FIAT PUNTO SX 1998., SE MERITA?
![]() ![]() ![]() |
FIAT PUNTO SX 1998., SE MERITA?
popa constantin |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 11 September 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia 1300
berlina
1978
- vs 01 DEA
|
|||
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Ai tras cu ochiul pe forumul dedicat acestei marci?
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
popa constantin |
![]()
|
am tras, si nu mi-a facut chiar mare placere. mi se par prea multe probleme tehnice pt. numarul de km. parcursi. Mai astept pareri.
|
--------------------
dacia 1300
berlina
1978
- vs 01 DEA
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Incearca sa-ti scoti fiatul de la inima sa nu ai dureri de cap. Sunt destul de multe probleme legate de fiabilitate si nu iti recomand. Cauta poate o fiesta sau o astra, poate focus la anii aia.
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
mai prost ca SOlenta nu are cum sa fie, ia-l daca e sa alegi strict din astea doua, chiar daca e din 98, e de conceptie mai noua.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
mmi&g |
![]()
|
mmi&g Group: Members Posts: 290 Joined: 4 October 07 From: buc ![]() |
Vorba colegului ,nu are cum sa fie ca o dacie.
Fratimiu are Punto 94 si in 2 ani a reparat doar alternatorul (2 mil). Zic sa nu stai pe ganduri. Pretul de intretinere este mai mult decat ok. |
--------------------
dacia
nova gt
1999 gt
- b 08 mmj
|
|
popa constantin |
![]()
|
vad ca primesc si incurajari. Asta ma face sa ma gandesc mai bine, mai intru pe forumul lor si sper sa iau o hotarare. Multumesc pt. pareri.
|
--------------------
dacia 1300
berlina
1978
- vs 01 DEA
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
de preferat niciuna, dar ti-am zis daca e sa alegi doar intre cele doua...mai bine la banii aia te uiti la un Polo de prin 2000, eventual un GOlf 3 din ultimii ani de fabricatie.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Da argoane si astea ultimile enumerate de tine sunt o grazavie...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
mai bine masina nemteasca decat italiana
![]() prietenii stiu de ce.... |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
argon |
![]()
|
si mai bine italiana decat romaneasca
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
ai scris de 1 aprilie..asadar e minciunica.
decat fiat mai bine dacia..prietenii stiu de ce. am o supernova de 2 ani si nu am avut probleme cu ea. nu are dotari..dar decat sa am o droiaie de dotari care sa imi dea batai de cap..mai bine ma las pagubas. nu te lua dupa colegul argon..el are o ura nestavilita pt marca dacia..indiferent de forma..cu toate ca e moderator si ar trebui sa fie impartial. daca vrei sa faci o afacere buna..ia un espero..ca al lui si niste actiuni la patriciu&co. asculta un sfat cat se poate de sincer..cauta o solenza cu ac macar. orienteaza-te dupa masinile colegilor de aici..majoritatea au grija de ele. fa o selectie..mergi la test..urmareste forumul..si iti vei cumpara o masina buna. acesta este sfatul meu. mai bine o masina mai simpla si fara batai de cap decat una cu foarte multe batai de cap..in special marcile italiene. spor! |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
popa constantin |
![]()
|
pentru Turturel : ai mare dreptate cand spui ca mi-ar trebui o masina cat mai simpla, nu sunt chiar deloc un mofturos. Ganditi-va ca eu am acum o dacia 1300 din 1978 si orice altceva ar fi o schimbare majora in bine pt. mine. Una peste alta banii mei se invart in maxim 2000 euro si nu zic ca nu mi-ar place ceva mai deosebit,dar atata pot in privinta banilor. Am mai primit pareri de genul --mai bine un logan sau cum zicea Argon, un polo din 2000, dar v-am spus, atat pot. M-am gandit initial la aceasta masina [fiat punto] strict din punct de vedere al pretului de achizitie si al intretinerii asa zis suportabile. Banii pt. masina provin dintr-un credit, asa ca trebuie sa fiu f.f. atent la ce ma hotarasc. Masina va fi in mare parte la facut naveta casa-serviciu, adica in jur de 20 km zilnic. La banii astia stiu ca trebuie sa fac un conpromis, nu pot spera la o super-masina pt.2000 euro, si tocmai pentru asta astept in continuare sfaturile voastre cu mult interes.
|
--------------------
dacia 1300
berlina
1978
- vs 01 DEA
|
|
argon |
![]()
|
daca vrei se poate, eu mi-am luat o supermasina cu 2000 de euro, cu AC, servodirectie si multe dotari, iar de aproape un an merge perfect, am schimbat numai consumabile ce trebuiau sau nu trebuiau schimbate, in prima intra filtre, bujii, ulei, la a doua categorie intra amortizoare 'sport'.
Ca a mea nu cred sa prinzi, dar la 2000 de euro eu zic sa-ti iei un Matiz, consum minim, intretinere la pret derizoriu. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
la 2000 euro eu mi-as lua golf3, ieftin la piese exact ca la dacie si taxe mici;
fugi de golfurile aduse din germania pe platforma(alea stau de ani buni in cimitire de masini si romanii nostrii intreprinzatori le iau de bune,le inscriu pe o taxa mica=le fac depreciere)nu te incanta la masini de circa 15 ani cu d-alde 140.000km au aproape triplu....dar gasesti si golfuri bune la 2000e ,chiar mai putin |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
argon |
![]()
|
si eu am zis de Golf, dar...cu bani luati pe credit ai lua, un golf de 16 ani(cu durata uzuala de viata dublata)? pentru naveta zilnica si la banii aia, repet, cred ca un Matiz ar fi potrivit.
