Se intampla numai in Romania (MotorActive Leasing), ..sau cum se te joci cu nervii oamenilor
![]() ![]() ![]() |
Se intampla numai in Romania (MotorActive Leasing), ..sau cum se te joci cu nervii oamenilor
maniakz |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 15 December 04 From: Rm. Valcea ![]() |
|
||
--------------------
Chevrolet Kalos
Dacia Break '95
- B xxxxx Dream as if you'll live forever, live as if you'll die toaday!
|
|||
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
joi nu a fost 21 aprilie ci 14...abia luni va fi 18 aprilie, si saptamana viitoare va fi joi 21 aprilie...
poate tre sa mai astepti pana luni sa se mai lamreasca treburile...sau calatoresti in timp si deja stii ce se va intampla... ![]() This post has been edited by tazzz: 16 Apr 2005, 03:11 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
Lucian123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(maniakz @ 15 Apr 2005, 18:01) Ce ma enerveaza si mai mult e ca eu mai am o oferta de leasing, si am lasat-o pe planul doi, pentru ca mi se tot spune ca mi s-a aprobat leasingul la MotorActive... Daca mergeam pe cealalta varianta, acum masina mea era pe drum spre dealer... Bleah... Sau poate ca nu. Eu nu am auzit ca se poate sa gireze o persoana fizica una juridica. Am fost si eu aproape in aceeasi situatie. Firma avea sub un an de activitate, dar cu profit. Si mi-au cerut girant persoana juridica. Pana la urma au acceptat fara girant. (Midal leasing) oricum nu-i recomand pentru ca-ti baga pe gat o asigurare la BT asigurari. Urmatoarea masina nu o mai iau prin ei daca ramane oblitia asigurarii la BT. |
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|
maniakz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 15 December 04 From: Rm. Valcea ![]() |
multam, tazzz... de draci am scris datele gresit.
Lucian123 : mai sunt firme care accepta girant persoana fizica in afara de MotorActive... Cat despre faptul ca nu crezi...Crede-ma, a doua varinata era "sigura"... problema mare e ca datorita asigurarilor continue ca se aproba ( si chiar ca s-a aprobat) dosarul la MotorActive, am lasat-o balta ... Si acolo nu dura decat doua zile pentru tot... Damn... Daca acum doua saptamani mergeam pe a doua varianta, i loc sa astept dupa MotorActive(si sa inghit prostiile lor) ... saptamana viitoare aveam cheile in mana... This post has been edited by maniakz: 16 Apr 2005, 12:58 |
--------------------
Chevrolet Kalos
Dacia Break '95
- B xxxxx Dream as if you'll live forever, live as if you'll die toaday!
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
off topic: dar ce are BT-ul? eu aud lucruri bune despre ei...
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
Lucian123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|
morrocod |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 14 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
maniakz: si care ii cea de a doua varianta pe care ai fi putut sa mergi?
eu am incercat la RCI si m-au refuzat pe motiv ca la finele anului trecut am avut datorii in bilant ![]() Si m-am gandit la motoractive, dar din ce spui tu, stau in expectativa... zi-ne si noua cealalta varianta, poate e ceva interesant. Mersi |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
- CJ ?? ???
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:03 |