DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> problema in mers

yo marian
post 23 Mar 2010, 14:18
Post #1

Membru incepator

Group: Members

salut ,,am si eu o problema cu dsn,,,cu 2 saptamani in urma se aude un sunet in fata ,,undeva pe la roata '''parca ar freca ceva''sunetul e produs dupa 20-30km parcusi,,se aude foarte tare cand e pe liber in mers viteza 70 in jos ,pana se opreste masina se aude ,,atunci nu mai face ''uruitul acela.nu se aude tot timpul ,cand vrea am parcus si 100km si nu mia facut deloc..........am fost la service auto,mia zis rulmentul din partea stanga ,nu la putut scoate pe cel vechi si mi_au busit discu de frana ,am cumparat unu nou cu manopera 40ron, total 180ron,,,dar nu a fost buba,, au schimbat ce nu trebuia ,,dak stie cineva ce are ajutati_ma unsure.gif !!!!alceva planetara pe partea dreapta imi bate dar nu asta se aude,, nu vreau sa mai arunc bani pe piese pa care le inlocui ,dar find bune sad.gif ,,,salutare si multumesc[B][SIZE=1] ,,

This post has been edited by yo marian: 23 Mar 2010, 14:21

--------------------
dacia superNova 2002 clima - 0T-00-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
danciusergiu84
post 24 Mar 2010, 13:38
Post #2

Membru autentic

Group: Members

mai cauta pe forum ca mai sunt ca tine in situatii similare, din ce am citit se presupune ca ar fi acele lamele arcuite care se pun la capetele placutelor de frana sa nu zdrangane, cand placuta se mai subtiaza de la uzura aceasta lamela ar atinge discul de frana

--------------------
ex Dacia ex Nova GTi 2000
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th July 2025 - 00:54
Forum Renault