This post has been edited by argon: 6 Apr 2010, 19:35 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Daca spatiul interior limitat se poate trece cu vederea eu zic ca Matizul e o optiune foarte buna pentru cineva u buget redus. Masina relativ moderna, fiabila, intretinere ieftina, se gasesc multe in Romania, iar daca ai rabdare si stii sa cauti ai sanse bune ca la 2000E sa iei unul bun, chiar cu AC si poate chiar rulat sub 50.000km
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
popa constantin |
![]()
|
Ma bucur mult ca veniti cu sfaturi si chiar sper, cu ajutorul vostru, sa -mi iau exact ce i-mi trebuie, la un raport bun pret-calitate.
|
--------------------
dacia 1300
berlina
1978
- vs 01 DEA
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Nexia si-a luat un vecin cu numere de bulgaria, in banii astia...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(argon @ 6 Apr 2010, 18:46) daca vrei se poate, eu mi-am luat o supermasina cu 2000 de euro, cu AC, servodirectie si multe dotari, iar de aproape un an merge perfect, am schimbat numai consumabile ce trebuiau sau nu trebuiau schimbate, in prima intra filtre, bujii, ulei, la a doua categorie intra amortizoare 'sport'. Ca a mea nu cred sa prinzi, dar la 2000 de euro eu zic sa-ti iei un Matiz, consum minim, intretinere la pret derizoriu. ![]() ![]() This post has been edited by aphophis: 6 Apr 2010, 21:07 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
draga colegule..in situatia ta am fost si eu. am ales dsn..tot prin credit e luata. am luat-o pt ca mi-a placut, pt ca e mai recenta ca an si e destul de fiabila..face 2 ani de cand e la mine zilele astea si nu regret alegerea facuta. i-am facut si casco..lucru pe care il consider destul de important. dupa parerea mea..e o alegere ok. ma rog..la 2000 de euro poti lua o slz cu ac..spre exemplu..dar tu hotarasti. si eu cand am fost in cautari ma ghidam dupa faptul ca masina straina nu se strica never si o sa ma tina o viata. ma bucur ca nu am luat un vento la golf 3 atunci..caci era cat pe ce. eu unul am realizat ca veniturile mele lunare nu pot intretine o masina straina..fie ea de 15 ani. eu nu am vrut sa risc. alegerea iti apartine..succes in cautari si sa prinzi o masina buna..oricare ar fi ea.
p.s. matizul consuma cat o dsn/slz..singurul lucru bun pe care il gasesc eu la el este impozitul..in rest..nu ma incanta in mod deosebit. e frumos, fasnet..usor de parcat dar pe mine unul nu prea ma avantajeaza. e o masina ok per total. decat golf, punto si alte batranele..mai bine un matiz. |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
mmi&g |
![]()
|
mmi&g Group: Members Posts: 290 Joined: 4 October 07 From: buc ![]() |
Vad ca nu zice nimeni ca tabla supernovei este pilaf.
Daca alegi o supernova trebuie luat in calcul ca daca nu e picata tabla ,cu siguranta este luata din interior si peste max 2-3 fiare vechi sau tinichigerie la greu.La un gratar la padure tre sa stai pe langa ea ca nu cumva prietena sa se aseze cu fundul pe capota si s-o deformeze,sau in service sa o apese meseriasul ca s-o inchida ca iar de deformeaza. E drept ca motorul este ff fiabil,insa tabla e de tot rasul,ceea ce nu o face o masina de drum lung. Intre matiz si dsn si eu zic matiz,insa mai sunt multe variante de masina pe piata.Orienteaza-te si spre un diesel ca sunt vremuri grele. |
--------------------
dacia
nova gt
1999 gt
- b 08 mmj
|
|
argon |
![]()
|
la diesel e pretul de achizitie si intretinerea ulterioara mai mari...Matiz(sau orice ar fi) cu GPL mai bine.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
bobo77 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
QUOTE(mmi&g @ 8 Apr 2010, 19:51) E drept ca motorul este ff fiabil,insa tabla e de tot rasul,ceea ce nu o face o masina de drum lung. ![]() Orienteaza-te si spre un diesel ca sunt vremuri grele. Si cu dieselul sigur va trece peste greutati mai usor....... ![]() This post has been edited by misu78: 9 Apr 2010, 06:40 |
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
popa constantin |
![]()
|
vad ca parerile voastre corespund in mare masura cu ale mele, si aici ma refer la faptul ca m-am gandit si la matiz si la supernova. Apropo de bani,as iesi chiar mai ieftin decat suma de 2000 euro. De exemplu, matizul i-mi si place, consuma rezonabil, intretinere pt. buzunarul meu, singurul lucru ca si neajuns este portbagajul f.mic, in conditiile in care am familie, un copil de 12 ani si curand inca un bebe. Pe de alta parte, Supernova mi-a placut mereu,[consum,aspect, prezenta pe sosea],dar ,pe langa motor si cutie care sunt ok, restul inseamna permanent probleme, am 3 colegi cu supernova si toti se plang de chestii poate pe undeva banale pt. alte masini [usi care nu se inchid, apa in fata si portbagaj, inchidere centralizata etc, etc].
|
--------------------
dacia 1300
berlina
1978
- vs 01 DEA
|
|
bobo77 |
![]()
|
Chestiile alea banale de care zici tu se pot repara sau inlocui si nu cu costuri foarte mari...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 18:34 |