folie antiefractie
![]() ![]() ![]() |
folie antiefractie
sukaru |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 29 January 10 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1410
2001
- DJ-23-DGF
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Alarma ai? Eventual pune una cu senzor de perimetru(nu trebuie sa iti dea cu bordura in geam ca sa sune ci are o preavertizare la apropiere).
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
sukaru |
![]()
|
am si alarma spion dar fara senzor
|
--------------------
dacia
1410
2001
- DJ-23-DGF
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pai stai putin. Tu n-ai incuietori d-alea care se deschid cu orice? La ce dai banii pe folie?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
sukaru |
![]()
|
nu mai am incuietori eu deschid geamul din telecomanda
|
--------------------
dacia
1410
2001
- DJ-23-DGF
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Pune folie normala... macar imbini utilul cu placutul( si nici nu se mai vede in ea asa bine).
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Si ce crezi, ca o asemenea folie, in cazu-n care da ala cu ciocanu', o sa transforme geamu-n cauciuc si ai sa-l gasesti pe hot cu un cucui in cap, dormind langa masina???
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
bingo!
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Fix folia-i de vina!
Oare ce poti face cu masina dac-o-nvelesti toata in folie dintr-asta... ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
folia e de vina, doar nu sigla tdi...dar la Dacia geamurile fiind plate nu stiu daca folia e asa de eficienta.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
anghelcatalin1992@yahoo.com |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 17 January 11 ![]() |
are cineva ideie pe unde se gaseste asfel de folie si la ce preturi ?
|
--------------------
dacia
1300
1982
- ph07bgy catalin-alexandru
|
|
N E S |
![]()
|
![]() Big Daddy Group: Members Posts: 672 Joined: 11 April 09 From: Constanta ![]() |
In Constanta la un service autorizat iti monteaza folie antiefractie pe toate 4 geamurile cu 270 de lei.
|
--------------------
Dacia
1310L
1999 I may look nice,
But I drive like a motherfucker !!! |
|
ciuca2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 13 June 11 ![]() |
Din cate stiu eu,Dacia are geamuri nesecurizate (se pot sparge extrem de usor).
Spre deosebire de cele mai noi care au montate geamuri prevazute cu folie de protectie,inclusiv parbriz Duplex sau Triplex. |
--------------------
Dacia
1310
1995
|
|
recinalcol |
![]()
|
![]() Membru : Amputat Group: Members Posts: 686 Joined: 19 November 09 ![]() |
Geam securizat nu e ala pe care nu il poti sparge,e cel care la impact se face bucatele,astfel incat sa nu te tai in cioburi si din cate stiu si dacia are folie de protectie in parbriz,din acelasi motiv de mai sus plus ca daca nu ar avea,la o pietricica s-ar sparge,nu?
Sa fiu corectat daca gresesc. Si nu stiu ce minune ar face folia aia antiefractie pentru ca dacia are geamuri drepte,dupa cum a spus si Argon acu' vreo 2 ani ![]() |
--------------------
Dacia
1310 Li
2004
- VS-22-REC
|
|
N E S |
![]()
|
![]() Big Daddy Group: Members Posts: 672 Joined: 11 April 09 From: Constanta ![]() |
Dupa ce mi-au spart masina, pe langa service-ul care mi-a dat suma de 270 de lei, am stat la discutii cu baietii de la service-ul unde mi-am montat alarma cu inchidere. Si din una in alta am ajuns sa discutam despre aceste folii antiefractie. Au montat pe destule dacii, fara probleme, nu conteaza ca are geamurile drepte sau curbate, menirea foliilor este sa nu se faca tandari cand dai cu piatra sau cu pumnu ca sa intrii in masina.
