probleme cheie DSN buzau
![]() ![]() ![]() |
probleme cheie DSN buzau
docuzdan |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 21 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio 2
2001
|
|||
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Salut.Eu am rezolvat cateva probleme la masina cu un mecanic de la General Autocom care mi-a lucrat in particular,in afara programului.Daca vrei,putem discuta pe PM mai multe detalii.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
utilizatorDSN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 11 May 08 From: Bucuresti/Pitesti ![]() |
Sa nu te duci la aia de langa spital(langa Ion Vasile) ca mi-au spart radiatorul nou la montaj.
|
--------------------
dacia
supernova/ clima
2001/clima/1.4i
|
|
lirutza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 9 May 09 From: București/Buzău ![]() |
In Buzau cei mai renumiti sunt gemenii aia care au service langa sala sporturilor, (pe undeva prin zona cu Penny Market). Dar, din ce am inteles, sunt cam scumpi. Eu personal nu am apelat la ei ca nu am avut nevoie inca. Vezi ca la bursa e Doctorasul care te poate rezolva, doar ca e din Pitesti
![]() |
--------------------
DSN
Confort
2001
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
salut,
ambele chei fac probleme ? su doar una ? tinind cont ca buzau este mai aproape de bucuresti decit de pitesti sau iasi poti foarte bine lua cheile, vii la bucuresti si in zona obor, pe calea mosilor, aproape de statia de autobuz, sint citeva centre de copiat chei. eu am rezolvat problema aici: http://www.keypro.ro/chei-auto.html bafta, p.s.: este o piata libera. te poti duce sau poti apela la oricine, oriunde. eu am dat doar u sugestie, o parere... |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
docuzdan |
![]()
|
nu a avut mi,emi probleme cu cheia la buzau?????????????
![]() ![]() |
--------------------
renault
clio 2
2001
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Da ce probleme ai cu cheia , vad ca in semnatura ai trecuta o Nova GTi , nu are contact de berlina ? .Daca nu-ti merge mereu indicat e sa schimbi contactul .
|
--------------------
-
-
-
|
|
docuzdan |
![]()
|
am 2 gti si dsn rapsodie
|
--------------------
renault
clio 2
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:30 |