probleme spate, gropi made in romania :)
![]() ![]() ![]() |
probleme spate, gropi made in romania :)
POWERbyDAciaVsWERo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 6 January 08 From: Giurgiu ![]() |
|
||
--------------------
dacia
Nova Gt
1998
- GR 30 SOR Sa N`ai incredere`n femei si`n franele de DrACIE :)
Ai dacie ?? .. se vede !!!!! |
|||
COSMIN* |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 25 March 08 From: Bucuresti - Giurgiu ![]() |
Ce dimensiune au rulmentii de la tambur.
Am eu 2 rulmenti noi, dar nu stiu daca se potrivesc la tine, am impresia ca sunt de berlina. Uite codurile: cel mic are codul : SB30204A cel mare are codul : 30205/YA8 1O lei bucata ![]() This post has been edited by COSMIN*: 18 Mar 2010, 19:21 Attached thumbnail(s) untitled_1.JPG ( Size: 142.66k ) Number of downloads: 184 untitled_2.JPG ( Size: 154.85k ) Number of downloads: 202 |
--------------------
Dacia
Supernova
2002 Ultimul Cartus !
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Cosmin, nova pe spate nu are rulmenti conici.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
COSMIN* |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 25 March 08 From: Bucuresti - Giurgiu ![]() |
Oke !
sorry ! am incercat sa te ajut ! eventual spune dimensiunile rulmentului ! ca mai am ceva rulmenti prin ograda si poate ai noroc ! |
--------------------
Dacia
Supernova
2002 Ultimul Cartus !
|
|
POWERbyDAciaVsWERo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 6 January 08 From: Giurgiu ![]() |
nu stiu dar stiu ca e un rulment mai mare fata de berlina
![]() |
--------------------
dacia
Nova Gt
1998
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
120 RON amortizorul
35 RON rulmentul.Parca e dublu pe spate si e 35-305 cod...dar nu sunt sigur ![]() |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
POWERbyDAciaVsWERo |
![]()
|
30 ron rulmentul am gasit in roman la hotel
era sa iau teapa sa cumpar unu cu 50 ron din alta parte dar nu mai avea ![]() oricum cel de pe masina era MADE IN GERMANY si astalalt era made by nimeni ![]() aku amortizor.. dezmembrari roman bacau piatra neamt iasi......este cine stie ?? |
--------------------
dacia
Nova Gt
1998
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 13:53 |