[VAND] ciobanesc german 4 ani,400ron, nu este dresat,crescut la curte,adaptabil,inteligen
![]() ![]() ![]() |
[VAND] ciobanesc german 4 ani,400ron, nu este dresat,crescut la curte,adaptabil,inteligen
magelan_explorer |
![]()
|
||
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|||
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca tii la el si vrei sa ajunga pe maini bune renunta la BANI si va avea mai multe sanse de o viata buna .
Caini , pisici si alte animalute se doneaza , nu se face trafic cu ele ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Daca erai mai aproape il luam eu... avea si partenera la curte (catelusa mea).
Are dreptate Marius in ceea ce zice. Sper sa ajunga pe maini bune. |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(marius80_eugen @ 15 Mar 2010, 00:11) Daca tii la el si vrei sa ajunga pe maini bune renunta la BANI si va avea mai multe sanse de o viata buna . Caini , pisici si alte animalute se doneaza , nu se face trafic cu ele ! tragi concluzii pripite pt un caracter asa mare ! nu tin la el,ca nu-i al meu ! deci ai dedus ca nu eu cer bani pe el ! si eu sper sa duca o viata buna,iubesc animalele nu-l doneaza dintr-un motiv simplu : sa nu-l vanda "beneficiarul" sau mai rau sa-l abandoneze daca nu reuseste sa-l vanda 15 Mar 2010, 20:41: QUOTE(dan22y @ 15 Mar 2010, 12:36) Daca erai mai aproape il luam eu... avea si partenera la curte (catelusa mea). Are dreptate Marius in ceea ce zice. Sper sa ajunga pe maini bune. daca ti-l aduc eu,il primesti ?! vin cu proprietarul. si cred ca daca il lasi sa-l viziteze din cand in cand pretul devine..infim.. This post has been edited by magelan_explorer: 15 Mar 2010, 20:41 |
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Ai PM.
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Am avut o cokerita spaniola si stiu ce inseamna pentru un caine sa stea la bloc . Nu conteaza ce inseamna pt proprietari ... deci am preferat sa ma privez de compania lor , desi imi plac is mie f mult cainii si am optat pentru pesti , care sunt mai "tacuti" si se pot adapta mai bine .
Una e sa incerci sa-l donezi catre o familie doritoare sau cu posibilitati ( curte de exemplu ) si alta e sa incerci sa-l vinzi sau sa ameniti vre-un forumist ca il pui in brate ... Oricum bafta , uite mai ai un UP mic si sper sa ajunga pe maini bune acel caine ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 14:53 |