Ca exemplu sunt niste filmulete pe net cu o folie antiefractie, nu mai retin marca ei, dar nu era Llumar, care o aplicau pe geamuri de casa, deci drepte, si scapau niste bile de otel pe ele ca sa arate cat de rezistente erau. |
--------------------
Dacia
1310L
1999 I may look nice,
|
argon |
![]()
|
QUOTE(ciuca2 @ 9 Mar 2012, 14:52) Din cate stiu eu,Dacia are geamuri nesecurizate (se pot sparge extrem de usor). Spre deosebire de cele mai noi care au montate geamuri prevazute cu folie de protectie,inclusiv parbriz Duplex sau Triplex. Stii gresit, parbrizul asa se face la orice masina de 50-60 de ani, laminat, cu una sau mai multe folii de plastic intre foile de sticle, iar geamurile laterale sunt securizate, adica se fac cioburi mici mici din otive de siguranta, la orice masina care nu are aplicata folie speciala pe ele. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
recinalcol |
![]()
|
![]() Membru : Amputat Group: Members Posts: 686 Joined: 19 November 09 ![]() |
Aici tin sa te contrazic putin,folia antiefractie are rolul de a impiedica pe cineva sa sparga geamul,de asta e si anti (impotriva) efractiei.
Ce conteaza ca se face sau nu bucati cand vine hotu si da cu capu in el? Nu are rost sa spargi geamul si sa intre in masina prin el,spargi geamul si deschizi portiera,nu?Ma gandesc si eu...eu asa as face ![]() Si cu geamul drept teoretic,ar trebui sa fie mai putin rezistent ca unul curbat,asta teoretic,deci nu pot sa contrazic pe nimeni. Din una in alta,nu cred ca se merita folie,in special la o Dacia,unde poti deschide usa cu o unghie mai mare. This post has been edited by recinalcol: 9 Mar 2012, 16:17 |
--------------------
Dacia
1310 Li
2004
- VS-22-REC
|
|
r3d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 5 October 11 From: buzau ![]() |
totusi merita aceasta investitie la dacie???pai cat de "greu" se desface usa unei dacii:(.daca aveti hoti din acestia prin preajma mai bine luati fata casetofonului in casa si ati scapat de o grija:D
|
--------------------
dacia
1310
1999
- bz 03 gat
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Se desface greu daca vrei... eu la dacie scosesem tijele de la butuc si mergea doar din telecomanda de la alarma.
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
N E S |
![]()
|
Pai nici eu nu mai am incuietori. Plus ca oricum nu dau masina deci investesc in orice tine de imbunatarirea ei. Cat despre treaba cu geamul drept sau nu, ideea foliei este ca daca se sparge geamul, folia il tine intr-o bucata, nepermitand accesul in masina.
|
--------------------
Dacia
1310L
1999 I may look nice,
|
r3d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 5 October 11 From: buzau ![]() |
cu toate ca sunt cam offtopic tin sa va spun ceva.bunicu meu cand e iesit la pensie acum cativa ani odata cu el a fost casata si masina lui de pompieri. tot el a fost cel care a si dezmembrat masina si a luat dupa ea geamurile de sus de la auto tun.erau niste geamuri care nu ardeau si nici nu sa spargeaum.vreo idee din ce e facut acel geam ca ma gandesc la geamurile laterale la berline noastre ar merge un asemenea geam:D.sper ca nu vorbesc prosti sunt cativa ani de atunci
|
--------------------
dacia
1310
1999
- bz 03 gat
|
|
bv-08-fgm |
![]()
|
![]() Old School Mother Fucker Group: Members Posts: 1.214 Joined: 11 May 10 From: Brasov ![]() |
QUOTE(argon @ 9 Mar 2012, 16:09) Stii gresit, parbrizul asa se face la orice masina de 50-60 de ani, laminat, cu una sau mai multe folii de plastic intre foile de sticle, iar geamurile laterale sunt securizate, adica se fac cioburi mici mici din otive de siguranta, la orice masina care nu are aplicata folie speciala pe ele. Nu neaparat,Eu spre exemplu am si parbrizul securizat(sau mai bine zis am avut) Cand am avut accident cu ea si am spart geamul ei original(care era duplex) neavand altul si nu am dat banii pe unu nou am pus de 1300 care cum stiu multi nu e cu folie,e securizat ca cele laterale ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1996
- BV-91-FGM,1.4 VW Vento 1992 - BV-22-MKR,1.8
Toyota MR2 1992 - K626 YMO, 2.0 16v TSI |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 22:08 |