa ma calific pentru semifinale. Cat despre jocul de pe site, nu prea sunt multe de zis, e destul de anost. Ca si dificultate este mediu. Cu toate astea nu am putut obtine maximul de 40 de puncte, ci doar 32. Multa bafta tuturor participantilor !! |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
bicosu |
![]()
|
De calificat se califica primii 30 sau 60, in functie de dealer.
Eu m-am inscris la Carpat Motors, momentan sunt pe 2 la general. Partea grea va fi traseul, nu joculetele astea online. Bafta si voua! |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2007
- B-*******
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
great
permis de minim 3 ani eu am de 2 ani si 11 luni ![]() nu se acorda nicio derogare? ![]() This post has been edited by ArtVandelay: 10 Mar 2010, 22:47 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Si eu tot la Carpati Motor sunt inscris. Sigur, probele practice sunt cele care vor face diferenta, dar pana atunci trebuie sa ma calific pentru ele, si nu am un scor tocmai bun, zic eu.
|
--------------------
Ex Dacia
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Desi am zis ca nu mai dau pe aici, o sa va vand cateva ponturi
![]() 1. Dupa logare pe acel site, exact in locul unde era butonul de log-in, acum apare Contul Meu. Accesandu-l, puteti modifica toate datele, inclusiv dealerul la care v-ati inscris. Ce inseamna asta? Pai ca, in cazul in care ati gresit chestionarul, puteti modifica toate datele, si apoi sa faceti un alt cont cu datele reale... ![]() 2. Va sfatuiesc sa alegeti un dealer unde concurenta nu e foarte mare... ![]() Intrucat dealerul din Ploiesti (iar) nu participa, eu m-am inscris la mare... Deasemenea, avand in vedere ca pentru proba de traseu vor fi disponibile 3 masini diferite (si probabil fiecare dealer va avea DOAR 1 din ele) ar fi bine sa alegeti o masina cat mai potrivita stilului propriu de condus. Variantele sunt Accord diesel manual, Jazz benzina manuala, Insight hybrid CVT. Banuiesc ca voi afla ce masina are fiecare dealer inainte de a se termina etapa online... 3. In proba practica din semifinale pentru parcurgerea traseului se va comunica un timp maxim de parcurgere pentru fiecare traseu in parte. Deci fiecare dealer va avea propriul traseu si propriile reguli. Castigatorul va fi ales cel cu un consum minim, ce s-a incadrat in timp. Deasemenea, in cazul lovirii masinii, participantul e descalificat - a fost cazul anul trecut in Constanta. 4. La jocul online conteaza si consumul cat mai mic, si timpul cat mai scurt. Cine a condus Honda probabil e familiarizat cu semnificatia diferitelor leduri de diferite culori si a simbolurilor de flori din bord. 5. ArtVandelay, cred ca e important sa ai 3 ani "vechime in condus" la data la care vei sustine proba de traseu, adica undeva intre 12 aprilie si 7 mai. Prin urmare, fa un calcul si vezi daca te incadrezi. La inscrierea pe site poti trece o data fictiva daca nu te lasa cu cea reala, important e ca pana la terminarea inscrierilor, pe 8 aprilie, sa modifici cum am zis mai sus... 6. Sa verificati temeinic inainte de test drive pedalele, mai ales speialistii de pe aici in servofrane & co... Ultimul lucru dorit intr-o proba de consum minim e sa accelereze japoneza singura... Cam atat... ![]() This post has been edited by C a t a l i n: 11 Mar 2010, 08:37 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Cat conteaza jocul online in concurs ?
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Pai scrie in regulament... Punctajul maxim obtinut e de 100 puncte, din care 40 din joculet, 10 din emailurile trimise prietenilor, 50 din chestionar. Luand in considerare faptul ca emailurile si chestionarul sunt banale, si in plus chestionarul se poate repeta (vezi mai sus) e clar ca departajarea se va face in functie de joculet. Esti in primii 30 sau 60 (in functie de dealer) din clasamentul dealerului ales la finalul etapei online, te califici... Nu, better luck next year...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Un mare rahat, am eu timp toata ziua sa ma joc ?
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
bicosu |
![]()
|
Am ajuns pe primul loc
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2007
- B-*******
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
Aseara am modificat contul, refacut, punctaj maxim acum la chestionar.
Acum vad ca a zis si Catalin ca se poate modifica, si are dreptate. Totusi, nu inteleg cum scoateti 36 de puncte la traseu, mai mult de 32 nu reusesc. O tin, incerc constant, intre 69 si 74, unde imi arata ca e verde, dar.. .. .. Presupun ca nu se stie inca masina care va fi la Carpati Motor ?! Ca sa nu mai zic de traseu. Oricum, noi, bucurestenii vom fi clar dezavantajati, la ce trafic avem. Ce n-as da sa fac testul in provincie, dar unde sa ma duc? |
--------------------
Ex Dacia
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Cum vezi pe ce loc esti la dealer?
|
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
bicosu |
![]()
|
Pai apesi link-ul concurs, dai pe clasamentul la total, si de acolo din lista selectezi ce dealer vrei tu.
Ca sa scoti consum minim trebuie sa mergi cu 70-71 constant, sa tai curbele si sa aduni prostiile alea. Mai joaca si o sa vezi ca reusesti. Ca hint, incearca sa joci cu ambele maini, ai o coordonare mai buna decat cu o singura mana. bafta! |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2007
- B-*******
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:57 |