bataie motor, trancane ceva
![]() ![]() ![]() |
bataie motor, trancane ceva
nicuviv |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 31 January 10 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
nova
1995
|
|||
oreste0983 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 6 May 08 From: Motru,Gj /Winnenden, De ![]() |
se poate sa fie un bolt la piston .....
|
--------------------
Dacia / Nissan
Nova GTi / Terrano II
1998 / 2000
- MH-03-WRZ
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Sau chiar piston.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
dar ce anume iti troncane? cand accelerezi mai tare? la turatie cam pe la 3000 si ceva? sigur e de la motor?
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
mike1410 |
![]()
|
![]() membru comunist Group: Members Posts: 214 Joined: 28 June 07 From: Bucuresti Drumul Taberei ![]() |
No fi de la ambreiaj........
Ca in 60k km cred ca se accentua sau crapa ceva pe acolo. De curiozitate cand incepe sa bata la cald apasa ambreiaju(cand stai la semafor)si spune-ne ce se intampla?? |
--------------------
Dacia
SuperNova Clima
2003
- B-**-*** Daca viata nu iti ofera nimic ia tu cu forta.....:D
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
eu ma gandeam sa nu fie scutul slabit si sa vibreze :-?
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
N-am putut niciodata intelege de ce unui motor, la km aia, i se mai face reglajul tachetilor cu lera. Deja in zona de contact apare uzura, iar lera nu te mai ajuta. In situatia asta e necesara o "mana" de mecanic adevarat.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
nicuviv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 31 January 10 ![]() |
face doar cand e motorul cald si la relantiu cand apas ambreaju tot asa face
|
--------------------
dacia
nova
1995
|
|
gigica_19 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 1 March 09 ![]() |
Salut.Am citit si eu problema ta si mi-au venit in minte 2 situatii de care m-am lovit si eu.
1.S-ar fi putut sa fie de la ghidajul rulmentului de presiune care e prins in capacul cutiei de viteza,dar se pare ca nu e cazul tau daca asa cum a intrebat colegul mai sus,cand apesi ambreiajul se mai aude, raspunsul tau fiind NU. 2.O alta situatie mai GRAVA,ar fi aceea de a avea una sau de ce nu doua camasi,mai exact fusta camasii(partea de jos)fisurata sau sparta.Asa am patit eu dupa ce am schimbat set motor nou in service.La 2 zile au inceput bataile. De ce nu, se mai poate sa fie o bataie de bolt. BAFTA. |
--------------------
Dacia
Nova GT
1998
- b-24-ybg
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 23:47 |