Desprindere "tapiterie" usa logan PH1, Se poate desface? Daca da, cum?
![]() ![]() ![]() |
Desprindere "tapiterie" usa logan PH1, Se poate desface? Daca da, cum?
undemerg |
![]()
|
||
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|||
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Tot un adeziv iti trebuie, unul rapid, insa ai grija sa intinzi bine materialul ca daca face cute arata foarte nasol .
Vezi ca esti dator si pe o alta sectiune cu niste poze... ![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca as fi reusit sa deschid capota, as fi pus poze. Dar de 1 sapt, de cand mi-am rupt clapeta de deschidere, la mine capota se deschide cu torx-uri si patent
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La mine s-a dezlipit de batranete. S-a lipit la loc cu prenandez.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
undemerg |
![]()
|
Cum de s-a dezlipit? La mine masina a suferit mult in 4 ani (apa, substante ciudate, abraziune, etc.), dar materialul ala era lipit zdravan de tot in continuare.
Deocamdata n-am inceput actiunea de lipire a noului material, ca aseara am avut doar un adeziv pentru mochete care m-a facut sa nu mai pot manca nimic de la greata, mirosea intr-un hal de mi s-a intors stomacul pe dos. Pe langa asta, materialul pe care il aveam nu se prea intinde si nu stiu daca iese ok, asa ca va trebui sa iau alt material. Intre timp am spalat cu detergent panoul de usa si buzunarul si m-am minunat de culoarea acelui plastic, uitasem ce deschis la culoare e gri-ul ala ![]() Legat de imbunatatiri (sa fiu si un pic on-topic): Mai vreau sa lipesc material si in interiorul buzunarului, pentru a elimina toate zgomotele care vin de la obiectele aruncate acolo (cred ca 70% din zgomotele pe care le aud in masina vin de acolo). This post has been edited by undemerg: 17 Mar 2010, 11:27 |
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
alphred |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 9 May 05 ![]() |
@einstein1984 din cate stiu denumirea corecta e prenadez
@undemerg scoate obiectele din buzunarul ala ![]() |
--------------------
dacia/ford
logan 1,6 / focus 1,6 16v
2005/2008
- B43VCI / B26MFF
|
|
undemerg |
![]()
|
L-am scos deja, inainte sa lipesc panza peste panza, de fapt nici nu aveam de gand sa fac asta. Insa, din lipsa de timp si de material elastic, panoul a ajuns la loc pe masina, fara nimic lipit
![]() Apropos: Pentru cei care mai au idei crete ca mine: Mai bine renuntati, nu cred ca voi reusi in veci sa pun materialul acolo fara sa se vada ca a fost lipit si inlocuit, e foarte stupid facuta partea respectiva, are foarte multe unghiuri si indoituri, iar la margini n-are nici o fanta de ascundere ceva, pur si simplu materialul trebuie sa fie taiat si lipit perfect, ceea ce e putin probabil. Orice milimetru de eroare se va vedea groaznic This post has been edited by undemerg: 22 Mar 2010, 12:20 |
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
dany_av |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 895 Joined: 25 March 07 From: pitesti ![]() |
undemerg dupa ce o lipesti sa ne arati si noua cateva poze , eu am vazut cum e facut in uzina panoul, iar acea bucata e lipita la cald, mai precis e presata acolo pana ia forma panoului. astept poze.
|
--------------------
dacia
logan
2006 / ambition
- XXX
|
|
undemerg |
![]()
|
Deocamdata o poza pentru a va arata de ce eu as zice "don't try this at home": asa arata acum panoul meu de usa, pt. ca inca nu am gasit un material pretabil pt. lipit acolo. Ba prea rigid, ba prea subtire, etc.
Attached thumbnail(s) DSC00028.JPG ( Size: 265.37k ) Number of downloads: 1216 |
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
eu zic sa incerci la dezmembrari de Logan, nu cred sa coste prea mult
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 04:38 |