Avertisment fara o anuntare prealabila
![]() ![]() ![]() |
Avertisment fara o anuntare prealabila
speedilegal |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 12 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2002
- B 00 abc
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
daca te-ai uita in bara de avertismente de sub userul tau ai vedea ca ti s-a interzis accesul pe forum 3 zile, nu 7, pentru 3 up-uri la bursa in mai putin de 24 de ore. Iti recomand citirea regulamentului cap-coada. Nu e asa de mult de citit, si eviti astfel de situatii pe viitor.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nici macar nu ti-a fost interzis accesul pe forum, doar nu ai avut posibilitatea de a posta.
Urmeaza sfatul lui Fratzica! |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
speedilegal |
![]()
|
Da dar ideea era ca am citit regulamentul si am incercat pe cat posibil sa-l memorez ...Stiam de regula cu 1up/24h si eram sigur ca asta n-ar fi fost un motiv ...Nu pot sa stiu sigur daca am facut 3 up-uri in 24 ore ca nu-mi amintesc si nici o dovada nu am ...Dar ideea de a anunta pe e-mail ar fi fost buna (chiar daca necesita munca mai multa) .
Mersi totusi pentru rapiditate! |
--------------------
Renault
Clio
2002
- B 00 abc
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Dovada:
QUOTE(speedilegal @ [B) 22 Feb 2010, 11:31[/B]] Poze cu el functionand nu pot face pentru simplu fapt ca produsul este NOU si nu vreau sa-i misc vreo mufa. Se poate testa in Bucuresti ,pentru alte localitati cumparatorul suportand taxele e transport! Pozele mai jos. <span class='edit'>22 Feb 2010, 21:39:</span> Up! In Bucuresti se face predarea personala cu posibilitatea de a testa DVD-ul. :) <span class='edit'>23 Feb 2010, 16:36:</span> UP! Cum am mai spus ,accept si schimburi (in special cu telefoane). :) <span class='edit'>24 Feb 2010, 13:57:</span> UP! 380RON |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
speedilegal |
![]()
|
Asa este ,nu am fost atent si eu asteptam sa vad ca e a doua zi ,nu luam in seama orele ,ci data zilei urmatoare.
Deci scuzele tot de la mine vor fi ... ![]() |
--------------------
Renault
Clio
2002
- B 00 abc
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Cand?
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 09:14 |